Asker sevgilime nasıl bir hediye almalıyım ?

canım 335. dönem benim sevgilimde askerdeydi.

termal boyunluklar, cep sobası, kazak, eşofman, dua kitabı, benim yiyemeyeceğim resmimizle hazırlanmış çikolata paketi, sevdiği bisküviler, bardak, nescafe, kitaplar, müzik ve film cd'leri, aklına ne geliyorsa hepsini kutu kutu ptt kargo ile gönderdim.

sonuç ayrılık:) dönmeden evvel beni terk etti ve şimdi dönmüş. bunları koli koli gönderirken ptt kargodaki bi amca "değer mi kızım?.. nescafesini bile gönderiyorsun" demişti. değer diyememiştim dilim dönmemişti ve değmedi de...

umarım sizin sonunuz farklı olur ama çok da abartma bence maddi değeri olmayan bir şey gönder. kendi tecrübemden dayanarak böyle akıl veriyorum belki senin yaşadıkların tamamen farklıdır kusura bakma... :)

değer mi bilmiyorsan sakın yapma canım. emin olduktan sonra istediğini yap.. ama ben pişmanım. değer bile diyememiştim. bilmiyordum. ama seviyordum işte. bilemedim.

sen bu soruya cvp verdikten sonra istediğini yap. ama şimdilik emin değilsen defter vs. gibi bir şey gönder manevi değeri olsun maddi bi pahası olmasın.

canım 335. dönem benim sevgilimde askerdeydi.

termal boyunluklar, cep sobası, kazak, eşofman, dua kitabı, benim yiyemeyeceğim resmimizle hazırlanmış çikolata paketi, sevdiği bisküviler, bardak, nescafe, kitaplar, müzik ve film cd'leri, aklına ne geliyorsa hepsini kutu kutu ptt kargo ile gönderdim.

sonuç ayrılık:) dönmeden evvel beni terk etti ve şimdi dönmüş. bunları koli koli gönderirken ptt kargodaki bi amca "değer mi kızım?.. nescafesini bile gönderiyorsun" demişti. değer diyememiştim dilim dönmemişti ve değmedi de...

umarım sizin sonunuz farklı olur ama çok da abartma bence maddi değeri olmayan bir şey gönder. kendi tecrübemden dayanarak böyle akıl veriyorum belki senin yaşadıkların tamamen farklıdır kusura bakma... :)

sagol canım çok güzel seyler göndermişsin ama sonucuna üzüldüm.biz bu değer değmez mewzusunu atlattık.oyle bi sorunumuz yok ama kim bilebilir yarın nolcagımızı dimi.ama ne olursa olsun sonucta ben sewiyorum we içimden gelerek yapıyorum ne yapıyorsamda..sonuc hüsranda olsa keske yapmasaydım diye bir kelime kullanmam..bilinçli olarak we her sonucu düsünerek yapıyorum ne yapıyorsam.buarada gonderdıklerınde bana iyi fikirler werdi sagol tekrar:1:

sagol canım çok güzel seyler göndermişsin ama sonucuna üzüldüm.biz bu değer değmez mewzusunu atlattık.oyle bi sorunumuz yok ama kim bilebilir yarın nolcagımızı dimi.ama ne olursa olsun sonucta ben sewiyorum we içimden gelerek yapıyorum ne yapıyorsamda..sonuc hüsranda olsa keske yapmasaydım diye bir kelime kullanmam..bilinçli olarak we her sonucu düsünerek yapıyorum ne yapıyorsam.buarada gonderdıklerınde bana iyi fikirler werdi sagol tekrar:1:

allah cızırtını:))) valla canımm ben de bugün ilk keşke'mi dedim:) bunca zaman dememişken... bugün ilk kez dedim.
inş. sen demezsin.

buray görmemiştm ya :40: ben de sevgller gününe ne alıcaamı karar veremedim gerçi bnmki askerde diil ama. bi arkdşm askerdeki sevgilisi için minicik bi defter almıştı. ne zaman duyguları çoşsa tarih atıp bi kaç cümle yazmıştı.sonra döndüğünde ona vermiş inanırmısınız o kdr hoşuna gitmiş duygulanmış ki çocuk hüngür foşurt ağlamış :1: böle bişi olabilir ama sevgller gününe yetşmez sanrm

sagol canım guzel fikirde ben bunu kendim bilgisayarda yapıp cıkartmıstım zaten

ya canm bnde yaptrmak istiyorm ama gttiğim fotoğrafçılar anlamıyo ve yapamayz diyolar sen nasl bişi yapmıştn bana yardm edebilr misn ? :85:

ben paintte yaptım canım.i-nettente takwimleri kestim resmimizin üstüne yaptıstırdım.resim eklemeye calısıyorum ama olmuyor ya:47:

kızlarr benım sevgilimde askerr aralıkta gitti ve bende giderken takvim yaptırdım cokk güzel oldu her sayfasında bizim baska bır fotomuz vardı şimdi yanında her gün isaretlio :)baktım burdaki hatunlarr bulamamıs yardım edıyım dedım :1:

resimli takvim diye aratın çıkarr burda sitenin adını yazamıorm malumm :60:

kızlarr benım sevgilimde askerr aralıkta gitti ve bende giderken takvim yaptırdım cokk güzel oldu her sayfasında bizim baska bır fotomuz vardı şimdi yanında her gün isaretlio :)baktım burdaki hatunlarr bulamamıs yardım edıyım dedım :1:

resimli takvim diye aratın çıkarr burda sitenin adını yazamıorm malumm :60:

nekadara yaptırdın canım sen

Back