ben kendi ellerimle resmini yapıcam inş..
çerçeveletip göndericem,çok beğenecek biliyorum..
keske resim cizebilme gibi bi yeteneğim olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendi ellerimle resmini yapıcam inş..
çerçeveletip göndericem,çok beğenecek biliyorum..
yüzüne söyleyemediklerimi videoya çekip yollasam ben kesin kavga ederiz:))))))))))))))
kızlar selamm.benm askerımınde 29 ocak dogum gnu.atkı örüyorum suan.ona kendı kokumu sıkıp oyle yollıcam :78: snra mektup yazcam bıde resımler cıkartırdım hem kendımın hem bızım.arkalarına hergun bısıler yazdım.bıde cıkolata koycam.boyle yollamayı planlıyorum.aklıma baska seyler gelmıyo ona bısey alcam gomlek veya kol dugmesı gıbı ama yollamıcam geldıgınde vercem onada soyledım.orda napcak cnm calınır fln bıde
canım bence göndereceklerin çok güzel çok kaliteli yada iyi şeyler göndermeyin bence hem çalınır hemde gelince size giyer görürsünüz ben bir çok şey aldım ama gönderemiyorum kıyıpta bir şey olur korkusu ile..
kızlar banada bir yol gösterin lütfen sıkıştım kaldım bende özel bir şeyler yaptım kargo paketi hazırladım özel olduğu için dışarıdan göndermek istiyorum askerimin cumartesi izinleri yok bir tek pazar yani teslimat falan olmayacak askerim gidip şubeden alacak ama pazar günleri kapalı çok üzüldüm elimde kalmasın göndereceklerim ya bi akıl verin lütfennnn
canım kıyamam ya üzülme gelince cıkarırsınız acısını inş.kutu süslemesi hakında güzel fikir werdin çok sagol bunu deneyebilirim:13:
kızlar banada bir yol gösterin lütfen sıkıştım kaldım bende özel bir şeyler yaptım kargo paketi hazırladım özel olduğu için dışarıdan göndermek istiyorum askerimin cumartesi izinleri yok bir tek pazar yani teslimat falan olmayacak askerim gidip şubeden alacak ama pazar günleri kapalı çok üzüldüm elimde kalmasın göndereceklerim ya bi akıl verin lütfennnn
slm kızlar sewgilim suanda askerde we 14 şubatta d.günü yani sewgililer günüyle aynı gün.yanına gitme sansımyok kargoyla yollıcam gönderceklerimi we ilk sewgililer günümüz.buyuzden askerdeykende yanında oldugumu hissettirebilcek harika bir süpriz hazırlıyıp göndermek istiyorum.buyuzdende fikirlerinize ihtiyacım war.nolur yardımcı olun arkadaslar.:18::18:
canm bnde gene bu sitede bi hediye duymuştum. ikinizin fotoğrafyla safak takvimi yaptırabilrsin bnm hoşuma gitti ama bulamadım yapacak bi yer iyice arastrmayı düşünüyorum sevgililer gunu içn
canım, benim sözlüm de askerde ve 14 şubat için ona gittiğinden beridir yazdığım mektuplarım vardı onları kitap haline getirtip göndereceğim. kitabın içerisinde resimlerimizi filan koyacağım, kapağına da ikimizin resmini yaptırtıp üzerine ASKER SEVGİLİYE MEKTUPLAR diye yazıp göndereceğim.böyle birşey de yapabilirsin sende.
kızlar bende saat almayı düşünüyorum askerde veya başka bir hediyemi alsam