Asker sevgilime nasıl bir hediye almalıyım ?

kızlar banada bir yol gösterin lütfen sıkıştım kaldım bende özel bir şeyler yaptım kargo paketi hazırladım özel olduğu için dışarıdan göndermek istiyorum askerimin cumartesi izinleri yok bir tek pazar yani teslimat falan olmayacak askerim gidip şubeden alacak ama pazar günleri kapalı çok üzüldüm elimde kalmasın göndereceklerim ya bi akıl verin lütfennnn

kızlar selamm.benm askerımınde 29 ocak dogum gnu.atkı örüyorum suan.ona kendı kokumu sıkıp oyle yollıcam :78: snra mektup yazcam bıde resımler cıkartırdım hem kendımın hem bızım.arkalarına hergun bısıler yazdım.bıde cıkolata koycam.boyle yollamayı planlıyorum.aklıma baska seyler gelmıyo ona bısey alcam gomlek veya kol dugmesı gıbı ama yollamıcam geldıgınde vercem onada soyledım.orda napcak cnm calınır fln bıde :6:

kızlar selamm.benm askerımınde 29 ocak dogum gnu.atkı örüyorum suan.ona kendı kokumu sıkıp oyle yollıcam :78: snra mektup yazcam bıde resımler cıkartırdım hem kendımın hem bızım.arkalarına hergun bısıler yazdım.bıde cıkolata koycam.boyle yollamayı planlıyorum.aklıma baska seyler gelmıyo ona bısey alcam gomlek veya kol dugmesı gıbı ama yollamıcam geldıgınde vercem onada soyledım.orda napcak cnm calınır fln bıde :6:

canım bence göndereceklerin çok güzel çok kaliteli yada iyi şeyler göndermeyin bence hem çalınır hemde gelince size giyer görürsünüz ben bir çok şey aldım ama gönderemiyorum kıyıpta bir şey olur korkusu ile..

canım bence göndereceklerin çok güzel çok kaliteli yada iyi şeyler göndermeyin bence hem çalınır hemde gelince size giyer görürsünüz ben bir çok şey aldım ama gönderemiyorum kıyıpta bir şey olur korkusu ile..

evet canm cok haklısın..bencede smdı alıp geldıklerı vakıt vermemz en mantıklısı.hem ozaman bırıkmıs olr bıkac hedıye dha cok mutlu olurlar :16: :)

kızlar banada bir yol gösterin lütfen sıkıştım kaldım bende özel bir şeyler yaptım kargo paketi hazırladım özel olduğu için dışarıdan göndermek istiyorum askerimin cumartesi izinleri yok bir tek pazar yani teslimat falan olmayacak askerim gidip şubeden alacak ama pazar günleri kapalı çok üzüldüm elimde kalmasın göndereceklerim ya bi akıl verin lütfennnn

canım komutanıyla konusmayı denesin belki insaflı dawranır.benim askeriminde ilk eğitim werilen yerde mektup kargo falan sorunu wardı ama badisinin dogum gununde kargo yollamıs sewgilisi we komutanıyla konusmus eline gecmis.bence bi denesin yada nizamiyedekilerle falan konussun bi

canım kıyamam ya üzülme gelince cıkarırsınız acısını inş.kutu süslemesi hakında güzel fikir werdin çok sagol bunu deneyebilirim:13:

öyle ama o gun daha gusel olurdu yannda olmam cnm :14: blmiorum ama bn kızsada gdicem :77::78: kutunun dışınıda kırmızı bi ambalajla süsle cnm daha gusel olur

canım bu benım askerime yaptıgım bir kutuydu buna benzer bırsey yapsam cokmu abartılı kacar $15102010(001).jpg

cumartesi çarşıya çıkan yakın bir arkadaşı varsa ona aldırtabilir kendi kimliğinide gönderir :44:

kızlar bende saat almayı düşünüyorum askerde veya başka bir hediyemi alsam

canm bnde gene bu sitede bi hediye duymuştum. ikinizin fotoğrafyla safak takvimi yaptırabilrsin bnm hoşuma gitti ama bulamadım yapacak bi yer iyice arastrmayı düşünüyorum sevgililer gunu içn :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar sewgilim suanda askerde we 14 şubatta d.günü yani sewgililer günüyle aynı gün.yanına gitme sansım:43:yok kargoyla yollıcam gönderceklerimi we ilk sewgililer günümüz.buyuzden askerdeykende yanında oldugumu hissettirebilcek harika bir süpriz hazırlıyıp göndermek istiyorum.buyuzdende fikirlerinize ihtiyacım war.nolur yardımcı olun arkadaslar.:18::18:

canım, benim sözlüm de askerde ve 14 şubat için ona gittiğinden beridir yazdığım mektuplarım vardı onları kitap haline getirtip göndereceğim. kitabın içerisinde resimlerimizi filan koyacağım, kapağına da ikimizin resmini yaptırtıp üzerine ASKER SEVGİLİYE MEKTUPLAR diye yazıp göndereceğim.böyle birşey de yapabilirsin sende.

ama bizim daha yeni başladı yani önceden arkadaştık askere gitmesine yakın başladı fotograf yok ya başka ne olabilir ki

canm bnde gene bu sitede bi hediye duymuştum. ikinizin fotoğrafyla safak takvimi yaptırabilrsin bnm hoşuma gitti ama bulamadım yapacak bi yer iyice arastrmayı düşünüyorum sevgililer gunu içn :16:

sagol canım guzel fikirde ben bunu kendim bilgisayarda yapıp cıkartmıstım zaten

canım, benim sözlüm de askerde ve 14 şubat için ona gittiğinden beridir yazdığım mektuplarım vardı onları kitap haline getirtip göndereceğim. kitabın içerisinde resimlerimizi filan koyacağım, kapağına da ikimizin resmini yaptırtıp üzerine ASKER SEVGİLİYE MEKTUPLAR diye yazıp göndereceğim.böyle birşey de yapabilirsin sende.

çok güzel fikir canım teşekkürler:13:

kızlar bende saat almayı düşünüyorum askerde veya başka bir hediyemi alsam

askere hediye olarak saat gitmez canım.zaten onlarda standart bir saat kullanılıyor oyuzden takamaz yani buraya gelince werebilirsin ama.hatta arkasınada bir gümüşçüde ikinizin ismini yazdır ben boyle yapmıstım bayılmıstı:1:

Back