Asker sevgilime nasıl bir hediye almalıyım ?

denge067

a$ığım a$ıkkk..!<3<3<3
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
232
1
46
34
Zonguldak
slm kızlar sewgilim suanda askerde we 14 şubatta d.günü yani sewgililer günüyle aynı gün.yanına gitme sansım:43:yok kargoyla yollıcam gönderceklerimi we ilk sewgililer günümüz.buyuzden askerdeykende yanında oldugumu hissettirebilcek harika bir süpriz hazırlıyıp göndermek istiyorum.buyuzdende fikirlerinize ihtiyacım war.nolur yardımcı olun arkadaslar.:18::18:

Canım valla bende bekledim ama hiç yapmamıştım

kupaya ikinizin resmini yaptırabilirsn
güzel bir mektup ve kalp şeklinde kurabiyeler yapıp yollaybilirsin aklıma gelenler bunlar şu anlık

canım ben geçen yıl sevgililer gününde işsiz kalmıştım:)ama yinede onun en sevdii parfümü çok sık giydiğim bir kazağıma sıkıp ona kargolamıştım.birde not yollamıştım.kendim gelmek isterdim ama üstümdeki kazağı çıkarıp yolladım gibi tabi daha romantik yazmıştım bunu.ama çok sevinmişti.her gün onu koklayıp uyumuştu.senin kokun var senin kokun var diyip duruyordu:)geliincede geri almıştım ama:)

sagol canımmm:48:senin yorumunu okuyunca aklıma geldi kutunun içine minik browniler oluyor ya onlardan olsa ustune bide mum nasıl olur:69:

askere yollamak biraz sorun olmazmı cunku mektuplar bile kontrol ediliyor diye biliyorm hani özenle paket kutu yaparsınız ama orda o grmeden önce acılacak mecburen haftasonları cıkabiliyorsa ona en yakın kargo subesine gnderirsnz gider alır

canım ben geçen yıl sevgililer gününde işsiz kalmıştım:)ama yinede onun en sevdii parfümü çok sık giydiğim bir kazağıma sıkıp ona kargolamıştım.birde not yollamıştım.kendim gelmek isterdim ama üstümdeki kazağı çıkarıp yolladım gibi tabi daha romantik yazmıştım bunu.ama çok sevinmişti.her gün onu koklayıp uyumuştu.senin kokun var senin kokun var diyip duruyordu:)geliincede geri almıştım ama:)

aynen canım ya bende suanda işsizim buyuzden maliyeti az ama çok hoş farklı bişeyler olsun istiyorum:) senin yaptıgında güzel olmuş ama ben gitmeden parfüm sıkmıstım kazagına o koku duruyormuş hala:69:

askere yollamak biraz sorun olmazmı cunku mektuplar bile kontrol ediliyor diye biliyorm hani özenle paket kutu yaparsınız ama orda o grmeden önce acılacak mecburen haftasonları cıkabiliyorsa ona en yakın kargo subesine gnderirsnz gider alır

büyük ihtimalle nizamiyede durcam diyor buyuzden sorun cıkmaz diye dusunuyorum canım.ama akrabası war gittiği yerde oraya yollıcam hafta sonu iznine elınde olcak inş:34:

[sıze="2"]sagol canımmm:48:senin yorumunu okuyunca aklıma geldi kutunun içine minik browniler oluyor ya onlardan olsa ustune bide mum nasıl olur:69:[/sıze]

pek romantik olur ama kendin yapsan daha güzel olur bence kalp şekilleri ve üzerine kırımızı gıda boyası sürdü mü hem sevgililer gününe özel hemd edoğum gününe öze olmuş olur pasa gönderemiceğine göre kurabiye daha mantıklı canım
evt you_kknow doğru sölüyor h.sonu alsın canım ptt kargoyla gönderirsin aklıma gelirse yine yazarım kazak işide güzell:)

pek romantik olur ama kendin yapsan daha güzel olur bence kalp şekilleri ve üzerine kırımızı gıda boyası sürdü mü hem sevgililer gününe özel hemd edoğum gününe öze olmuş olur pasa gönderemiceğine göre kurabiye daha mantıklı canım
evt you_kknow doğru sölüyor h.sonu alsın canım ptt kargoyla gönderirsin aklıma gelirse yine yazarım kazak işide güzell:)

aslında yaptıgım bir kurabiye wardı çok beğenmişti onu yapıp mumlarla falan süsliyebilirim sagol canım fikirlerini bekliyorum yine aklına gelirse:54:

klasik olucak ama ben olsam atkı örebilirdim yanına güzel de bir mektup yazar yollardım :69::69:

[sıze="2"]aslında yaptıgım bir kurabiye wardı çok beğenmişti onu yapıp mumlarla falan süsliyebilirim sagol canım fikirlerini bekliyorum yine aklına gelirse:54:[/sıze]

tamam işte onu yapabilirsin canım
güzel yeni resimlerinide çıkar ve kendini videoya çek sevdiğin için yüzüne söleyemediklerini videoda söle ve cdye aktar oda pcde izlesin canım

yüzüne söyleyemediklerimi videoya çekip yollasam ben kesin kavga ederiz:))))))))))))))

ben kendi ellerimle resmini yapıcam inş..:69:
çerçeveletip göndericem,çok beğenecek biliyorum..:69:

canım benim askerimnde dogumgunu var 24ocakta ve ben yanına gidicektim kalp sekliinde bir kutunun içine ikimize özel birşeyler hazırlayıp + kurabiye pogca sarma pasta fln götürüp kutlamayı düşünmüştm ama sevdiğim gelme diyo :14: tam yokluguna alısıyorum sabahtan aksama kadar yanımda olucaksın cook gusel inan bnde cok özledim ama gittikten sonra gece yatagımda yanlız kaldıgımda bilemezsin bitanemm dedi.ardında kalmak cok koyuyo dedi.sabredelim biraz daha diyo ayrılık cok zor geliyo biliyorum ama ben gitmek istiyorum :14: :14: :14: cokkk ösledimm bir sürü hayal kurdum 1güne sıgmıycak kadar cok hayal :14: simdi hic biri olmazsa dayanamam ilk defa sevdiğimn dogum gununde ynnda olamıycam sanırım bnde senn gbi kargo gndericem cnm :14: :14: :14:

resimlerinizi kucuk kucuk kesip renkli kartonlara yapıstrp yanlarına kucuk özel notlar düşüp.gusel ve renkli bir kurdelayla dikip albüm sekli verebilirsinz cnm.yanına kıslık bir kazak olabilir üşümemesi için ve bir mektup.kargoyla gtcegi için askeriyede okuyanda olmaz istedgnz gbi rht rht yazarsınız hem

canım benim askerimnde dogumgunu var 24ocakta ve ben yanına gidicektim kalp sekliinde bir kutunun içine ikimize özel birşeyler hazırlayıp + kurabiye pogca sarma pasta fln götürüp kutlamayı düşünmüştm ama sevdiğim gelme diyo :14: tam yokluguna alısıyorum sabahtan aksama kadar yanımda olucaksın cook gusel inan bnde cok özledim ama gittikten sonra gece yatagımda yanlız kaldıgımda bilemezsin bitanemm dedi.ardında kalmak cok koyuyo dedi.sabredelim biraz daha diyo ayrılık cok zor geliyo biliyorum ama ben gitmek istiyorum :14: :14: :14: cokkk ösledimm bir sürü hayal kurdum 1güne sıgmıycak kadar cok hayal :14: simdi hic biri olmazsa dayanamam ilk defa sevdiğimn dogum gununde ynnda olamıycam sanırım bnde senn gbi kargo gndericem cnm :14: :14: :14:

canım kıyamam ya üzülme gelince cıkarırsınız acısını inş.kutu süslemesi hakında güzel fikir werdin çok sagol bunu deneyebilirim:13:

Back