- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
- Konu Sahibi Eylemsaglam
-
2 yıldr beraberiz..
Mesaferler büyük askları dahada güçlendiriyor. Gerçekten..
Dediklerini harfi harfine beynime kazıdım tatlıımm.
Yaptıklarını yapmıcam , yapmam gereken alttan almak sevecen olmak , onu boğmamak sürekli soru sormamak ( ki bu her zaman yaptıgım bişe :18: )
Anlayışlı olucam. O aramadan aramıcam:
Küfür ettiginde dediğin gibi " zoruma gidiyor deme" felan derim. Tavrımı koyunca anlar zaten
Ayrılmayı hiiiç aklımdan geçirmedim.. Eminim oda geçirmemiştir zamana bıraktım herseyi bakalım neler olucak
Ben küfürlere bile alttan al düzelir diyenlere şaştım kaldım. :44: Tamam askerlik döneminde anlayış göstermek gerekir.Benimde olmuştur normalde tepki vereceğim ama her zaman görüşemiyoruz düzeltmemiz zaman alır diye tepki göstermediğim zamanlar.Fakat üzerinden bir iki saat geçince zaten bir şey yoktu diyebildiğim şeyler oldu bunlar.Yapmayın gözünüzü seveyim bir adam seviyorsa kırmamaya,üzmemeye özen gösterir.Hiç kırmaz demiyorum fakat bile bile de lades demez.Daha 17 yaşındaymışsınız.Çok küçük bir yaş aslında.Hatta ailesini gönderip tanıştırmalar için çok çok daha erken.Bunları sevgi gösterisinden ziyade olmaması gereken şeyler olarak görmeliydiniz.Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun.Alttan almayın demem ama saygısızlık başka bir şey.Zaten alınıyorum yapma etme demişsiniz önemsememiş ki.Yani yeni bir çözüm yolu değil bu.
Bu benim düşüncem.. Aynen de böyle düşünüyorum.. İlişkiniz askere gitmeden önce iyiyse, size değer verip sayıyorsa bence bazı şeylere sabredilebilir. Size küfür etsin falan demedim, onu uyarın. Eğer sevgiliniz gercekten sizi seviyorsa git gide düzelip size daha düzgün davranmaya üzmemeye dikkat edecektir, tabi tam tersi de olabilir belki sizin ona verdiğiniz değeri yok da sayabilir. Erkek arkadasınızı tanımıyorum cünkü, ama gelipte sırf bu yüzden yok ayrıl arama sorma ben diyemem içim rahat etmez. Yeri geldim mi biz bayanların ağzindan bile küfür çıkabiliyor.
klasik erkek mazereti asker psikolojisi! yok yaaa onlar sadece orda sorunlu değil mi? buralarda onları bekleyenler hiç üzülmüyor sıkılmıyor sanki!! bırak gitsin ya saygısız bi ilişkinin olmaması olmasından bin kat daha hayırlıdır.... çok üzülür kahrolursun ama geçer kimse sevgilisinden ayrıldı diye ölmemiştir eminim
Üzüldm durumunza ya
Bende asker bekliorm ayni şekilde banada biletlere bak dedi baktm bende beceremedm
anlaşilmioki birşey nettekilerden
ama bana becerikszsn flnda demedi bende korktm dicek die ama
birşey demedi ben sonra dişari çiktgmda sorarm fln dedi yoln düşerse bi sorsan ii olur dedi bu kadar
acemide daha yani 2 aydir orda ama psikoloji olarak benden ii oldgnu düşnyrm .d
bizim yerimiz rahat ondndir belki ama su ana kadar hiç bi sorun çikmadi yani ondan yana .
sizin yeriniz zor sartlari zorsa ondan olabilr sabirli oln bence hatasini anlar ama küfretmesine elinizden geldignce izin wermemeye çalişin
bnce fazlada üzülmeyn kaybeden siz olmassinz hatayi o yapmiş ama umarm yinede düzelir hatasini anlar
sen bole gıdersen vay senın halıne onu bole kazanamıcanın farkındamısın kackere alttan almıssın hıcbıse duzelmemıs.ya bı aramasana bak nası degısıo hersey orda kafayı yer ınsan ya acaba baskasınımı buldu acaba unuttumu beni niye aramıyo eyvah napıcam moduna geçer emın ol.kendınde düşün diyelım sn askere gıtmıssın ve sevdıgın hergun arıyo alttan alıyo ve ssen sureklı ters davranıyosun o da artık aramamaya başlıyo..orda kafayı yemezmısın bu bırını buldu kesın artık beni unuttu uzaktayım tabı gormuyo unuttu dersın ve dayanamaz ararsın.
bnm sevgılımde askerdeydı hergun arardı evet asker pskolojısı mesela guzel sohbet ederken bırden bu sınırlenır bagrmaya başlardı bıda aramıcam senı derdı kufur ettgıde olmustur.ben o tıp durumlarda aramazdım bılıomusun cunku askerde olan o ya onun kaybetme korkusu olcak asıl.ve sonra arardı bunu dene ne kaybedersınkı sn ustune gıtmıyım dıosun ama onun kaybetme korkusunu elınden alıosun bu sekılde nasılsa arar dıe.arama bak emın ol arıcak
Evet bebeğm internette hiiiç birşey yok bakıyorum bakıyorum anlamıyorumm..
Sankii suç bendee ama anlamıyor istee.. Sabırlıyım tatlımmm bakalım nereye kadar sürücek buu ..
Hatasını anlıcana eminim askere gtmeden önce ilgisizliği yüzünden kavga etmistik. 2 gün mesaj atmamıştım..
O burnu havada olan adam gitti yerine beni çok seven bi melek geldi. Davranışlarını görmeniz lazım nasıl üzerime düşüo nasılll : ))
İnsallah bu seferde öyle olurr.. Nedense hep böyle oluo kaçan kovalanıo :)
konuyu ilk açtığımda baya bi şaşırdım,erkeklerden yorum istemene,en az bi senedir kk dasın sanırım,bilmen gerekir burda erkeklerin yorum yapamayacağını.
ikincisi ise iki yıldır arkadaşız,sevgiliyiz yazmışın,ama eski konunda da,sevgilinin 4 yıllık süren bi ilişkiden çıktığını,yaklaşık dört aydır beraber olduğunuzu,yüzyüze görüşemediğinizi yazmışın,ama burda da o hayatında öyle şeyler bilen,yaşayan biri değil tarzında yazın var,ailelere varana kadar da tanışmışsınız.
iki konunun birbirinden çok farkı var,eğer aynı kişilerse iki yılluk bi ilişkin yok zaten.
aslında önemli olanda bu değil,ben tıpkı diğer konunda olduğu gibi,burdakinde de doğru kişiyle beraber olmadığını,dengesiz olduğunu düşünüyorum seçtiğin insanların.
ayrıca 17 yaş için çok hızlı yaşadığını da belirtmek isterim.
Kızlarrrr inanılmaz birşeyyyy olduuuuuuuu
Aradıı ve özür dilediiiiiiiiiii!!!!
Herseyi bastan anlatıyoruuumm.
ARadı " nasılsın" dedi.
(hiçbirşey yokmus gibi) " iyiyim tesekkür ederim sen ? " dedim. (Mesafeyi koyarak)
" Pek iyi değilim " dedi. " Niye " dedim
" Seni üzdüm , kırdıım istemeden burada canım çok sıkılıyor ve bir kaç gündürde çekilmez oldu bazı şeyler
Küfür edip bağırıp çağırasım var sana haksızlık ettim Özür dilerim" dedi
İnanamadıııııımmm
" Evet beni üzdün ama hatanı anlaman güzel bir daha olmazsa sorun olmaz " dedim
"Daha olmucak aşkıııım dedi" Sonrada barıştık işteee bana seni çok seviyorum dediiii.
Çok mutlymmmm :)))
ŞAFAK 406
Kızlarrrr inanılmaz birşeyyyy olduuuuuuuu
Aradıı ve özür dilediiiiiiiiiii!!!!
Herseyi bastan anlatıyoruuumm.
ARadı " nasılsın" dedi.
(hiçbirşey yokmus gibi) " iyiyim tesekkür ederim sen ? " dedim. (Mesafeyi koyarak)
" Pek iyi değilim " dedi. " Niye " dedim
" Seni üzdüm , kırdıım istemeden burada canım çok sıkılıyor ve bir kaç gündürde çekilmez oldu bazı şeyler
Küfür edip bağırıp çağırasım var sana haksızlık ettim Özür dilerim" dedi
İnanamadıııııımmm
" Evet beni üzdün ama hatanı anlaman güzel bir daha olmazsa sorun olmaz " dedim
"Daha olmucak aşkıııım dedi" Sonrada barıştık işteee bana seni çok seviyorum dediiii.
Çok mutlymmmm :)))
ŞAFAK 406
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?