- Konu Sahibi Eylemsaglam
-
şehit olanlar benim sevgilimin arkadaşıydı.sevgilim de aynı bölgede asker.seni en iyi ben anlarım.
bu şekilde devam et,alttan al çünkü asker psikolojisi gerçekten çok kötü.
benim sevgilim ilk birkaç ay böyle asabiydi,gerçi ben de hakediyordum ama sonrasında ben ne kadar cazgır olursam olayım o alttan aldı.yani asker olması bi yere kadar.tamam acemi falan ama artık alışması lazım,koca bi sene böyle geçmez.
idare et bi süre,ama döndüğünde ayrıl bence.bu şekilde ilişki olmaz.herşeye alınıyor,hıncını senden çıkarıyor.bırak askeri böyle insan çekilmez.işsiz kalır sana çemkirir,iddia tutmaz sana çemkirir,arkadaşıyla tartışır acısını senden çıkarır.
üzülmesin diye idare et ama sağlıklı bi ilişki olmaz artık,saygıyı kaybetmişsiniz böyle yürümez
Öncelikle üzgünüm ama hiç bir erkekten yanıt alamayacaksınız. =)
Askerlik psikolojisi çok zordur.Biz sadece bir adamı beklerken onlar sevdiği insandan,ailesinden uzakta hiç bilmediği bir ortamda hiç tanımadığı insanlarla.Anlayış göstermek gerekiyor.Ama sizin durum çok daha farklı.Bende asker yolu bekledim.Bir iki kez tartıştık çok değil ama yine de aramamazlık yapmadı.Hiç kötü konuşmadı aradığı zaman benimle.Bence sizin sevgiliniz askerlik psikolojisini bahane ediyor.Yaptığı düpedüz saygısızlık ve şımarıklık.Sizin içinde kolay değil.Benim anlayamadığım bunca küfüre rağmen nasıl özleyebildiğiniz?Ben olsam buz gibi soğurdum sanırım.Çünkü tartışmanın bile bir adabı vardır,saygıyı yerle bir etmek ilişkinin ipini çekmektir.
biberir benim yaşadıklarımı yaşamışsın ama mmalesef bizimki kötü sonuçlandı ve ayrıldık...ben erkek arkadaşımda ilk gittiğinde çok iyiydi sonra bana çok basit nedenden dolayı küfretti..senelrce kırıcı laf etmeyen adam etmeye başladı..bu çok normal sıkma sakın canını üzerine alınma.o sana değil içinde bulunduğu duruma kızıyor küfrediyor inan bana.orada uyanır uyanmaz günaydından önce birbirine küfrediyorlarmış:) hatta hayattında hiç ağzına küfür almamış biri bile orda envai çeşit küfür öğreniyormuş..askerlik bu bizim gibi değiller her an sinir stres içindeler.biz gitsek oraya inan biz onlarıda geçeriz argoda :) mutlaka alttan al ne derse desin üstüne gitme sıkma boğma.benim durumuma düşme(
Sogudum tabi sogumaz olurmuyum ! aramıcağıma yemin ettim hatta. Daha seni seviyorum demicektim onaa. Fakat bu 13 tane şehit haberini duyunca
allaha şükrettim askerim yaşıyo die ve şöyle düşündm .. ya ölen benim askerim olsaydı ? ne yapardım ? ya benim başımada gelrse ? die düşündm dayanamadım aradım. Ve inan aradıgımda bütün yaptıklarını unutmştm ama gene aynı davrandı ve daha bu sekilde soguk konusmucam . belkide gereğinden fazla yüz vermşmdr
Bence gereğinden fazla yüz göz olmuşsunuz.Seni iyi anlıyorum korkularını özellikle ama yine de tavrını koy.Tek o gitmiyor ki askere,giden herkes bu şekilde davransa oooooooo...Umarım geldiği zaman halledersiniz problemlerinizi ve bir daha sana bu şekilde davranmasına izin vermezsin
koptummmm; askere giden erkeklerden yorum bekliyor arkadaş....hatlar karıştı ya da net adresleri kız Allah iyiliğini versin senin ne güldürdün Allah da seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?