Asker Eşleri

seve seve canım tanıt bakalım kendini :)
merhabalar
4 aylık evliyim eşim j. uzm. çavuş 23 yaşındayım okul öncesi öğretmenliği mezunuyum atanamadım şubat atamasını bekliyorum canım çalışmıyorum şu an.. bende seni tanıyabilir miyim?

Merhaba canım tekrardan hoşgeldin aramıza bende nişanlı sayılırım allahın izniyle mayıs ayında nişanlanacağım :) 23 yaşındayım bende atanamayan müzik öğretmeniyim umarım şubatta olur eğer olmazsa 2015 kpss beni bekliyor damat adayımız karacı subay hayırlısıyla 2016 yılında evlenmeyi düşünüyoruz ahh canım inşallah atanırsın yoksa tekrardan sınav hazırlanmak ölüüüüüüm aaa yeni evlisin hayırlı olsun şimdiden nerelisin adın nedir :)

ortak noktalarımız varmış :) inşallah ikimizde atanırız yeniden ders çalışmak bana da çok zor gelir. kastamonuluyum ben eşimde aynı. adım da hafize senin nedir?

bende kimse olmadığı için uğramadım. gelende kaçıyor anlamadım gitti :) biz mi kaçırtıyoruz hahah o değilde forum başında doğurmada :)allah korusun :)

ortak noktalarımız varmış :) inşallah ikimizde atanırız yeniden ders çalışmak bana da çok zor gelir. kastamonuluyum ben eşimde aynı. adım da hafize senin nedir?
ahh canım inşallah ben yinede ders çalışıyorum pek güven olmaz bu alımlara bende sumru trabzonluyum memnun oldum :) eşin nerde görev yapıyor

ahh canım inşallah ben yinede ders çalışıyorum pek güven olmaz bu alımlara bende sumru trabzonluyum memnun oldum :) eşin nerde görev yapıyor
bende memnun oldum canm:) eşim şırnak beytüşşebab'ın bi köyünde görev yapıyor. eş götürülmeyen yerde. ayrıyız şu an maalesef. senin nişanlın nerede görev yapıyor

bende memnun oldum canm:) eşim şırnak beytüşşebab'ın bi köyünde görev yapıyor. eş götürülmeyen yerde. ayrıyız şu an maalesef. senin nişanlın nerede görev yapıyor
allah yardımcın olsun canım nasıl baş ediyorsun ? üstelik yeni evlisin ben daha şimdiden mesafeye dayanamıyorum allah korusun eş götürülemeyn yere gitse ne yapardım sanırım 3 ayda bir 15 gün izinleri oluyor.. ne zamana gelecek izne ? birde kaç yılı kaldı orada canım ?.. benim nişanlımda kars/sarıkamışta

hoşgeldin canm

canım kolay olmuyor ama sabretmeye çalışıyorum ocağın 15i gibi izni var şimdi onun heyecanıyla bekliyorum . 1.5 senemiz var daha senin nişanlının karstaki görevinin bitmesini mi bekliyorsunuz canım evlilik için

Bir şey kalmamış canım iznine az daha sabret.. evet canım 2016 yaza doğru batıya tayini çıkıyor bizde o zamana düğün düşünüyoruz ki eşyaları bir daha doğudan batıya taşımak yerine batıdan alırız evi döşeriz olur biter.. ev döşediniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…