Asker Eşleri

Ben dondurdum eşimin bu eğitim isi cikinca. Bi düzen olmadiğı için ders calisamam diye düşündüm ama pişman oldum şimdiye mezun olmam gerekirken hala ayni siniftayim. Seneye devam edicem inşallah bende bebek falan engel olmazsa yine :)

Maşallah sen matematikçiymissin :) bende sıfır matematik :)

herkesin alanı farklı canım :)
o işime yaradı zaten açıktan maliye okuyorum, 1. sınıf kolay geldi geçebildim dersleri mantıkla oluyordu ama bu sene yine açmadım kitap. 2 haftadır oturdum tez yazıyorum zaten
ben de bu sene yenilemeyecektim kayıt finaller 24-25 ocak diye ama yenile dedi annem ben karnım burnumda girdim sınavlara bir şey olmaz :) ben de yeniledim kayıt bakalım ...

Güveniyorum sana siz kızınla alt üst edersiniz hepsini :) hayirlisi olsun canim güzel geçer inşallah

Tesekkur ediyorum cnm allahtan bizimki once anlasilmis yoksa bu durumun adı kacakcilik resmen irsaliye fatura olmadan yola tir kamyon cikarmak sansliymisiz biz sizede gecmis olsun kayinbabanizin bos yere 1 yili gitti hayatindan uzuldum simdi

Oyle olmuş maalesef kader kismet artik. Bu arada benim kayinbabam da tır şoförü. Irak' a çalışıyor :)

Cnm son durumlar ne ? Ev işi ne oldu

hoşbulduk tanışalım mı iş durumu eş durumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…