- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
sssgggulcin hoşgeldinn :) kaldı 1 haftan hadi 15 gün kavuşacaksın kocacığına :) şimdilik sonrasını düşünmeyelim....
Canim benimmm :) aynen valla çok heyecanliyim sanki yeni evleniyoruz o eve yeni gircez gibi hissediyorum :) çok güzel planlarim var bakalim Allah nasip ederse :)
hadi bakalım inşallahh, hasret giderirsiniz başbaşa
İnşallah :) sen nasilsin bebişin nasil :)
iyiyiz biz de büyüyor bebiş ben de çabuk yorulmaya başladım ama
hafta sonu açıköğretim sınavlarımız var eşimle, bütün gün dışarıda olacağız
kitap yüzü açmadan geçtim 1. sınıfı bu sene ne yapıcam bakalım
Maşallah sen matematikçiymissin :) bende sıfır matematik :)
herkesin alanı farklı canım :)
o işime yaradı zaten açıktan maliye okuyorum, 1. sınıf kolay geldi geçebildim dersleri mantıkla oluyordu ama bu sene yine açmadım kitap. 2 haftadır oturdum tez yazıyorum zaten
ben de bu sene yenilemeyecektim kayıt finaller 24-25 ocak diye ama yenile dedi annem ben karnım burnumda girdim sınavlara bir şey olmaz :) ben de yeniledim kayıt bakalım ...
Güveniyorum sana siz kızınla alt üst edersiniz hepsini :) hayirlisi olsun canim güzel geçer inşallah
Tesekkur ediyorum cnm allahtan bizimki once anlasilmis yoksa bu durumun adı kacakcilik resmen irsaliye fatura olmadan yola tir kamyon cikarmak sansliymisiz biz sizede gecmis olsun kayinbabanizin bos yere 1 yili gitti hayatindan uzuldum simdiMrb canim. Bisey olmaz merak etme. Benim eşim de uzman çavuş kayinpederim trafik kazasında suçlu bulunup 1 sene hapis yatmiş ama daha sonra olayda hayali tarafin o olmadigi anlasilmis. Bizim soruşturmada bu durum sorun yaratmadi. İnşallah sizinde olmaz
Tesekkur ediyorum cnm allahtan bizimki once anlasilmis yoksa bu durumun adı kacakcilik resmen irsaliye fatura olmadan yola tir kamyon cikarmak sansliymisiz biz sizede gecmis olsun kayinbabanizin bos yere 1 yili gitti hayatindan uzuldum simdi
Aaa neresinden abla :)benim de annem çankırılı da ondan
ılgazAaa neresinden abla :)
Babam ılgazlı ama biz mezarlık ziyaretine gider geliriz şmdi baba tarafndan tanıdık çıkcaz
Cnm son durumlar ne ? Ev işi ne olduBen dondurdum eşimin bu eğitim isi cikinca. Bi düzen olmadiğı için ders calisamam diye düşündüm ama pişman oldum şimdiye mezun olmam gerekirken hala ayni siniftayim. Seneye devam edicem inşallah bende bebek falan engel olmazsa yine :)
Hgniz :)canlansın o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?