bende elimde listelerle geziyorum 1.bölgede düşünüyorum ben en azından 5 yıl kalırız 2020 de ztn yıne sark sıramız gelecemişkıbrıs yazarsanız kesın verirler bende kıbrıs olursa en azından aradan cıkar dıyorum yoksa ılle bir kez kıbrıs gorevı var pıyadelerin
Iyi akşamlar asker eşlerieskiden çok yazardım burada uzun zaman oldu ugrayamadim. Ben de esimden ayrı 2 sene geçirdim çok zor zamanlardi derken bu sene batıya geldi ve bu sefer de ben atandim neyse ki yakın illerdeyiz buna da şükür. Umarım eşinden ayrı olan herkes güzel yerlerde Sagsalım kavuşurlar.
Çok teşekkür ederim.ama eşimin güvende olduğunu ve 2 saatlik mesafede olduğunu bilmek yetiyor bana. 2 senelik korkulu günlerin ardından bu ayrılık gözüme gözükmüyor 3 gün birlikteyiz haftada tabiki hamilelikten dolayı daha çok ihtiyaç duyuyorum ona ama hayırlısı boyleymis.guzel dileklerin için çok sagolAllah sabir versin canim yaa bide hamilesin çok zor oluyordur. Ama sabir canim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bu arada Allah bebeğini sağ salim kucağima almayi nasip etsin hayirli saglikli bir evlat olur inşallah
Kızlar ben geldiiiimm
Bende Yoktum eşim yanimdaydi hic giremedim.dün aksam yolladim onu yine. Geldim bende slm kizlar :)
iyi yapmışsın canım :) hafta sonu eşim evde olduğundan ben de giremiyorum pek her gün yanımda olduğu halde
selaammm :) eşim nöbetçi bu akşam yalnızım diyorum bir tekme yiyorum içerden
Selaam :)
O tekmelerin hc eksik olmasin inşallah canim benim :)
Atamamiz yarin yapiliyor bakalim heyecan dorukta :)
aminn canım darısı başına hayırlısıyla :)
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hepsi için biz de kaynım için bekliyoruz bakalım ne olacak :)
Kayninin da mi yarin olacak atamasi . amin canım insallah şu atama güzel bi yere olsun da ilk bebek istiyoruz zaten :)
izmir'de değil miydi senin eşin de eğitimde jandarma uzman çavuş? dün akşam konuştular eşimle de ben de tarihi sana uyarak söylüyorumama bu hafta olacağını anladım konuşmalarından
hayırlısı olsun canım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?