Asker Eşleri

biz 1. bölgeyi sona bırakalım dedik daha uzun kalırız diye, kıbrıs da 3 yıl olacakmış sanırım bu yıl, 1 yıl da uzatma isteğimizi kabul ederlerse 4 yıl kalırız biz de artık sonra nolur bilmiyorum eş götürülmeyen garnizon olayı var bide işte ben ondan çok korkuyorum şimdiden onu düşünüyorum ya çolukla çocukla yalnız kalan çok arkadaş var kıbrıs şuan için mantıklı görünüyo orda eğitim filan iyi değilmiş zaten tabur kmt eşiyle biraz konuştuk çocuğunuz filan olmadan olursa da ufakken ne güzel yapıp bitirmiş olursunuz dedi aklımıza da yattı valla. biz şuan 5. bölgede görev yapıyoruz sence eş götürülmeyen kıbrıstan sonra hemen çıkar mı dersin

benim eşim şırnakta eş götürülmeyen yer çıktı bize 2 yıldır ayrıyız sizin 5. bölge ama eşimle gitmişsin birdahakı kotu gelebilr birazda sans işi bölük komutanı tabur komutanı hepsi yalnız gitmiş eşler kalmıs kiminin iki çocugu var cok zor valla işin içinden cıkamıyoruz biz zten kıbrıs 3 yıl olursa benım 2 yıl kalıp dönmem gerekecek ücretsiz izin 2 yıl hakkım var uzatma gıbı sansımızda yok eğer dediğin kıbrıs uzarsa yanarız zatn 2 yıldır ayrıyız cok zor karar bilmiyorum napar ne ederiz kıbrısta ılle yapılacak onumuzde suan buyuk bır engel

Iyi akşamlar asker eşleri eskiden çok yazardım burada uzun zaman oldu ugrayamadim. Ben de esimden ayrı 2 sene geçirdim çok zor zamanlardi derken bu sene batıya geldi ve bu sefer de ben atandim neyse ki yakın illerdeyiz buna da şükür. Umarım eşinden ayrı olan herkes güzel yerlerde Sagsalım kavuşurlar.

Allah sabir versin canim yaa bide hamilesin çok zor oluyordur. Ama sabir canim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bu arada Allah bebeğini sağ salim kucağima almayi nasip etsin hayirli saglikli bir evlat olur inşallah

Allah sabir versin canim yaa bide hamilesin çok zor oluyordur. Ama sabir canim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bu arada Allah bebeğini sağ salim kucağima almayi nasip etsin hayirli saglikli bir evlat olur inşallah
Çok teşekkür ederim.ama eşimin güvende olduğunu ve 2 saatlik mesafede olduğunu bilmek yetiyor bana. 2 senelik korkulu günlerin ardından bu ayrılık gözüme gözükmüyor 3 gün birlikteyiz haftada tabiki hamilelikten dolayı daha çok ihtiyaç duyuyorum ona ama hayırlısı boyleymis.guzel dileklerin için çok sagol

kızla doguda olanlar durumlarını anlatabilirler mi?
bu yaz evlılık dusunuyoruz ve malum tayın dönemi.. 4 mu olcak 5 mı olcak bellı degıl..
bı yazı okudum; bakkallar sen asker eşisin sana ekmek yok diyormuş, sokaktaki çocuklar taşlıyormuş fln.. ne kadar doğru?

Kayninin da mi yarin olacak atamasi . amin canım insallah şu atama güzel bi yere olsun da ilk bebek istiyoruz zaten :)

izmir'de değil miydi senin eşin de eğitimde jandarma uzman çavuş? dün akşam konuştular eşimle de ben de tarihi sana uyarak söylüyorum ama bu hafta olacağını anladım konuşmalarından
hayırlısı olsun canım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…