- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
piyadeleri anlarım karakol oldukları içindeeee.. diğer sınıflar götürebiliyor diye biliyorum.. tek piyade götüremiyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmem :SOturacak ev yok canim dağın başı oluyor
inş. bende yaşamam bunları çook korkuyorumkaracı muhabereci başa gelince allah sabrını veriyor
o kadarını bilmiyordumPeşine takılıp nereye gideceksın kı ilçenin köyunun karakolundalar dagın bası sadece ızınden ızıne karakoldan cıkıyorlar ızılerdede evıne gelıyor çarşı ıznı fln yok dısarıya cıkışlar yasak
inş. bende yaşamam bunları çook korkuyorumallahtan 2016 da batı görevi var. yoksa dayanılmaz her saniye aklın onda ne yedi ne içti iyi mi allahım çok kötüü
Malatya çok güzel canim.Tayin için boş yerler acılmış karacı pıyadeyız malatya hakkında bılgısı olan varmı?
Birkaç kişiye soruk guzelmiş bızde yazacagız kısmetseMalatya çok güzel canim.
Bize 2 saatlik uzaklıkta arada gezmeye alisverise gideriz
Mağazalar vs büyük
Havaalanı da var
Bize de gecen seneye kadar doğu göreviydi bu sene cikti
Ben yine de haziranda tercihlerin arasina yazacam kadro acilirsa
Aynen canim çok canim sikkinBirkaç kişiye soruk guzelmiş bızde yazacagız kısmetse
Doguma 72 gunun kalmış masallah baya buyumustur prensesın bızımde bugun randevumuz var cok heyecanlıyım bende
Annem geldi onunla bırlıkte gıdıcez bakalım torununu gorsun oda
Kasım atamalarında kadro cok az verilmiş insanlarla resmen dalga geçiyorlar benım gırdıgım yıl daha fazlaydı inş temmuzda ıstedıgınız gıbı kadro gelır bn 2012de atanmasaydım bnde kolay berı atanamazdım
Aynen canim çok canim sikkin
Haziran da yada diğer atamalarda da ne olacagi belli değil
Stresten hamilelik şekeri cikti bendede.
Doktor 15 gün evde ölçüm verdi günde 6 kez olcuyorum ve diyet yapıyorum.
15 sonra gerekli görürse insuline baslayacak.
Dikkat etmeye caliaiyorum ama yuksek cikiyor yine
Memurlar.net e girmemeye calisiyorum artik. Hep can sikici şeyler yaziyorlar.
Hazirliklar başladı mi ?
Canim her yeri yazicaz bu durumdaAllah yardımcın olsun arkadaşım Allah gonlune göre versin bebeğinin şanşına
siz nereleri yazacaksınız nereler var aklınızda? bizim hazırlıklar basladı yatagımızı park yatak alıcam arabayıda wollex marka alıcam anneanemiz battanıye almış oglusuma 3 tane yumusacıklar pamuk yorgan ve yastık nevresım dıktırmusbeşigimizi anneanemiz arabayı babannemiz alck bende ateş ölçer süt sağma pompasını fln alıcam doğmadan hastane çıkısları cok kucuk hemen kuculecek ben kendım bırkac takım yapıcm bır tane hastane cıkısı aldık baska almıycam sen naptın?2 ay sonra kıyafetlerini yıkayıp utulemeye baslayım 7 ayı gecelım besik ve arabamızı alıcaz kısmetse daha sımdı erken
neyseki ordan kurtuluyor bunada şükür :) ne kadar zamandır evlisiniz
İyi aksamlar kizlaar :) maşallah sizlere anne adaylari çok hoşuma gidiyorsunuz yaaa :) Allah hepinize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin inşallah :) yaaa benim içinde dua edin bende anne olayim eşim aşırı çocuk istiyor desem yalan olmaz. Bende onu baba yapmak istiyorum :)
Ay bizde dusunduk kıbrıs nısanda bebegımız olcak 2 yıl ucretsız ızın alır bende gıderım dıyorum ama nolcak bılıyorum kaydırmak bırlık cok var korkuyoruz bızde cok streslı bır surec sız çalışıyormusunuz kıbrıs olursa gıdebılecekmısınız dha once hangı bolgelerı yaptınız bız 2. Bolgede kaldık 3 yıl sımdıdede 5. Bolgede esım bu yaz donecek kısmetsemerhaba kızlar,okyonus benim eşim de piyade pek yazacak biyer bulamadık biz ya ne bileyim 3. bölge yazalım dedik hep hudutlar kaydırma birlikler var kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz sizin aklınızda neresi var
iyi akşamlarr :)
aminn inşallah rabbim sana da aratmadan versin :)
benim eşim de istiyordu ama 7 ay ertelemiştim ben okulumdan dolayı
Ay bizde dusunduk kıbrıs nısanda bebegımız olcak 2 yıl ucretsız ızın alır bende gıderım dıyorum ama nolcak bılıyorum kaydırmak bırlık cok var korkuyoruz bızde cok streslı bır surec sız çalışıyormusunuz kıbrıs olursa gıdebılecekmısınız dha once hangı bolgelerı yaptınız bız 2. Bolgede kaldık 3 yıl sımdıdede 5. Bolgede esım bu yaz donecek kısmetse
Evet biz de kaydırmadan çok korkuyoruz bebek düşünüyorız çünkü, ben de memurum kaydırma çıkarsa öyle eşim göreve gidince anneme filan da gidemem kıbrıs olursa protokol var milli savunmayla benim baknlığım arasında ücretsiz izne ayrılabiliyorum ilk 5.bölgeye geldik 2den sadece kıbrısı yazıcaz kalanı da 3. Bölgeden yazıcaz büyük ihtimalle kıbrıs gelir dedi eşim ama bilmiyorum :/ eğirdir komando da istiyo eşim ama ordan genelde giden hakkariye gidiyomuş bilemedik gerçekten çok zor elimde garnizon listesi cayır cayır araştırma yapıyorum kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?