- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
neyseki ordan kurtuluyor bunada şükür :) ne kadar zamandır evlisinizhakkari-şemdinli de görev yapıyor tayinde 2.bölge olacak galiba
Eskilerdende kımseler kalmamıs burda2 yıldır ayrıyız artık guzl bır yer çıksın istıyorum hayırlısı bakalım siz kaçıncı bolge yazacaksınız
Eskilerdende kımseler kalmamıs burda2 yıldır ayrıyız artık guzl bır yer çıksın istıyorum hayırlısı bakalım siz kaçıncı bolge yazacaksınız/QUOTE]
bizde 2 yıldır ayrıyız 2.bölge yazacağız siz kaçıncı bölge yazacaksınız
hakkari-şemdinli de görev yapıyor tayinde 2.bölge olacak galiba
yokya her hafta tatbikat yapıyorlar arazide 3 gün kalıyor sonra nöbet, dış görev vs çook zor.Kiyamam yaa canim benim üzme kendini herseyde vardır bi hayir iyi olur inşallah en yakin zamanda gelir
iki yıl ayrı durulur muEskilerdende kımseler kalmamıs burda2 yıldır ayrıyız artık guzl bır yer çıksın istıyorum hayırlısı bakalım siz kaçıncı bolge yazacaksınız
Eşinizden ayri misiniz 2 yildir çok zor oluyordur. Bende bundan korkuyorum inşallah ayri kalmayiz
yokya her hafta tatbikat yapıyorlar arazide 3 gün kalıyor sonra nöbet, dış görev vs çook zor.. annesi yanına gitti 1 haftadır arazide annesi yalnz başına kaldı kadıncağızın canı sıkıldı normalde az daha kalacaktı oğlunu gittiğinden beri göremedi bu akşamda eve geç gelmiş geldiği gibi de uyumuş.. kv aradı yarına geliyorumm kızım çok canım sıkıldı burada diyo kıyamam
evet 2 yıldır ayrıyız bizde çok korkuyorduk ama başımıza geldi çocuklarla ankarada kaldık zor oluyor ama vakit geçti çok şükür.
amiiiinnnn olan bize oluyor her konuda.. mecbur alışacağız canım benim yapacak bir şey yokAyu çok zor vallaAllah eşlerimize güç kuvvet versin bizlere de sabir versin
amiiiinnnn olan bize oluyor her konuda.. mecbur alışacağız canım benim yapacak bir şey yok
Piyade evet valla ille ayrılık oluyor başa gelincede dayanılıyor Allah sabrını verıyor hayırlısı olsun sağ sağlim dönsün baska birsey istemıyorum 1 yıllık evlıydı doguya gıttıgındeiki yıl ayrı durulur mupiyade mi ? nasıl dayandınız allah sabır versin hele evli olunca eminim çoooooook zordur
bir şey sorabilir miyim neden eş götürülmüyor ? peşine takılsanız gidilmez mi ? hani bilmediğim için soruyorum ben olsam giderdim ev tutar otururdum yani birde sadece piyadeler mi eş götüremiyor başka hangi sınıf için geçerli acaba ?
sanırım tek piyadeler eş götüremiyor.. zor valla allah sabır versinPiyade evet valla ille ayrılık oluyor başa gelincede dayanılıyor Allah sabrını verıyor hayırlısı olsun sağ sağlim dönsün baska birsey istemıyorum 1 yıllık evlıydı doguya gıttıgınde
bir şey sorabilir miyim neden eş götürülmüyor ? peşine takılsanız gidilmez mi ? hani bilmediğim için soruyorum ben olsam giderdim ev tutar otururdum yani birde sadece piyadeler mi eş götüremiyor başka hangi sınıf için geçerli acaba ?
sizin diğer konunuzu okumuştuk 2015 yaza geliyordu galiba.. bak birşey kalmamış az daha dayan :/ tabii söylemesi kolayPiyade evet valla ille ayrılık oluyor başa gelincede dayanılıyor Allah sabrını verıyor hayırlısı olsun sağ sağlim dönsün baska birsey istemıyorum 1 yıllık evlıydı doguya gıttıgınde
sanırım tek piyadeler eş götüremiyor.. zor valla allah sabır versinkolayına evinede gelemiyor tabi..
iki yıl ayrı durulur mupiyade mi ? nasıl dayandınız allah sabır versin hele evli olunca eminim çoooooook zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?