- 30 Ekim 2014
- 565
- 305
- 83
Benim eşim ezemez havaci en az teğmen olmalı sanırım ondan uzman yok ama karaci larda şu ast subay ve bas çavuş lar kötü davraniyormus
Evett bascavus astsubayada kötü davranıyor hele uzmanlaraaa fenalarrr ..Benim eşim ezemez havaci en az teğmen olmalı sanırım ondan uzman yok ama karaci larda şu ast subay ve bas çavuş lar kötü davraniyormus
O zaman rahat olur korkma sadece nöbeti sıkıntı olursa olur o kadar da olsunBenimki uzman baş çavuş zaten :)
Hep ego tatmini emin olEvett bascavus astsubayada kötü davranıyor hele uzmanlaraaa fenalarrr ..
O zaman rahat olur korkma sadece nöbeti sıkıntı olursa olur o kadar da olsunbakarsın eşimin tanıdığı bir komutana denk gelir onu da hallederiz
Kim kimi ezerse oyle bir mantık var Tekirdağ olayını biliyor sun işteValla kuzularim kim kime nasil davranıyor henüz bilmiyorum ben bi eşime sorayim bende konuya dahil olacağim :)
Kim kimi ezerse oyle bir mantık var Tekirdağ olayını biliyor sun işte
kaçtım mecburen eşim sayılı gün evde olunca yalnız bırakmayayım dedimEsra kacti bu kez :)
Uzmanların nöBeti kötü ayda 5 nöbet
Hoşgeldiniz memnun oldumo yoğunluğa göre değişiyor galiba bizim 4 nöbet benim eşim de uzman.
(sizin yönlendirmenizle geldim bu topiğe)
Iyi etmişsiniz tekrar hoşgeldinizkaçtım mecburen eşim sayılı gün evde olunca yalnız bırakmayayım dedim
Hoşgeldiniz memnun oldum
Nasılsıniz yaş kaç çocuk var mı hesap sorar gibi oldu amahoşbuldummm :)
Yaşım 28 yeni evliyim ev hanımıyım eşim subay çocuğum yok ama kardeşim kızım olarak benimle ki öz kızım olarak kabul ediyorum adanadayim bu kadar geldi aklıma:) iyiyim teşekkürler
yaş 25; 3 ay sonra doğum günüm civarında olacak hayırlısıyla
15 aydır evliyiz. çalışmıyorum; master tezimi yazıyorum şu sıralar 2. döneme de kpss çalışacağım inşallah :)
daha ayrıntılı anlattım ben de
siz?
Yaşım 28 yeni evliyim ev hanımıyım eşim subay çocuğum yok ama kardeşim kızım olarak benimle ki öz kızım olarak kabul ediyorum adanadayim bu kadar geldi aklıma
Memnun oldum 18 yaşında henüz onu ben sahiplendim kızım yerine koydumankara'dayım ben de. küçük mü kardeşiniz? benim kardeşim de 9 yaş küçük benden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?