tesekkur ederım cok sagol lojmanlar nasıl bırlık ıcındemı yoksa sıvıllerle yanyanamı mesela kıbrısta oyle mesela dısarıda sıvıllerle beaber oturuyoz ayrıca bırsey daha merak edıyorum ısnma seklı nasıl?
yok birlik içinde değil ama çok yakın.Sivillerin içindede değiliz etrafı çevrili site gibi lojmanlar.Kaloriferler ful oil denen bir yakıtla yakılıyor yeni lojmanlar baya geniş ve güzel.Hakkınızda hayırlısı olsun.
teşekkür ederim cok sagolun..herkes için hayırlısı olsun bakalım...
siz kıbrısın neresindeydiniz biz akdoğanda kalacakmışız bilgin var mı akdoğanla ilgili.Özellikle lojmanlar müstakil mi iyi apartman şeklindekiler mi kesin götürmemiz gereken şeyler falan.
öncelikle tayininiz hayırlı olsun ..Bende asker eşiyim,biz artık emeklilik için gün sayıyoruz.akdoğanda 17 sene önce kalmıştık.lojmanlar tek kat ve iki katlı idi.tabi değişmiştir muhtemelen yıllar geçti ..küçük bir köy fakat aradığınız herşey mevcut sizi mutlu etmesi temennisiyle....
Merhaba hanımlar.. Öncelikle tayinlerimiz hayırlı olsun.
Biz Elazığ'a tayin olduk..Lojmana çıkın diyen var, lojmanlar tercih edilmiyor kirada oturun diyen var, kirada oturmak için şu mahalle bu mahalle diyen..Kafamız allak bullak oldu..
Elazığda bulunmuş olan bilen var mıdır bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Tayinimiz İstanbul 4.levent kolordu lojmanlar hakkında bilgisi olan varsa sevinirim..
Canim biz elazig da kaldık ne tür bilgi istersin ben her konu da yardımcı olurum
Kimse cikmayacak sandim sagol canim:) İstedigimiz bir yerdi severek gidecegiz ama tek ve en buyuk soru isaretimiz lojman mi disarida oturmak mi?Lojmanda oturan kesinlikle lojmana gir diyor disarda oturan hic farki yok ev tutun diyorlar.sasirdik kaldik:)Bir de mesela disarda oturursak hangi mahalle semti tercih etmek gerek?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özelden yazdım =)
biz lojmanlarda oturuyoruz yardımcı olabilirmTeşekkür ederim.. aslında merat ettiğim bir çok konu var en önemliside oğlum 5.sınıfa istanbulda devam edicek.Acaba lojmanlarda ortaöğretim okulu varmı??Birde lojmanların iç durumu nedir çokmu kötü durumda acaba??Bizim puanımız düşük 90 puanla geliyoruz inş lojmana girebiliriz... sizinlede tanışmak isterim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .......
Merhaba kizlar bizim tayinimiz de kars sarikamis cok sukur ki birlikte gidebiliyoruz 3 aylik bi kizim var trakyadan gidicez orasi hakkinda hic bi bilgim yok oralar hakkinda bilgisi olan varmi? Birde lojman me zaman cikar ki acaba bilen varmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?