Asker Eşleri

süloğlu güzel canım ekleyin mutlaka

Neden lojmanlarda sıkıntılar oluyor doğuda bir lojmanda oturuyorum inanılır gibi değil artık kalitesiz insanları kaldıramıyorum

süloğlu güzel canım ekleyin mutlaka

Eşim eklemedi canım süloğluyu.. Binbaşı iken giderim, bölük komutanlığı zor olur dedi ama tayin daire bizi şutlamazsa tabi

Neden lojmanlarda sıkıntılar oluyor doğuda bir lojmanda oturuyorum inanılır gibi değil artık kalitesiz insanları kaldıramıyorum

Muhattap olmucan napalım, her yerde var bu tarz insanlar, sadece askeriyede değil ki.. Ama askeriyedekiler daha bi pişkin oluyolar

Iıı şey hanımlar merhabalar,
Benim sizlere yani asker eşlerine bir sorum olacaktı da . Bana ilk dönen kişiye de bu soruyu yöneltmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Benim sizlere yani asker eşlerine bir sorum olacaktı da . Bana ilk dönen kişiye de bu soruyu yöneltmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Asker eşi değilim ama yardımcı olabiliceğimi düşünüyorum :) bende sözlüyüm yazın allahın izniyle nişanlanıyorum bu yüzden nişanlım diyorum o da askeri personel.

Asker eşi değilim ama yardımcı olabiliceğimi düşünüyorum :) bende sözlüyüm yazın allahın izniyle nişanlanıyorum bu yüzden nişanlım diyorum o da askeri personel.

Öncelikle cevap için teşekkür ediyorum :) Gerek buradaki yorumlar gerekse başka forumlarda rastladığım bir tayin meselesi durumu var. Hani bildiğim kadarıyla zorunlu olan şark hizmetinden sonra (2-3 sene veya özel durumlarda daha fazlası ) kadroda boşluk olması durumunda tercih edilen yerlere yani istenilen yerlere gidiliyordu. Ve sürgün gibi bir durum olmadığı takdirde de doğu faslı kapanıyordu. Birçok yorumda doğu-batı-doğu-batı şeklinde olacağına dair şeyler okudum. Doğruluk payı nedir ya da işleyiş nasıldır bunun hakkında bir bilginiz var mı acaba ?

Son düzenleme:

Canim Bende simdi nisanlima sordum 5 iki yil 4 uc yil 2 alti yil.1 sekiz yil seklinde ilerliyormus
Buna gore tayin gorurlermis eger gorevlendirmeye 1 yil yada 6 aydan fazla giderseler .5 inci bolgeden 1 yil.dusuyormus fakat eger esiniz yada sevgiliniz jandarma ise ikiser yil gorev yaparlar

Son düzenleme:

Kafam çok karıştı ve hiç bir şey anlamadım desem ?
Yani şu ilk satırda yazdığınız şekilde ( 5 yıl 2 yıl vs. ) bu sıralama tarzında bir doğu bir batı şeklinde mi gidiyormuş ?

1 .ci.bolge 8 yil.izmir istanbul.ankara vs vs buyuk.yerler
2.bolge 6 yil. Isparta kayseri kirikkale vs vs
3.bolge 3 yil erzurum malatya vs vs
4 bolge kars van artvin vs vs
5.bolge hakkari.sirnak.vs vs

Bu.karacilar icin gecerli jandarmALAR her iki yilda gittigi yerden tayin gorur
Kafam çok karıştı ve hiç bir şey anlamadım desem ?
Yani şu ilk satırda yazdığınız şekilde ( 5 yıl 2 yıl vs. ) bu sıralama tarzında bir doğu bir batı şeklinde mi gidiyormuş ?

​Anlıyorum, teşekkür ederim cevapladığınız için

O konuda haklı eşin bölük komutanlığı burda çok zor gerçekten hakınızda hayırlısı olsun.bizde tayin dışı geldik

En azından sürekli bir tayin meseleleri içinde yer alınacağını öğrenmiş oldum
Malesef oyleler hic duzenli hayat olmuyo :/ durmadan sehir degistirmek ev degistirmek cok kotu hayirlisiyla bende seneye evlenecem fakat onca esyaya yazik olacak durmada tayin falan sıkıcı

Malesef oyleler hic duzenli hayat olmuyo :/ durmadan sehir degistirmek ev degistirmek cok kotu hayirlisiyla bende seneye evlenecem fakat onca esyaya yazik olacak durmada tayin falan sıkıcı

Bizim düşüncemiz doğuda şehir şehir gezerken istediğimiz evi kurmadan eşyalı bir eve yerleşip ona edeceğimiz masrafı şark hizmeti bitesiye dek biriktirmekti. Daha sonra düzen tutacağımız şehirde her şeyi sıfırdan alacaktık. Sanırım biraz sallantıda oluyor artık bu plan

Aynen oyle :/ bizde sarktan sonra batiya gidince alalim diyoruzda ne olacak bilmiyorum asker esi olmak zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…