inşallah yaaa.:):)..aynen sadece 4 yere gidilebileceğini duydum doğuda..gidenler de öyle şikayetçi değil yanii..bizim burda bi komşu var ben diuarbakırda istanbulda olduğumdan daha mutluydum filan diyodu:):)..bu arada evden eve nakliyatı anlatmışsınız o kadar geliştiğini bilmiyordum yaa:):)..ben çok eşya almak istenmiyorum ama aldığım eşyayı da uzun süre kullanmak isterim yanii:):)Süpriz olabilir çünkü doğu tayini önemli. tayininiz istanbula çıksa dahi istanbuldaki görev süreniz dolmadan doğu tayini çıkabilir. keşke ilk evlenip doğuya gitseydiniz daha rahat ederdiniz güzelim . sen istanbulda olduğun için mi ist. yazdı nişanlın? doğuda da gidilebilecek belli başlı yerler var zaten merzifon,diyarbakır,malatya ve batman bunun haricinde branşa göre birkaç daha yer var korkma yani. süpriz heran olabilir. neyse mayısa az kaldı açıklanır inşallah gönlünüze göre olur.
inşallah yaaa.:):)..aynen sadece 4 yere gidilebileceğini duydum doğuda..gidenler de öyle şikayetçi değil yanii..bizim burda bi komşu var ben diuarbakırda istanbulda olduğumdan daha mutluydum filan diyodu:):)..bu arada evden eve nakliyatı anlatmışsınız o kadar geliştiğini bilmiyordum yaa:):)..ben çok eşya almak istenmiyorum ama aldığım eşyayı da uzun süre kullanmak isterim yanii:):)
evet evden eve nakliyat süper birşey biz o sayede çok rahat taşındık kesinlikle tavsiye ederim. birde eşya konusunda bende sizin gibi düşünüyordum o yüzden kaliteli şeyler almaya dikkat ettim ama taşınınca anladım ki en kalitelisini de alsan dünya para da versen 2. bir taşınmadan sonra o eşyalarda hal kalmaz. biz şuan ilk taşındık inşallah bu evden başka bir yere taşınma durumumuz olmaz. size tavsiyem eşyaya çok fazla para vermeyin ama çok döküntü şeylerde almayın orta karar yani :44:. şuan ben malatyadan memnunum bizde büyük şehirden geldik izmirden güzeldi ama insan küçük şehre alışınca kalabalık zor geliyor. birde size şöyle bir tavsiyem var tül ve perdelerinizi uzun alın ve özellikle tüllerinizi sık alın ki taşındığınızda biraz seyrekleştirip kullanabilirsiniz. çünkü taşındığınız her evde pencere boyutları farklı oluyor.
merhaba kızlarhemen konuya giriyorum... erkek arkadaşım astsubay, aynı ildeyiz şu an, ben de hastanede çalışıyorum (çocuk gelişimcisi) bu yaz nişan yapıcaz kısmetse... 2015 yazın erkek arkadaşım tayin istemek durumunda, 2015 yazı düğün düşünüyoruz yalnız tayinlerimiz sıkıntı olmasın diye tayin istemeden ne kadar önce yapmalıyız nikahı bilgisi olan var mı:18: tşk ederim.
Hayırlısı olsun öncelikle. sizin tayin istemeniz için nişanlınızın yeni görev yerinde başlaması gerek. tam emin olmamakla birlikte ( ben farklı bir bakanlıkta çalışıyorum) nikah olur olmaz tayin isteyebilirsiniz diye düşünüyorum. ama nikah olunca da bi 15 gün sonra yeni nüfus cüzdanınızı alabiliyorsunuz. tayin istemeyi düşündüğünüz tarihten 1 ay önce nikah olsanız yeterli olur herhalde.
selam öncelikle umarım istediğiniz yer olur tayin için. yazdığınız yerler için bildiklerim hakkında yorum yapmak istedim. benim eşim havacı ama kırklareli ve edirne için yorum yapmak istiyorum memleketim olduğu için. umarım demirköy ve dereköy olmaz çünkü oralar Allahın unuttuğu yerler hiçbirşey yok ve kışın da resmen mahrumiyet bölgesi yolları kapanır. babaeski en güzel yazdıklarnız arasında ve en büyüğü 20 bin gibi bir nufusu var lüleburgaza yakın haftasonları istanbula da gidilebilir aradığınız bulursunuz. lojman ne durumda bilmiyorum ama aynı paraya bence dışarıda da oturabilrsiniz. edirnenin ilçeleride küçük ve ters yerler ulaşım zor olabilir. manisa alaşehir büyük bir ilçe aradoğınızı rahatça bulursunuz izmire 2 saat yanılmıyorsam iyidir yani.Selam kızlar
Bu sene tayinciyiz, 3. bölge yapıcaz..pek bi yer de yok aslında ama göze çarpan ve size sormak istediğim bazı yerler var.
Edirne-Lalapaşa,Orhaniye,Sarayakpınar,Süloğlu,Yenikadın,Arda,İpsala Ferre,Köprü
Kırklareli,Babaeski,Demirköy,Dereköy,Pınarhisar
Konya-Karapınar (İlk tercihte yazdık)
Manisa-Alaşehir (İlk tercihte yazdık)
Sivas (İlk tercihte yazdık)
Erzincan (İlk tercihte yazdık)
Kilis
Osmaniye
Erzurum
Elazığ
Buralarda bulunan, bulunmuş olan arkadaşlar lojman durumları, iş hayatı, ulaşılabilirlik, hastane postane durumları nasıldır bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
selam öncelikle umarım istediğiniz yer olur tayin için. yazdığınız yerler için bildiklerim hakkında yorum yapmak istedim. benim eşim havacı ama kırklareli ve edirne için yorum yapmak istiyorum memleketim olduğu için. umarım demirköy ve dereköy olmaz çünkü oralar Allahın unuttuğu yerler hiçbirşey yok ve kışın da resmen mahrumiyet bölgesi yolları kapanır. babaeski en güzel yazdıklarnız arasında ve en büyüğü 20 bin gibi bir nufusu var lüleburgaza yakın haftasonları istanbula da gidilebilir aradığınız bulursunuz. lojman ne durumda bilmiyorum ama aynı paraya bence dışarıda da oturabilrsiniz. edirnenin ilçeleride küçük ve ters yerler ulaşım zor olabilir. manisa alaşehir büyük bir ilçe aradoğınızı rahatça bulursunuz izmire 2 saat yanılmıyorsam iyidir yani.
Sağolasın verdiğin bilgiler için.. Benim gönlüm manisadan yana, kısmet tabi, kısmetimiz varsa olur. Edirne ve kırklareliden çok ilçe var, ama verdiğin bilgiler doğrultusunda babaeskiyi de ekleyebiliriz gibi görünüyor.
Sağolasın verdiğin bilgiler için.. Benim gönlüm manisadan yana, kısmet tabi, kısmetimiz varsa olur. Edirne ve kırklareliden çok ilçe var, ama verdiğin bilgiler doğrultusunda babaeskiyi de ekleyebiliriz gibi görünüyor.
Kırklarelinin en büyük ve güzel ilçesi lüleburgaz ondan sonra babaeski . pınarhisar ve vizede aynı ayarda iki ilçe. en kötü ilçesi pehlivanköy ve kofçaz,demirköy buralar uzak ve çok küçük yerler. edirnenin de en büyük ve güzel ilçesi keşan diğerleri de işte küçük ve ulaşımı ters olan yerler.
İstanbul ya da Kocaelin de istiyorum seni !
İşte o kadar
Hm. Söylediğin yerleri de eklemeyi düşünüyorum o halde.
Nerdeee, oralar 1. bölge güzelim
Hm. Söylediğin yerleri de eklemeyi düşünüyorum o halde.
Nerdeee, oralar 1. bölge güzelim
Selam kızlar
Bu sene tayinciyiz, 3. bölge yapıcaz..pek bi yer de yok aslında ama göze çarpan ve size sormak istediğim bazı yerler var.
Kilis
Osmaniye
Erzurum
Elazığ
Buralarda bulunan, bulunmuş olan arkadaşlar lojman durumları, iş hayatı, ulaşılabilirlik, hastane postane durumları nasıldır bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Selam kızlar
Kilis
Osmaniye
Erzurum
Elazığ
Elazığı biz de yazdık coneem buluşak mı
Uçukmavi arkadaş edirne deydi, sesimi duyarsan cevap ver
Edirne ya da kırklareli olursa istanbula çok yakın yerler vaktiniz oldukça gidersiniz. İnşallah istediğiniz yerler olur ya ama sizi çok kıskandım ne güzel memleketime gidebilirsiniz
Banane sen 1. bölgeye gel
Elazığı biz de yazdık coneem buluşak mı
Uçukmavi arkadaş edirne deydi, sesimi duyarsan cevap ver
merhaba ben edirnedeyim.geçen sene orhaniyedeydik hudut bölüğü var orhaniyede.edirne merkeze bağlı köy.edirneye 20 km uzaklıkta.lojman sıkıntı 2 konteynır 4 tane de müstakil ev var.bölük komutanı ve bölük assubayına tahsisli.evler lojman değil misafirhane olarak geçiyor lojman puanıyla değil boş olan yere kıdem sırasına göre oturluyor.edirne de oturmak yasak lojman olmazsa köyde oturmak zorundasınız.bu ocak ayında orhaniyeden süloğluna tayin olduk.buranın imkanları daha iyi lojmanlar çok güzel. küçükte olsa ilçe köye göre imkanları iyi.sarayakpınar da hudut bölüğü edirneye çok yakın.
şuan nerede görev yapıyorsunuz?
Bakalım nereye gidicez..
Sıramız gelince anam :)
Elazığı biz yazmıcaz galiba conem, ama yakın olsa da olur :)
Biz şimdi Kıbrıstayız. Edirne süloğlu yu da ekleyecek galiba eşim.. Süloğlu nasıl? Genelde güzel diye duydum ama, insan ne kadar da dinlese duymak istiyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?