Asker Eşleri

okyonus canım naptın diş kontrolü nasıl geçti sormayı unuttum..benimde eşim nöbetçi bu akşam yalnızım...

Alt telleri sıktı baya agrim var cnm ya dos etlerimde agriyorgunde 4 kez dis fircalamaktan dis etlerimde cekileck korkuyorumkuzenime gittim bugun dun kurtaj oldu 2aylik bebeginin kalbu durmuds aldilar

Askerin nobeti bitmez ya cok sıkıcı ama mecburuz ben gorev ciktiginda cok sinir olurdum

Alt telleri sıktı baya agrim var cnm ya dos etlerimde agriyorgunde 4 kez dis fircalamaktan dis etlerimde cekileck korkuyorumkuzenime gittim bugun dun kurtaj oldu 2aylik bebeginin kalbu durmuds aldilar

ah canım ya geçsin bi an önce inş kurtul tellerden...allahım sabır versin kuzenine cok zor bişey bnde düşük tehlikesi atlattım cok korkmuştum cok canım yanmıştı kim blr nasıl üzülmüştr...

Askerin nobeti bitmez ya cok sıkıcı ama mecburuz ben gorev ciktiginda cok sinir olurdum

aynen canım bile isteye evlendk ama yinede zor geliyo işte...

Evlenmeden once aa olur gecer derdimd oyle degilmiskuzenimim baya morali bozuk bakalim atlatick ins Allah beterinden korusun

selam canım, ne iyi olmuş topik canlanmış. atlatacaksınız inşallah hepimiz gibi, bebiş erkek canım

canım boşver sen elalemi. çocuk yap diyenler sanki yanında seninle o sıkıntıyı çekecek mi, uzaktan konuşmak kolay tabi. insanın eşiyle paylaşması gereken bir olay hamilelik süreci de hassas geçiyor zaten. hayırlısıyla gelince düşünürsünüz acelesi yok gençsin daha hem iş hayatın var artık.

çok üzüldüm canım geçmiş olsun

selam canım, ne iyi olmuş topik canlanmış. atlatacaksınız inşallah hepimiz gibi, bebiş erkek canım

hoşgeldin canım paşa geliyor isim düşünmeye başladınızmı?hayırlısıyla doğsun sağlıcakla sizin dogu bitti bizde atlatsak hayırlısıyla

sağol canım atlatacak inş. biraz daha iyi çok istiyorlardı kısmet değilmiş yine olur Allahın izniyle

kuşummm naber
canlandı mı burası ona göre gelim bak
sen birisiyle konuşuyorsan o iyidir (katre burda mısın hep)

sweet senin iyi olduğunu zaten biliyorum
hayırlı olsun bebiş geliyormuş, darısı bize inşallah

valla kk dan epeydir soyutlandım arada bir takılalım şurda

Esim izne geldi canım ben pek giremıyorum ama döncem esim gittiği gibi

canımmm cok sevindm izne gelcek diyodun gözün aydın bol bol vakit geçirin..ah ne değerlidir şimdi sizin için bu izin günleri.bizimde böleydi hey gidi günler herseyin çok tatlı olduğu günler..neyse canım görüşrüz

okyanus, sweetseptember beni hatırladınız mı kızlar?
uzun zmandır bu topiğe girmiyordum, sweetin bebek beklediğini görünce yazmak istedim
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

okyanus canım sizde bu zor günleri bir an önce atlatırsınız inşallah.
bebek konusunda tüm söylediklerine katılıyorum.
benimde 8,5 aylık oğlum var batıda olmamıza rağmen eşim hiç yardım edemiyor
sürekli olay,trafik kazası, cinayet, hırsızlık, tecavüz bıktım artık
oğlum 20 günlüktü yalnız kaldığımızda o gün bugündür hastada olsam hep kendim baktım.

bizde bu yıl tayinciyiz bakalım nereye gidicez.
batıdan batıya tayin görünüyor ama belli olmaz diyor eşim.
inşallah hayırlı bir yer olur.

sağol canım hatırlamaz olur muyum sen nasılsın napıyorsun?
oğlanı büyütmüşsün darısı başımıza artık
tayininiz de hayırlı olur inşallah.

Ay hatırlamammı canım :) nasılsın neler yapıyorsun? Ben hep safak sayıyorum 6 ay bıttı kaldı 18 ay ( hayırlısıyla bır tamamlasak su sarkı sız hangı sehirleri yazmayı dusunuyorsunuz? Ne guzel bebiş büyümüş hayırlısıyla bızımde dogu bıtsın sıra onada gelır hayırlısı bakalım

Ah ah cnm ızın bıtıyor bıle bırdahakı ızın nısanda hayırlısıyla sag saglım atlatsak saglıgımız keyfımız yerınde ona sukur napalım gececek bu gunlerde sen nasılsın feyzacıgı op benım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…