Asker Eşleri

canım eşim ortaokulu hatice fahriye eğinlioğluda okumuş.o da 85 doğumlu.ben 2,5 yaşımdan beri istanbuldaydım atanınca artvine geldim.balıkesirde hiç oturmadık.

eşin mezun olmus ben baslamışım benim ablam istanbulda üsküdarda oturuyorlar ben sevmiyorum istanbulu ya cok kalabalık

canım eşinle artvindemi tanıstın ben eşimle çanakalede tanıstım canakkalede görev yapıyordu kaptı beni

eşin mezun olmus ben baslamışım benim ablam istanbulda üsküdarda oturuyorlar ben sevmiyorum istanbulu ya cok kalabalık

alışınca insan kalabalığına falan bi daha bırakamıyo.ilk yıl ben burdayken ohh be sakin demiştim şimdi çok sıkılıyorum hiçbi yer okadar güzel gelmiyo bana

alışınca insan kalabalığına falan bi daha bırakamıyo.ilk yıl ben burdayken ohh be sakin demiştim şimdi çok sıkılıyorum hiçbi yer okadar güzel gelmiyo bana

ama alışmıssın buyuk yerde yasamaya alışan kopamıyor ben hep küçük sehirlerde yasadım istanbula gidip gezxip dönecegim kalamıyorum fazla ama büyük sehir cok masraflı ve cocuk yetiştirmek çok zor ablamın kızı 5 yasında ana sınıfına gidiyor heperaktiv devlete vermiyor hareketli diye en arakalara atıyorlarmıs ilgilenmiyorlarmıs cocuk harcanacak yok mecburen bahceshir kolejıne verdı servis ve okul 25 bin

evet alışmakla alakalı canım..ama küçük yerlerde de bazen imkanlar cok kısıtlı çeşit olmuyo bide bunların üstüne pahalı oluyo insana bu koyuyo ozaman.hem sunulmuş bi imkan yok kalite yok pahalı..burda öle mesela giyimden sebze meyveye kadar tek bişeye mecbursun bişeye benzemiyo hemde pahalı.ablanda mesela cocuğu için uygun bi yeri belki küçük bi şehirde olsa bulamıycaktı bşşraz pahalıdır ama içine siniyodur hiç değilse.

evet imkanlar konusunda haklısın canım canakkelde kuzenımın cocuguda koleje gidiyor 7 bın lira veriyorlar anasınıfı istanbulda pahalı ama gittiği okulda süper bu dogaya fln verseydi 13 bin olacaktı onu istemediler önemli olan cocugun mutlu olması oda bu okulda maşallah cok mutlu

maşallah bak değmiş işte önemli olan mutlu olması

nette cok güzel mutfak esyaları var ama mutfagım cok dar cogu esyamı acamadım bile yemek takımım bile kutusuyla duruyor yerleşik bir hyatım olsaydı alırdım of off

bizlerin eşyaları hiçbizaman istediğimiz gbi yerleşmezki canım..anca emekli olunca.. bnde irmik helvası yapcam feyzadan fırsat bulabilirsem canım çekti,gel sende birlikte yiyelim

bizlerin eşyaları hiçbizaman istediğimiz gbi yerleşmezki canım..anca emekli olunca.. bnde irmik helvası yapcam feyzadan fırsat bulabilirsem canım çekti,gel sende birlikte yiyelim

öyle ya fazlalık yapmasın dıye birsey alamıyoruz yatak odamı bile istediğim gibi alamadım tasıncaz etcz kırılır dıye göçebe hayatımız var mecbur idareten alıyoruz emekli olunca bir güzel yeni gelin evi gibi yapacagım evimi bakalım hangı sehire yerleşicz gönlümüzde hep izmir var ama daha kimbilir kac kez değişir planlar çanakkalede olsa olur anneciğime yakın kayınvalideciğime uzak olurum

ayy cok severim irmik helvasını yakın olsam gelirdim hemen afiyet olsun canım sana

aynen canım hepsi içimde kaldı bnmde acaba aldırsamıydım dye düşünmeden edemiyorum..bakalım bizimde izmir var hep bi de bursa.ne kadar uzak olursan okadar iyi aynen.ama ilişkileri iyi ayarlamak lazım uzak olsanda bişeye yaramaz ozaman...

ahhh feyza uyusun hemen yapcam.uyanıkken ağlar eder bişeye benzemez dye kalkışamıyorum

uzak olunca kafan rahat oluyor mudahale edemiyorlar hayatına kendi yağında kavruluyorsun beni hergün arıyordu eşim doğuya gittiğinde süreklide aklımız sende deyip duruyor artık dayanamadım eşime dedim böyle böyle ben birsey diyemiyorum sen uyar esimde aklınız kalmasın ben razıyım kocası benim kimseyi alakadar etmez lojmanda yalnız basına kalacak demiş artık haftada bir arıyor aklım sendede demiyor ne bu böyle ya iyiyim keyfim yerinde demekten bıkmıstım hatta olayı abartıp anneannesi müzikl, yerlere gitme dedi

uyuyuyunca yap evet sonra topak olur karıştırmak ıstıyor sureklı birseye benzemez dediğin gibi

evet..bnmde göreve gtti hergün aradı annem olduğu halde yanımda,yazın gttiğinde yine aynı.tabi ben hamileyim dye abartıyodu olayı.kızım nasılsın ne yaptın ne ettin yemek yedin mi fln.sen iyi demişsin eşine.ben hep iyi nyetli olduğumdan inandım kızı gbi seviyo ondan arıyodur diyodum kendi kendime.cok safmışım..

şimdi uyudu bakalım feyzacık

yok valla nekadar iyide davransan el yani kendı annen gibi olurmu boşver saygııszlık etmiyceksin yüzde vermiceksin bir cizgi olacak aranda onu gecirmiyceksin yoksa sen olursun üzülen ben söyledim eşime kendımı sinir edipmi durucam kendı annesı konussun anlaşşsın

hadi kolay gelsin canım sana

aynen canım ben bilemedim işte onu kadın yapmacık davrandı bnde inandım.her kv aynı olmaz sandım hep iyi niyetim işte.şimdi başlıcam helvaya bu arada ilk defa yapıcam...

aynen canım ben bilemedim işte onu kadın yapmacık davrandı bnde inandım.her kv aynı olmaz sandım hep iyi niyetim işte.şimdi başlıcam helvaya bu arada ilk defa yapıcam...

bende hiç yapmadım ama anneme cok yardım etmişliğim var olur az ölçüyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…