Asker Eşleri

Merhaba kızlarr

kk'yi işte bu yüzden çok sevdim ortak noktası olan insanları buluşuyor.
Ben de bir asker eşi olarak ( vatani görev değil meslek) hepinize iyi geceler diliyorum.
Tez zamanda tanışmak ümidiyle.

merhaba hoşgeldin eskisi gibi hareketli değil sayfa nerde görev yapıyor eşiniz

selam kızlar nasılsınız bnde asker eşiyim..topiği görünce cok hoşuma gtti inş güzel sohbetler ederiz...

Selem canim hosgeldin nerede ikamet ediyorsunuz
merhaba hanımlar, nasılsınız?
özledim eski muhabbetlerimizi, umarım herkes iyidir
Bende cok ozledim canim ya ins bizde su dogu gorevini hayirlisiyla atlatiriz darisi basimiza bebis nasil cinsiyeti öğrenndizmi
Hoşbuldumm =')
Ankarada harp okulunda teğmen öğretmen benimkisi tam asker sayılmaz ama olsun
Sizin eşiniz nerde yapıyor.

Benim esim sirnakta ustegmen sarkta 2 yil boyle gececek es goturulmen bir karakolda hayirlisiyla bir atlatsak

walla yazdım hergunde bktim yazan varmı diye kimselrt yoktu aynı hayat hikayesine sahibiz konusmak iyi glirr. bizdr sırnak uluderedeydik agustosta gldik rizeye ama ne yalan sölim ordakı ortamı lojmanı çok özledim

walla yazdım hergunde bktim yazan varmı diye kimselrt yoktu aynı hayat hikayesine sahibiz konusmak iyi glirr. bizdr sırnak uluderedeydik agustosta gldik rizeye ama ne yalan sölim ordakı ortamı lojmanı çok özledim

bizim eş götürülmeyen karakol biz özlemeyiz cok zor geçiyor hayırlısıyla sağ sağlim bir atlatsak

Su gibi akıp gitsin zaman sizin için.

amin canım inş cok zor geliyor eşimden ayrı sabaha karşıda deprem oldu eşim olsaydı keşke yanımda

günaydınlar şafak bir gün daha attı bizim çok şükür aralık sonuda izne geliyor eşim daha ne isterim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…