ARKADASLAR ESIM UZM tayınımız sırnağa cıktı ev nasıl bulunur tokı de kıralık bulabılırmıyım yada ne onerırsınız sırnakta olan veya benım gıbı yolcu olan arkadaslar yardım edın
çakırsöğütteki şehidimize Allahtan rahmet ailesine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum eşimin devre arkadaşıydı.
çakırsöğütteki şehidimize Allahtan rahmet ailesine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum eşimin devre arkadaşıydı.
Benim esiminde devre arkadaşı cok uzuldukAllah rahmet eylesin bitmedi gitti bu pislerin yaptıkları Allah onlara bin katını yaşatsın ins. Beter olsunlar
böyle bir başbakan varken zor bitecek.
bugün gazetede kayseride polis şehitin haberi vardı.
çocuğunun resmini koymuşlar ilk sayfaya
başlık olarakta sezen aksunun şarkısını yazmışlar
"son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda"
çocuğun bakışını anlatamam
Allah'ım kimseye böyle bir acı vermesin.
haberin hemen üstünde yani manşette de
BOŞbakan vardı haber şu:
"kürtaj"
siz görün artık (sözüm görmeyenlere)
bu ülkede her gün kaç kadın öldürülüyor,
bunlar için kalkıp tek kelime etmiş midir kendileri ?
hergün şehit haberi geliyor, tek kelime ediyorlar mı?
ikisi de yurt dışında gezmekten sıra ülkeye mi geliyor....
SÖYLEYİN BİTER Mİ BU TERÖR!!!
Okyonus canim nasil gidiyo evlilik. Senin geri sayiminda bende hamileydim hatirladinmi beni
Merhaba hanimlar nasilsiniz. Sanirim yine uzucu bi haber verallah rahmet eylesin ailesine sabir versin. Oglumdan firsat bulup tv izleyemiyorum dunyadan haberim yok ne oluyo ne bitiyo. Duruma bakilirsa kopekler yine ortalikta
duygucum basiniz sagolsun,allah ailesine sabir versin...
gencecik insan gitti...
allah bynu yapanlarin belasini versin
Benim esiminde devre arkadaşı cok uzuldukAllah rahmet eylesin bitmedi gitti bu pislerin yaptıkları Allah onlara bin katını yaşatsın ins. Beter olsunlar
............................................
boşver hiç izleme tv.
izledikçe insan sinir oluyor zaten
geçen gün hataydan 3 şehit haberi geldi.
şerefsiz kanal d. haberin başında 10 dk. uludere haberini verdi ondan sonra şehitlere geçti.
hepsiz şerefsiz bu pisliklerin, medyası da, siyaside.
kaç gündür dillerinde bir uluderedir gidiyor.
kimse de demiyor, " bunlar bu ülkenin vatandaşı olamaz, olsaydı pkknın paçavrası sarı,kırmızı,yeşil bez parçalarıyla gömülmezdi diye"
herkes 3 maymunu güzel oynuyor...
onlar köpek bile olamaz,
hiç bir hayvan yediği kaba pislemez...
boşver hiç izleme tv.
izledikçe insan sinir oluyor zaten
geçen gün hataydan 3 şehit haberi geldi.
şerefsiz kanal d. haberin başında 10 dk. uludere haberini verdi ondan sonra şehitlere geçti.
hepsiz şerefsiz bu pisliklerin, medyası da, siyaside.
kaç gündür dillerinde bir uluderedir gidiyor.
kimse de demiyor, " bunlar bu ülkenin vatandaşı olamaz, olsaydı pkknın paçavrası sarı,kırmızı,yeşil bez parçalarıyla gömülmezdi diye"
herkes 3 maymunu güzel oynuyor...
onlar köpek bile olamaz,
hiç bir hayvan yediği kaba pislemez...
Canim benim mutlulugunuz daim olsun insallah allahim tez zamanda esine kavustursun. Darisi basina canim seninde tatli tatli civcivlerin olsun insallah esim denizci izmirdeyiz biz. Seninle yogun sohbet ettigimizde dugunune iki ay vardi sanirim. Forum takiptan sohbetlere bak hatirlarsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?