duygucum ben gidebilsem bu kadar üzülmezdimki gidemediğim için işi bırakmasını istiyorum. ev götürülmüyor dağların ortasında bir tabur var etrafında ne köy var ne insan nasıl bırakırım oralara
herkesin tayini hayırlı olsun arkadaşlar, bekleyenlerin de inşallah gönlüne göre olur.
kasiope senin eşinin sınıfı neydi hatırlayamadım ben, hayırlı olsun ama sakin ol.
nasıl bırakırım demişsin ya
ben bıraktım bak dağın ortasında
eş götürülemeyen yere, çalıştığım halde eşime bırak gel dediğim halde istifa hakkı yok zaten,sözleşmeli olmadığı için.
dayanıyoruz bir şekilde.
sen çalışmıyordun yanlış hatırlamıyorsam, bırakıp gelse ne yapacaksınız?
evet ya havacıların ki de açıklanmadı dokuz doğurdum resmenevet sabırzılıkla bekliyoruz.sanırım havacılarınkide açıklanmamış.
ben çalışmıyorum evet. bırakma tazminatı ödeme ve iş kurma imkanı var ve bende bu imkanlar varken bırakmasını istiyorum. şu tazminat ne kadar bi öğrensem
salı sabahını beklicez kızlar(
çok fazla olacağını sanmıyorum sözleşmelilerde, eğitim masrafı fazla değil sonuçta.
bilgi edinmeden başvurabilirsin, dönerler mi bilmiyorum ama.akşam eşime sorarım belki duymuştur
merhaba hanımlar öncelikle herkese hayırlı olsun bize tercih dışı şırnak besta geldi maalesefç o kadar üzgünümki anlatamam. sizden bi ricam var eşlerinizin bilgisi vardır sorarsanız çok sevinirim. benim eşim üsteğmen sözleşmeli subay bu 4. yılı martın sonundada sözleşme imzaladı, şimdi istifa etmesini istiyorum oda bana istifa edersemhiç biyerdememur olarak çalışamam boşunamı üniversite okudum diyor, istifa etmesiiçin ne kadar tazminat ödemesi gereklibirde gerçekten memurluk yapamazmı bunu sorabilirmisiniz eşlerinize lütfen yardım edin bana nolur
sağol canım beklicem
Bize bu yıl tayin çıkmadı çok şükür bir yıl daha annemlere yakınımSeneye bizde güneydoğu yolcusuyuz tayini çıkan arkadaslar hepinizin yeni tayin yeri hayırlı uğurlu olsun
canim benim cok sevindim ya insallah herseyi yoluna koyarsiniz bu yil
gozunaydin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?