Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim tayinimiz tek tercihimiz olan Mardin'e çıktı,eş durumundan..hayırlı olur inşallah, hakkımızda hayırlısı inşallah, herkes için.
arkadaşlar çok mutluyum Allaha şükür muğla ya yolculuk:)
Bende Mardinin bir ilçesindeyim canım hayırlı olsun tayin yeriniz.bizim tayinimiz tek tercihimiz olan Mardin'e çıktı,eş durumundan..hayırlı olur inşallah, hakkımızda hayırlısı inşallah, herkes için.
merhabalar tunceli hakkında bilgisi olan var mı? bir arkadaşımın eşinin oraya tayini çıkmış.. kızcağızın canı sıkkın ama tunceliye çıkmasından daha çok birinci sınıfa başlayacak bir çocuğu var , onun sıkıntısını yaşıyor ...
canım hayırlı olsun tayin yeriniz..merkez veya kızıltepe çıkarsa çok iyi olur.. babamlar mardinli olduğu için oraları bilirim... güzel bir yerdir :) tarihi bir şehir olmasından dolayı mardini gezerken başka bir boyuta geçmişsin hissi verir.. en gelişmiş ilçesi kızıltepedir... aradığın çoğu şeyi (istanbul veya ankara gibi olmasa da ) bulabilirsin...
Bende Mardinin bir ilçesindeyim canım hayırlı olsun tayin yeriniz.
canım hayırlı olsun biz cumartesi mardine gidiyoruz sana sölerim düşüncelerimi gezicez bakalım hafta sonu ordayızbizim tayinimiz tek tercihimiz olan Mardin'e çıktı,eş durumundan..hayırlı olur inşallah, hakkımızda hayırlısı inşallah, herkes için.
canım hayırlı olsun biz cumartesi mardine gidiyoruz sana sölerim düşüncelerimi gezicez bakalım hafta sonu ordayız.
hayırlı olsun :)arkadaşlar çok mutluyum Allaha şükür muğla ya yolculuk:)
teşekkür ederim canım,inşallah hayırlı olur.ben geçen sene Derik'e atandım, ben eş durumu isteyemedim o yüzden eşim istedi,yani büyük ihtimal Derik'e çıkar tayinimiz.
üniversiteden oda arkadaşımla eşi 5 yıl orda çalıştılar.. ben de o sırada diyarbakırda çalıştığım için bir kaç sefer haftasonu yanlarına gitmiştim ..ilçe merkesi doğu görevine göre fena değidi o zamanlar şimdi nasıl bilmiyorum açıkçası ... oralardan geleli 7 sene olacak nerdeyse... tekrar hayırlı olsun...
hakkari çukurca...diyecek söz yok..
hakkımızda hayırlısı olsun.....