Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyarbakırda mıısnız? bizde orayı bekliyoruz cuma ki sonuçlarda eşiniz havacı mı? çok sağol bizde öyle yaparız o zaman
evet cnm diyarbakırdayız buraya ilk tain çıktıgında çok üzülmüştüm ama çok güzel günler geçirdim hem şehir hem lojman çok güzel herkese tavsiye ederim bana ayrılmak zor gelior burdan cnm ....hayırlısı bakalım nereye gidicez burdaan
Lojmanlar nasıl bakımlı mı? Siz çalışıyor musunuz?
lojmanların hepsi bakımlı degil ama bizim apartmanın içi 4 yıl önce yapıldı yeni güzel yani ..burda lojman çok ama 4 tane lojman var hangisinden alcagına bağlı yani cnm ama şehir büyük güzel bizim lojman tam şehrin ortasında merkezde yani .ben çalışmıorum evdeyim
siz şehri öğrenmişsinizdir. ben tarım il müdürlüğünde çalışıyorum hangi lojman çıkarsa daha yakın olur? birde lojmanlar neye göre veriliyor biz mi seçiyoruz. daha önce hiç lojman hakkımızı kullanmadık.
anladım canım teşekkür ederim. hayır çocuğumuz yok henüz.sizin eşiniz havacı mı acaba?ögrenmezmiyiz cnm heryerini adım adım biliyoruz .lojmanlar temmuzda 20 de dagıtıma sunuluyor boşalan evler gezilior hangi daireyi almak istiyorsanız onu alıosunuz tabi puan önceligi var ama hiç kullanmadıgınıza göre siz istediginizi alırsınız bizim apartmanın adı güven birde huzur apart. var içi yapılı oldugu için ilk ikisine hücum ediyor herkes burdaki en iyi 2 apartman diyebilirim ama kışın ısınmada problem yaşıoruz kazana uzak oldugu için apartman digerleri daha yakın olanlar daha iyi ısınıyor ama zaten akşamları iyi oluyor siz çalışıormuşsunuz gündüz pek yakmıolar oda problem olmaz size bizim lojmanın adı kurdoğlu burası tam şehrin göbeginde büyük birde havuzu var o yüzden bu lojman en güzeli bize göre tabi digerleride iyi ama daha çok burası ragbet görüyor pazar lojmanın önüne kuruluyor okul lojmanın karşısında öyle yani biz çok sevdik hem lojmanı hem diyarbakırı o yüzden anlata anlata bitiremem yani...bu arada çocuk varmıydı sizin...
anladım canım teşekkür ederim. hayır çocuğumuz yok henüz.sizin eşiniz havacı mı acaba?
olsun cnm üzülme hayırlısı olsun....tercih dışı geldi bize edirne orhaniye
tşkler tatlım ....evet rahatladıkHayırlı olsun rüyanaz tayininiz.Bende bu saatte arkadaşlar için ayaktayım insan merak ediyor..Neyseki tayin yerleri açıklandıda herkes rahatladı...
rüyanaz hayırlı olsun
veee tainler belli oldu tatvan çıktı bize çok mutluyuz herkesin taini hayırlı olsun gözümü kırpmadım sabah ettim ya bu gece eşim de nöbetçiydi hemen ögrendi ...