• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

duygucum ben gidebilsem bu kadar üzülmezdimki gidemediğim için işi bırakmasını istiyorum. ev götürülmüyor dağların ortasında bir tabur var etrafında ne köy var ne insan nasıl bırakırım oralara

sakin olmalısın arkadaşım ben eşimi o dağların arasında bıraktığımda bebeğim henüz 1 aylıktı.şimdi 2 yaşında ve oğlum dayısına baba diyor.biz nasıl bıraktık sende bırakıcaksın mecburen.kimse katlanamıyor eşinden uzak kalmaya ama napalım ekmek davası.Allah yardımcınız olsun

herkesin tayini hayırlı olsun arkadaşlar, bekleyenlerin de inşallah gönlüne göre olur.
kasiope senin eşinin sınıfı neydi hatırlayamadım ben, hayırlı olsun ama sakin ol.
nasıl bırakırım demişsin ya
ben bıraktım bak dağın ortasında
eş götürülemeyen yere, çalıştığım halde eşime bırak gel dediğim halde istifa hakkı yok zaten,sözleşmeli olmadığı için.
dayanıyoruz bir şekilde.
sen çalışmıyordun yanlış hatırlamıyorsam, bırakıp gelse ne yapacaksınız?

ben çalışmıyorum evet. bırakma tazminatı ödeme ve iş kurma imkanı var ve bende bu imkanlar varken bırakmasını istiyorum. şu tazminat ne kadar bi öğrensem

herkeze hYIRLI UĞURLU OLSUN KİLİS SÜNGÜTEPEYE ÇIKTI BİZİM TAYİN HABERİ OLAN VARMI BİR BİLGİSİ OLAN

ben çalışmıyorum evet. bırakma tazminatı ödeme ve iş kurma imkanı var ve bende bu imkanlar varken bırakmasını istiyorum. şu tazminat ne kadar bi öğrensem

çok fazla olacağını sanmıyorum sözleşmelilerde, eğitim masrafı fazla değil sonuçta.
bilgi edinmeden başvurabilirsin, dönerler mi bilmiyorum ama.akşam eşime sorarım belki duymuştur

Son düzenleme:
ayy kızlar son yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu.
bebeği 1 aylıkken eşinden ayrı kalanlar... vs.
bunları bilmiyormuydum biliyordum tabi, ama şimdi işin içine yakın olunca insan daha bir etkileniyor.
ben şimdi nişanlıyım bizde edirne enez de oturcaz.
küçücük yerde naparım diyordum sabahtan beri, burdaki yorumları okuyunca sustum valla.
bizler eşlerimizi sevdiğimiz için herşeyi göze alabiliyoruz. haklısınız hepiniz.
şırnak olsaydı da giderdim, hakkari olsa da.
batıdan sonra doğuya gideceğimiz için.
insan sevdikten sonra her yere gitmeyi göze alıyormuş.
hakkımızda hayırlısı olsun.

tayini çıkan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,dilerim gideceğiniz yerlerde eşleriniz sağlıklı ve huzurlu bir şekilde çalışırlar. havacıların tayin yerleri de belli oldu.

az önce arkadaşımla konuştum jandarmanınkiler ayın 15 ine ertelenmiş :( nasip artık... havacılar da açıklandığına göre yine jandarma sona kalmış...

Son düzenleme:
sonunda bizimde belli oldu malatya oldu ben sevindim kendi adıma inşallah benim de tayinim çok beklemeden eşimin yanına çıkar. yalnız bu sene ilişki kesme tarihini öne çekmişler :(

merhaba hanımlar öncelikle herkese hayırlı olsun bize tercih dışı şırnak besta geldi maalesefç o kadar üzgünümki anlatamam. sizden bi ricam var eşlerinizin bilgisi vardır sorarsanız çok sevinirim. benim eşim üsteğmen sözleşmeli subay bu 4. yılı martın sonundada sözleşme imzaladı, şimdi istifa etmesini istiyorum oda bana istifa edersemhiç biyerdememur olarak çalışamam boşunamı üniversite okudum diyor, istifa etmesiiçin ne kadar tazminat ödemesi gereklibirde gerçekten memurluk yapamazmı bunu sorabilirmisiniz eşlerinize lütfen yardım edin bana nolur

çok yanlış düşünüyorsun dışarıdan yeniden sıfırdan başlamak kolay mı,iş kurmak kolay mı.eşin hak etmiş kazanmış kaç senesi vermiş üstteğmen olmuş sen tayin yerine beğenmediğin için istifa et diyorsun ve eşin bunu istemediği halde.herkesin başına geliyor evinden ayrılıyor bu meslek bu şekilde ilk senin başına gelmiyor.söylediğin şeyi çok çocukca buldum kusura bakma ama, hayat bu kadar basit değil,şartlar her zaman kolay değil...ölüm insanın her an başında ve alnına yazıldığı vakti geldiğinde nerde olursa olsun onu bulur.üzülmen korkman normal elbette ama bunun için iş bırakılmaz

Son düzenleme:
Bize bu yıl tayin çıkmadı çok şükür bir yıl daha annemlere yakınım :31:Seneye bizde güneydoğu yolcusuyuz tayini çıkan arkadaslar hepinizin yeni tayin yeri hayırlı uğurlu olsun

tayini çıkan herkesin yeni tayin yerleri hayırlı olsun
umarım huzurlu günler yaşarsınız yeni yerlerinizde

biz de tayinciyiz ama jandarmanın açıklanmadı herzamanki gibi:37:
mersin, erzurum,eskişehirden sonra doğu olacak..
iyi bi yerler olmayacak gibi, hakkımızda hayırlısı olsun...

jelyb10 canım çok etkilendim yazdıklarından
umarım çok güzel bi batı çıkar eşin çocuğun ve sen musmutlu yaşarsınız:16:

Bize bu yıl tayin çıkmadı çok şükür bir yıl daha annemlere yakınım :31:Seneye bizde güneydoğu yolcusuyuz tayini çıkan arkadaslar hepinizin yeni tayin yeri hayırlı uğurlu olsun

canim benim cok sevindim ya insallah herseyi yoluna koyarsiniz bu yil
gozunaydin tatlim

Back