• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Canım hem üzüldüm başlayacağına hem sevindim. Değişiklik iyi gelecek sana ama bebeğin de pek küçük... :emir_bebek:
Hayırlısı olsun. Nasıl gidiyor annelik?

Canım hem üzüldüm başlayacağına hem sevindim. Değişiklik iyi gelecek sana ama bebeğin de pek küçük... :emir_bebek:
Hayırlısı olsun. Nasıl gidiyor annelik?

Evet canım ben de sıkıldım artık evin içindeyim hep bunaldım. Ama nasıl okul moduna girerim,nasıl ders anlatırım bilmiyorum:50: Annelik de iyi gidiyor bakalım, hareketlendi yavaş yavaş:emir_bebek: Bi de sürekli ses çıkırayor,bu sabah dır dırlarıyla uyandık:52::nazar: Levent nasıl?

Çok hareketli canım, koşuşturuyoruz peşinden... Tek tük kelimeler söylemeye de başladı...

selam kızlar nasılsınız?

bugün afganistanda ihmal yüzünden yine ve yine eski helikopterler yüzünden yine 12 askerimiz şehit düştü.
allah sabır versin ailelerine, çok acı...

Allah sabır versin, ne büyük bir acı...
Ayrılık acısına dayanırken bir de böylesinin başa gelmesi,
:50:

nasıl koştular babalarına...sanki servisten indiler de gördüler onları...hepsi yine aynıydı..üniformalı gibi...al bayrağa sarılı...sonra kardeşleri geldi belki amcalarının belki amcadan da yakın babalarının devrelerinin kucaklarında ve yine en son anneleri...kapıda karşılar gibi...

meraba ardşlar benm nişanlım asker yaza evleniyoruz Allah izin verirse ve lojmanda oturucaz benm merk ettgm şey lojmanlarn içni (mutfak dolaplar,banyo dolaplar vb.)yaptırmk istyrm bi sıkntı çıkartmazlar değil mi ? bilgisi olan varsa sevnrm :)

çok kötü durumda değilse uğraşma oturulamayacak kadar kötü değil lojman içi.yine de isteniyorsa tadilat yapılabiliyor diye biliyorum

eskiden böyle günlerde birbirimize destek olurduk biz...
başımız sağolsun, nur içinde yatsın şehidimiz, allah eşlerimizi korusun

arkadaşlar merhaba ben yeşil pasaport ile ilgili bikaç şey sormak istiyorum. rütbeye göre veriliyor diye duymuştum. benim nişanlım yüzbaşı haziran da evleneceğiz allah nasip ederse, yurt dışına çıkıcaz bugün aklıma geldi yeşil pasaport olayı. ne zaman hak edildiğini bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. ve de evlendikten sonra eşte hak ediyor mu onu merak edyorum.

arkadaşlar merhaba ben yeşil pasaport ile ilgili bikaç şey sormak istiyorum. rütbeye göre veriliyor diye duymuştum. benim nişanlım yüzbaşı haziran da evleneceğiz allah nasip ederse, yurt dışına çıkıcaz bugün aklıma geldi yeşil pasaport olayı. ne zaman hak edildiğini bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. ve de evlendikten sonra eşte hak ediyor mu onu merak edyorum.

iyi akşamlar bende subay eşiyim ayrıca asker kızıyım babamdan hatırladığım kadarıyla biraz daha üst rütbedeyken alınıyor tabi 2003 yılından bahsediyorum ben.Şimdi nasıldır tam bilmiyorum aslında nişanlınız bilir...benim bildiğim bu ama sizi yanlış bilgilendirmek istemem...

ayıca yazmayı unutmuşum babamdan dolayı anneme ve bana da çıkmıştı yeşil pasaport...

ayıca yazmayı unutmuşum babamdan dolayı anneme ve bana da çıkmıştı yeşil pasaport...
çok teşekkür ederim. ya o an acil lazımdı balayı için ucuz otel bulmuştum da sevgilimde uçuştaydı o yüzden yazdım. kd. yüzbaşıyken alınıyormuş malesef 2 senemiz var daha:) sanırım eşe de belli bi yıldan sonra çıkıyormuş. neyseki alışığız beklemeye çok sağol cvp için :)

çok teşekkür ederim. ya o an acil lazımdı balayı için ucuz otel bulmuştum da sevgilimde uçuştaydı o yüzden yazdım. kd. yüzbaşıyken alınıyormuş malesef 2 senemiz var daha:) sanırım eşe de belli bi yıldan sonra çıkıyormuş. neyseki alışığız beklemeye çok sağol cvp için :)

Rica ederim...Mutluluklar dilerim...

Back