Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hem üzüldüm başlayacağına hem sevindim. Değişiklik iyi gelecek sana ama bebeğin de pek küçük...
Hayırlısı olsun. Nasıl gidiyor annelik?
Bu sene tunceli siirt silopiyi yazıcaz orda görev yapan arkadaslar varmı acaba
eskiden böyle günlerde birbirimize destek olurduk biz...
başımız sağolsun, nur içinde yatsın şehidimiz, allah eşlerimizi korusun
arkadaşlar merhaba ben yeşil pasaport ile ilgili bikaç şey sormak istiyorum. rütbeye göre veriliyor diye duymuştum. benim nişanlım yüzbaşı haziran da evleneceğiz allah nasip ederse, yurt dışına çıkıcaz bugün aklıma geldi yeşil pasaport olayı. ne zaman hak edildiğini bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. ve de evlendikten sonra eşte hak ediyor mu onu merak edyorum.
ayıca yazmayı unutmuşum babamdan dolayı anneme ve bana da çıkmıştı yeşil pasaport...arkadaşlar merhaba ben yeşil pasaport ile ilgili bikaç şey sormak istiyorum. rütbeye göre veriliyor diye duymuştum. benim nişanlım yüzbaşı haziran da evleneceğiz allah nasip ederse, yurt dışına çıkıcaz bugün aklıma geldi yeşil pasaport olayı. ne zaman hak edildiğini bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. ve de evlendikten sonra eşte hak ediyor mu onu merak edyorum.
çok teşekkür ederim. ya o an acil lazımdı balayı için ucuz otel bulmuştum da sevgilimde uçuştaydı o yüzden yazdım. kd. yüzbaşıyken alınıyormuş malesef 2 senemiz var daha:) sanırım eşe de belli bi yıldan sonra çıkıyormuş. neyseki alışığız beklemeye çok sağol cvp için :)ayıca yazmayı unutmuşum babamdan dolayı anneme ve bana da çıkmıştı yeşil pasaport...
çok teşekkür ederim. ya o an acil lazımdı balayı için ucuz otel bulmuştum da sevgilimde uçuştaydı o yüzden yazdım. kd. yüzbaşıyken alınıyormuş malesef 2 senemiz var daha:) sanırım eşe de belli bi yıldan sonra çıkıyormuş. neyseki alışığız beklemeye çok sağol cvp için :)