mrb bende asker eşiyim 8 aylık evliyim biz istanbuldayız 6 sene kadar.. bebek beklıyoruz tatlı telaşlar ıçerısındeyız tabı..ama gerçekten zor asker eşi olmak.
kızçeler nasılsınız???
mrb bende asker eşiyim 8 aylık evliyim biz istanbuldayız 6 sene kadar.. bebek beklıyoruz tatlı telaşlar ıçerısındeyız tabı..ama gerçekten zor asker eşi olmak.
mrb canim hayirli ugurlu olsun bebşiniz saglikli dogmasini temenni ederim istanbuldaymişsiniz onu gorun ce yorum yapmak istedim bende istanbldayim. 6 sene cokmus acaba bizde bi yerde 6 sene kalabilirmiyiz dusunuyorm
İyilik canım senden?
hayırlı olsun bebeğiniz canım, ne kadar var doğuma? Ne güzel, hamilelik günlerimiözledim ben de, çok güzel bir hamilelik geçirmiştim...
Bu arada istanbulun neresindesiniz natuya ve algoç? Ve sınıflarınız neydi?
bende iyiyim yoğun günler geçiriyorum.akşamları spora gündüzleri kursa gidiyorum.azda olsa sıkıntımı attım.ama sizleride çok özledim.sohbetlerimiz güzeldi birbirimize destek oluyorduk ne olduda koptuk ya.tayin döneminede az kaldı kimler nereleri yazdı.
selam kızlarrrr
ne kadar sessizleşmiş topic..
umarım herkes iyidir..
biz tayinciyiz bu sene malesef
ne olacak nasıl olcak hiçbi fikrim yok
sanki burdan hiç gitmeyecekmişim gibi hissediyorum
tek temennim eşimden ayrı kalmamak..
umarım tayin bekleyen herkes için hayırlısı olsun..
kendinize iyi bakın...
Biz Kars'tayız canım.küçükcekmeceye bagli halkalidayim ben orda oturmaktaim siz nerdesiniz peki
selam kızlarrrr
umarım herkes iyidir..
kendinize iyi bakın...
Biz Kars'tayız canım.
hmm zor herhalde oralarda yasamak imkanlar kısıtlı oldugu için bizim burda 1 senemiz kaldi sonrasi dogu
E yani, gelişti ama son birkaç yıldır... Ama eşimin mesaisi açısından rahat biryer, ben de rahat ettim sayılır, okula gidiş gelişte sıkıntı yaşamadım. Ama öğrencilerim çok kötüler... 4. bölge yazacakların ilk tercihi olur genelde burası. Bizim öyle olmuştu
hayırlısı olsun canım.umarım sende eşinin yanında olabilirsin.ayrı olmak çok zor.selam kızlarrrr
umarım herkes iyidir..
kendinize iyi bakın...
teşekkürederim canım.bende seni gördüğüme sevibndim.hayat nasıl gidiyor.benim kotam dolu diye pek takılmıyorum bu ara.aslında bende hep burdayım.biraz hareketlensin toic şle çekiştirelim azıcık kızlar ya:)canım seni burda gördüğüme sevindim
ben ne zaman istersen buralardayım, mail de atabilirsin.
kendine iyi bak canım
Biz Kars'tayız canım.
evet ayaser ya insan evde otur otur zaman geçmiyor.ne güzel bir kursmuş o öyle ilk defa duydum ben.eminim çok eğlencelidir.
yalnız kızlar size sormak istediğim bir şey var.benim eşim bir hafta sonra izine gelicek.o zaman annemin yanınamı gitsem yoksa burda kursamı devam etsem bilmiyorum.annemde orda yalnız abimler yanından taşındı.rahat ederim burda olduğumdan çok çok hemde.5 aydırda burdayım.ne yapsam sizce(
Doğuya tayin göreceksiniz galiba... Hayırlısı olsun...
jelyb10 , aktivite olmayınca insan kendini böyle şeylere veriyor, rahatlıyorsundur eminim. Ben de kursa gidiyorum birkaç haftadır. 3 boyutlu resim yapıyorum. Bir de gitmek istediğim plates var akşamları, ama sanırım akşamları ingilizce çalışsam daha iyi ederim... :26:
Karsta 3. yılımız bitiyor canım tayin göreceğiz batıya.anliyorum kac yildir karstasiniz baya oldumu bizim dogularimiz 2 sene bati 3 veya 4 sene genellikle
hayırlısı olsun canım.umarım sende eşinin yanında olabilirsin.ayrı olmak çok zor.
teşekkürederim canım.bende seni gördüğüme sevibndim.hayat nasıl gidiyor.benim kotam dolu diye pek takılmıyorum bu ara.aslında bende hep burdayım.biraz hareketlensin toic şle çekiştirelim azıcık kızlar ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?