Asker Eşleri

mrb bende asker eşiyim 8 aylık evliyim biz istanbuldayız 6 sene kadar.. bebek beklıyoruz tatlı telaşlar ıçerısındeyız tabı..ama gerçekten zor asker eşi olmak.

mrb bende asker eşiyim 8 aylık evliyim biz istanbuldayız 6 sene kadar.. bebek beklıyoruz tatlı telaşlar ıçerısındeyız tabı..ama gerçekten zor asker eşi olmak.

mrb canim hayirli ugurlu olsun bebşiniz saglikli dogmasini temenni ederim istanbuldaymişsiniz onu gorun ce yorum yapmak istedim bende istanbldayim. 6 sene cokmus acaba bizde bi yerde 6 sene kalabilirmiyiz dusunuyorm

kızçeler nasılsınız???

İyilik canım senden?

mrb canim hayirli ugurlu olsun bebşiniz saglikli dogmasini temenni ederim istanbuldaymişsiniz onu gorun ce yorum yapmak istedim bende istanbldayim. 6 sene cokmus acaba bizde bi yerde 6 sene kalabilirmiyiz dusunuyorm

hayırlı olsun bebeğiniz canım, ne kadar var doğuma? Ne güzel, hamilelik günlerimiözledim ben de, çok güzel bir hamilelik geçirmiştim...
Bu arada istanbulun neresindesiniz natuya ve algoç? Ve sınıflarınız neydi?

küçükcekmeceye bagli halkalidayim ben orda oturmaktaim siz nerdesiniz peki

bende iyiyim yoğun günler geçiriyorum.akşamları spora gündüzleri kursa gidiyorum.azda olsa sıkıntımı attım.ama sizleride çok özledim.sohbetlerimiz güzeldi birbirimize destek oluyorduk ne olduda koptuk ya.tayin döneminede az kaldı kimler nereleri yazdı.

canım seni burda gördüğüme sevindim
ben ne zaman istersen buralardayım, mail de atabilirsin.
kendine iyi bak canım

selam kızlarrrr
ne kadar sessizleşmiş topic..
umarım herkes iyidir..
biz tayinciyiz bu sene malesef
ne olacak nasıl olcak hiçbi fikrim yok
sanki burdan hiç gitmeyecekmişim gibi hissediyorum
tek temennim eşimden ayrı kalmamak..
umarım tayin bekleyen herkes için hayırlısı olsun..
kendinize iyi bakın...

hakkınızda hayırlısı olsun monacım
allahım ayırmasın

küçükcekmeceye bagli halkalidayim ben orda oturmaktaim siz nerdesiniz peki
Biz Kars'tayız canım.

Doğuya tayin göreceksiniz galiba... Hayırlısı olsun...

jelyb10 , aktivite olmayınca insan kendini böyle şeylere veriyor, rahatlıyorsundur eminim. Ben de kursa gidiyorum birkaç haftadır. 3 boyutlu resim yapıyorum. Bir de gitmek istediğim plates var akşamları, ama sanırım akşamları ingilizce çalışsam daha iyi ederim... :26:

E yani, gelişti ama son birkaç yıldır... Ama eşimin mesaisi açısından rahat biryer, ben de rahat ettim sayılır, okula gidiş gelişte sıkıntı yaşamadım. Ama öğrencilerim çok kötüler... 4. bölge yazacakların ilk tercihi olur genelde burası. Bizim öyle olmuştu

anliyorum kac yildir karstasiniz baya oldumu bizim dogularimiz 2 sene bati 3 veya 4 sene genellikle

hayırlısı olsun canım.umarım sende eşinin yanında olabilirsin.ayrı olmak çok zor.
canım seni burda gördüğüme sevindim
ben ne zaman istersen buralardayım, mail de atabilirsin.
kendine iyi bak canım
teşekkürederim canım.bende seni gördüğüme sevibndim.hayat nasıl gidiyor.benim kotam dolu diye pek takılmıyorum bu ara.aslında bende hep burdayım.biraz hareketlensin toic şle çekiştirelim azıcık kızlar ya:)

anliyorum kac yildir karstasiniz baya oldumu bizim dogularimiz 2 sene bati 3 veya 4 sene genellikle
Karsta 3. yılımız bitiyor canım tayin göreceğiz batıya.

jelyb10, kayınvalidenin yanındasın değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum? Başka bir yerde kesin daha rahat edersin. İmkanın varsa ailenin yanına git hem değişiklik olur sana. Ama kendi evindeysen yalnız başına eşinle daha rahat edersiniz. Tabi en iyisini sen bilirsin, ben kendimce yazdım...

jelicim bence annenin yanına geç,madem yalnızmış artık orda kalabilirsiniz sanıyorum.
daha rahat edersin tabi ki, özellikle izinlerde yalnız kalabilmek daha önemli. topu topu 15 gün zaten.

selam hanımlar,

2. garnizonlar geldi, tayinciler nereleri düşünüyorlar?

2. ve 3. bölgeleri yazabiliyoruz..

izmir-bergama açılmış..burada yaşayan-yaşamış olan var mı aranızda. samsun hakkında felicity arkadaşımızdan bilgi almıştım sağolsun. bu arada biz siirtteyiz, 5. bölge yazacaklar varsa siirt adına yardımcı olabilirim.

kızlar evet orda daha rahat edicem ama zaten eşim 2 ay kaldı kursun bitmesine sabret bir şeyler öğren gittiğimiz yerde iş bulana kadar oyalanırsın diyor.kafam çok karıştı gerçekten.hem zaten eşimle gitmicem yani eşim beni anneme bırakıp dönücek.çünkü anneside ameliyat olucak ona bakıcak.ben kursa gidebileyim kurstan kalmayım diye gelicem anneme bakıcam dedi.kafa karman çorman oldu.bu arada biz çoğunlukla ege bölgesi yazdık.marmara bölgesinden istanbul yazdık.oda anneme çok yakın ama 4. tercihimiz.sanırım 1. ve 2. tercihin olma ihtimali daha yüksek.oda aydın ve izmir.herkes için hayırlısı olsun.

Kızlarrr merhaba...Nerede o eski topiğimiz yaa...Herkeste bir yoğunluk var galiba çok takılamıyoruz Benim son haftam haftaya okula başlıyorum Oğlumda büyüyor her geçen gün. Haftaya annem gelecek biraz o biraz kayınvalidem devirli çalışacaklar Bizim gibi tayinciler var inşallah eşelrimizle gideriz nere olursa olsun ayrılmayalımda :44: hadi öperim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…