Asker Eşleri

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ...

Günaydın
sessiz kalmış buralar yine herkesler tatilde galiba öğretmenler çoğunlukta sanırım..

Selamm kızlar geçen sene batıdaydık nereye çıkacak bende gidebilecekmiyim ne olacak acaba diye beynimi yemiştim resmen ama çok şükür eşimle gelebileceğim bir yer çıktı bizde Mardinin bir ilçesindeyiz.Lojmandayım ve şimdi arkadaşları tayin heyecanı sardı batıdayken doğuya gelinecekse tayin beklemek çok zor oluyor bilirim Allah hayırlı yerler nasip etsin inşallah Doğudaki arkadaşlar tayin için sevinirken batıdaki arkadaşlar tayini nasıl bekliyorlar iyi bilirim.Allah eşlerimizden ayırmasın inşallah.Bu ara sıkıntıdan patlıyoruz normalde elime bile almadığım el işine başladım.Birilerine oturmaya gitmek en büyük lüksümüz.:118:Hasta olmamak için dua ediyoruz.eşlerimiz 3 günde bir falan geliyor ama dostluk çok başka arkadaşlarının iyi olması çok önemli anne baba gibiler burda bir hasta olsan her kapıdan bir çorba geliyor Rabbim arkadaşlarımın gönlüne göre versin inşallah.Doğuda arkadaşlık komşuluk çok önemli Batıdaki gibi gezip tozamıyorsunuz malesef arkadaşlarla çıldırmış durumdayızNe yapacağımızı şaşırdık kış günü hapishane gibi aynıAma herşeye rağmen eşinin yanında olmak herşeyi unutturuyor.Dualarım sizlerle ayrı olanları Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah.....Öpüyorum kader arkadaşlarım benim...(çaktırmadanda içimi döktüm)

merhaba gülbebek hoş geldin ,doğudaki yaşanan durumu gerçekten çok güzel özetlemişsin.herzaman bekleriz canım

MERHABA arkadslar bende asker esıyım ama ben ogretmen olarak hakakrıye atandım ve korkuyorum esım batıda ben 1.5 kalacagım asker esı old demek ıstemıyorum rahatsız edılırım dıye korkuyorum askerıyede mı kalsam ya da hıc bellı etmesem mı doguda asker esı olan orada çalışanlar yardım lutfen sevınemedım bıle atandıgıma ( çok moralım bozuk aglayaadım bıle esım takar dıye

Hoşgeldin canım,
Söylememen avantaj senin için, ama kalacak yer konusunda bir karara varamadım ben açıkçası,
Bu arada ne zaman atandın?
Geçen ME Bakanı eş durumu atamaları ya ağustosta ya eylül başı yapılabilir diyordu televizyonda, görev başlangıcından itibaren bir yılı doldurmuş olursan ve adaylığın kaldırılmış olursa sen de atanabilirsin,

notdefteri:
MERHABA arkadslar bende asker esıyım ama ben ogretmen olarak hakakrıye atandım ve korkuyorum esım batıda ben 1.5 kalacagım asker esı old demek ıstemıyorum rahatsız edılırım dıye korkuyorum askerıyede mı kalsam ya da hıc bellı etmesem mı doguda asker esı olan orada çalışanlar yardım lutfen sevınemedım bıle atandıgıma ( çok moralım bozuk aglayaadım bıle esım takar dıye

öncelikle tayininiz hayırlı olsun sanırım ilk atamanız hakkariye çıktı.bende ilçesinde çalışıyorum.tabi söylemeyin asker eşi olduğunuzu ama lojmana gittiğinizi hangi servise bindiğinizden rahatlıkla biliyorlar:) burda sosyal tesis var ama bence birkaç bayan öğretmenle ilçede otursan eş durumu olana kadar daha rahat edersiniz yoksa 1.5yıl sosyal tesiste otel hayatı rahat olmayabilir yine soracağınız olursa seve seve cevaplarım

selam kızlar uzun süre oldu girmeyeli..anneannemin kaybından sonra annem ve ben kendimizi geçtoparladık..ne kimseyle konuşasım geldi ne başka şey...ağrı çok sıkıcıbunaldım çok ama toparlandım şükür..yarıyıl iyi geldi.herkesi çok çok öperim.-33 de okula geldik donuyoruz resmen..bu şehir şehir değil derin dondurucu..öğrenciler bizde malak malak oturuyoruz...

Son düzenleme:
selam kızlar,
uzun zamandır yazamadım buraya. hepiniz iyisinizdir umarım.
işten güçten fırsat bulamadım soramadm.
tayinciler için dilerim hayırlı bir yıl olur.
hepinizin gönlüne göre olur.
bende durumlar aynı, zamanın geçmesini bekliyoruz hayırlısıyla.
topiğin eski günlerini özledim, merakta bırakmayın.

çok tesekkur ederım cevaplarınız için evet yenı atandım es durumu var ınsallah ınsanı esınden 4 sene ayrı bırakamazlar ya esımde hakkarıde gorev yaptı 2 yıl benım yuzumden oralara tekrar gelsınde ıstemıyorum,ayrıca dısarda kalacagım karar verdım psıkolojık olarak bılıyorlar dusuncesı ıle yasamak ıstemıyorum ama ıdare ogrenır mı acaba asker esı oldugu mu es bılgılerıne memur yazacagım ayrıntıya gırmek sorunda mıyım.

Duygu Hocam ben de aslında ilçesindeyim fakat buralar okunabılıyor dıye ayzmak ıstemeıdm sıze ozelden mesajda atamadım ayrıca ayeser Hocam çok mersi:)

mebbise eşin tc nosuna kadar yazılır idareden saklaman mümkün değil, öğrencilere memur yada öğretmen dersin olur biter.dışarıda şartlar daha iyi lojmanlarımızda su verilmiyo elektrikler sürekli kesik içler acısı durum kargolar askeriye orası deyip netten aldığım malzemeleri bile getirmiyorlar daha bugün telde tartıştı eşim kargo ile.eş durumuyla gidersiniz eşinizin yanına yeterki stajyerlik kalksın hocam tekrar sorunuz olursa yardımcı olurum branş okul öncesiyse lojmandaki kreşe ihtiyaç var buraya da aldırtailirsiniz görevlendirmeyle

halk öğretmene karşı iyi davranıyo çünkü alışveriş yapıyosunuz onlardan diye gördükleri tüm bayanlara hocam diye hitap ederler:)

çok sag olun hocam ben lıse ogretmenıyım lıse yoktur sanırım tümende olsaydı gorevlendırme ıle kalırdım ama sıvıl olan yabancılara ıyılermıs sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…