yy çok özlemişim topiğimizi nasılsınız.
ben çok iyiyim eşim şark görevini bitirdi yanımıza geldi ailecek mutluyuz.hasret çeken herkes kavuşur inşallah
Gözünüz aydın canım, darısı diğer bekleyenlerin başına,yy çok özlemişim topiğimizi nasılsınız.
ben çok iyiyim eşim şark görevini bitirdi yanımıza geldi ailecek mutluyuz.hasret çeken herkes kavuşur inşallah
Başka illerde de var bu gibi durumlar da ayrıntılı bilmiyorum tabi kiyaa ben bişeyi merak ediyorum benim bildiğim tek şey bolu tugayında erkek arkdasm şırnağa gidiyodu işte
başka illerde nasıl bu yani nerden nereye gönderiyolar ? ve bütün meslek hayatları boyunca bu gitgeller devammı ediyo ?:26::26:
canım üzülme ya benim oğlumda 19 aylık daha yeni yeni baba demeye başladı.yakında onlarda babalarıyla vakit geçiricekler.Allah büyük acı yaşatmasın yeterki.birde kesinlikle rüşvetsiz baba demiyor çocuk bilmiyor babanın ne olduğunu
canım siz şu anda nerdesiniz benim eşimde beytüşşebap ta
bu arada azıcık yazayım son durumu da öyle çıkayım::: aaaaaaaayyyyyyyynııııııııııı herşey...tek değişen canım oğlum..her geçen gün büyüyo daha güzel oluyo herşey..geçen hafta eşimi uğurladık((( biz antalyada kalmaya devam edicez... minooşum sürekli baba baba diyo başka birşey demiyo (((((((( tüm hasret çekenler, sonumuz aydınlık güzel olsun inşallah...öptm kızlar sizi çooookkkk
canım siz şu anda nerdesiniz benim eşimde beytüşşebap ta
Kızlar merhaba nasılsınız? Herkesi bi tayin telaşı aldı galiba. Biz de tayinciyiz bu sene...İnşallah eşimle beraber giderim...Yarın oğlumuz 40 günlük oluyorBüyüdü resmen Öpüyorum sizi...
mrb hanımlar ben de asker eşiyim görev yerimiz adana.......jandarma....
Kızlar merhaba nasılsınız? Herkesi bi tayin telaşı aldı galiba. Biz de tayinciyiz bu sene...İnşallah eşimle beraber giderim...Yarın oğlumuz 40 günlük oluyorBüyüdü resmen Öpüyorum sizi...
Merhaba, hoşgeldin, biz de KArs'tayız ama artık misafir sayıyorum kendimi burdamrb hanımlar ben de asker eşiyim görev yerimiz adana.......jandarma....
Selam arkadaşlar. Ben de yeni evliyim. 6 ay kadar oldu çok şükür her şey yolunda. Tayine daha 2.5 sene var. Şanslı kesimdenim ben. İzmir'deyim şu an buraya gelin geldim tabi daha neler neler göreceğiz. Benim eşim de jandarma. Bütün ülkeyi gezeceğiz artık nasipseGerçi her an her şey olabilir. Kısmet.
selam kızlar,
nasılsınz? yeni arkadaşlar hoşgelmişler.
@dertsiz, bunları öğretmen arkadaşından duymana gerek yok tatlım, her gün tv de bas bas bağırıyorlar.
bir rütbeli şehit düştüğünde sevinen bir milletin insanları olduk.
pkklıya masum köylü, kandırıltmış tc vatandaşı denirken bizim eşlerimizi faşist teröristler oldu.
eğer komutanları silahlı terör örgütü kurmuşsa bizim adamlar da bu örgütün üyeleri olmuş demek ki.
allah herkese akıl ikir vermiş. açıp bir tarihlerini okusalar keşke ya.. sen üzme kendini, bu millet kendi ipini ikinci kez kendi çekiyor.
biz dua edelim de eşlerimiz sağ salim dönsün evlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?