selam kızlar, uğramamışsınız hiçbiriniz. özlettiniz valla,
slm tatlım nasılsın? dün gelinliğimi teslim aldımkuaförüde ayarladık düğünü bekliyoruz artık
canım hayırlı olsun, az kaldı heyecan dorukta. facede gördüm strese girmişsin aman diyim tadını çıkar, bugünler geri gelmiyor.
saol canım düğün üstü hasta oldum yaa boğazlarım şişti burnum tıkandı şansa bak antibiyotik içiyorum inş. çabucak iyileşirim
geçmiş olsun canım ya,dikkatli ol.kendine iyi bak.
haftasonu en yakın arkadaşımın düğünü var, onu aradım, aynen sesi gitmiş. stres heyecan tavanda.
hayırlısıyla atlatıcaksınız canım.
hayırlıısıyla bir atlatsak canım stres oldum çok :44: dün gecede sinirim tavan yaptı benimki komutanının evine gtmiş ben asteklerle buluşçk biliyorum takılmış başkasını peşine sonradan söylüyor bide 1 de döndü eve sinir etti çok beni bida evden kafasını çıkarmaya izin yokherşeye sinir oluyorum
aaa yok öyle karısının sözünden çıkmak, yapmaz senin paşan canıım. ne diye gitmiş ki komutanın evine?
kom çağırınca mecbur kalmıştır ama napsın okyonuscum, evlenince beraber gidersiniz artık.
yok canım yaa ben asteklerin pansiyonuna gitçek diye biliyorum devresi boşver gitme demiş arayıp orayı iptal etmiş devresiyle gitmiş geç döncem fln dedi nerdesin diye sorunca dedi iptal ettim orayı komutanın evindeymiş duydum sinirlerim tavan yaptı yasakladım birayı fln evden çıkmasıda yasakeşleri memlekete gidince eve misafir çağırıp agırlıyorlar erkek erkeğe takılıyorlar ben evde yokken hele bir çağırsın öyle mangala içkiye zten bir düğün olsun evime gideyim konuşucam düzene giricek bu toplanmalar
herkese slm bayadır uğrayamamıştım okullar açıldı ya artık çocuklarla uğraşmaktan bakmaya vakit kalmıyor ee nasılsınız asker eşleri
dominant taze gelin seniii, düğün öncesi o da stres atıyordur canım, sıkma canını.
sen varken bi yere gider mi zaten
düğün telaşındayım canım stresliyim ve hastayım sen nasılsın nasıl havalar balıkesirde
o stres atıyor benim stres tavan yapıyor amahele bir hayırlısyla düğünümüz olsun evime bir gideyim ben yapacağımı biliyorum
olur güzelim olur bir gün gibi gelir geçer sonra da arkana bir bakarsın yıllar gitmiş 21 eylülde 11 yıllık evli oluyoruz arkama baktığımda sanki dün evlendim o kadar sıkıntı çekmedik düğünümden ufak bir ayrıntı saçını sakın topuz yaptırma geceden aklında kalan kafanın nasıl zonkladığı oluyor çok güzel görünüyor gecenin sonunda saçını bozduğunda kan birden beynine yürüyor ve gece böylelikle son buluyor ha bide sadıcın olacak mı bilmiyorum ama ben sana sadıcınmış gibi söyleleyim tüm gece gözünün içine bak 11 senedir birbirimizin gözünün içine bakıyoruz ve gelinliğini onun damatlığının üstüne koy evde senin sözün geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?