Asker Eşleri

canım hayırlı olsun, az kaldı heyecan dorukta. facede gördüm strese girmişsin aman diyim tadını çıkar, bugünler geri gelmiyor.

saol canım düğün üstü hasta oldum yaa boğazlarım şişti burnum tıkandı şansa bak antibiyotik içiyorum inş. çabucak iyileşirim

saol canım düğün üstü hasta oldum yaa boğazlarım şişti burnum tıkandı şansa bak antibiyotik içiyorum inş. çabucak iyileşirim

geçmiş olsun canım ya,dikkatli ol.kendine iyi bak.
haftasonu en yakın arkadaşımın düğünü var, onu aradım, aynen sesi gitmiş. stres heyecan tavanda.
hayırlısıyla atlatıcaksınız canım.

geçmiş olsun canım ya,dikkatli ol.kendine iyi bak.
haftasonu en yakın arkadaşımın düğünü var, onu aradım, aynen sesi gitmiş. stres heyecan tavanda.
hayırlısıyla atlatıcaksınız canım.

hayırlıısıyla bir atlatsak canım stres oldum çok :44: dün gecede sinirim tavan yaptı benimki komutanının evine gtmiş ben asteklerle buluşçk biliyorum takılmış başkasını peşine sonradan söylüyor bide 1 de döndü eve sinir etti çok beni bida evden kafasını çıkarmaya izin yokherşeye sinir oluyorum

aaa yok öyle karısının sözünden çıkmak, yapmaz senin paşan canıım. ne diye gitmiş ki komutanın evine?
kom çağırınca mecbur kalmıştır ama napsın okyonuscum, evlenince beraber gidersiniz artık.

yok canım yaa ben asteklerin pansiyonuna gitçek diye biliyorum devresi boşver gitme demiş arayıp orayı iptal etmiş devresiyle gitmiş geç döncem fln dedi nerdesin diye sorunca dedi iptal ettim orayı komutanın evindeymiş duydum sinirlerim tavan yaptı yasakladım birayı fln evden çıkmasıda yasak eşleri memlekete gidince eve misafir çağırıp agırlıyorlar erkek erkeğe takılıyorlar ben evde yokken hele bir çağırsın öyle mangala içkiye zten bir düğün olsun evime gideyim konuşucam düzene giricek bu toplanmalar

Son düzenleme:

dominant taze gelin seniii, düğün öncesi o da stres atıyordur canım, sıkma canını.
sen varken bi yere gider mi zaten

düğün telaşındayım canım stresliyim ve hastayım sen nasılsın nasıl havalar balıkesirde

bi ara baya bi yağmuğ yağdı şimdi iyi eşler her zaman ki gibi yoğun ve stresli bizim buraya gelecek uzman çavuş şehit olmuştu ya yerine yenisini göndermediler biride izne ayrılınca 3 kişi kaldılar 48 nöbet tutuyorlar olan da bize oluyo adamların yüzünü doğru düzgün göremiyoruz kızlarında okuluydu dersleriydi anca vakit ayırabiliyorum

o stres atıyor benim stres tavan yapıyor ama hele bir hayırlısyla düğünümüz olsun evime bir gideyim ben yapacağımı biliyorum

olur güzelim olur bir gün gibi gelir geçer sonra da arkana bir bakarsın yıllar gitmiş 21 eylülde 11 yıllık evli oluyoruz arkama baktığımda sanki dün evlendim o kadar sıkıntı çekmedik düğünümden ufak bir ayrıntı saçını sakın topuz yaptırma geceden aklında kalan kafanın nasıl zonkladığı oluyor çok güzel görünüyor gecenin sonunda saçını bozduğunda kan birden beynine yürüyor ve gece böylelikle son buluyor ha bide sadıcın olacak mı bilmiyorum ama ben sana sadıcınmış gibi söyleleyim tüm gece gözünün içine bak 11 senedir birbirimizin gözünün içine bakıyoruz ve gelinliğini onun damatlığının üstüne koy evde senin sözün geçsin

tmm cnm dediğini yapıcam saçımı topuz düşünüyorum ben ama henüz saç modeli seçmedim daha saçlarım çok ince telli ve biraz seyrek o yüzden en uygun topuz olur diye düşünüyordum

selam kızlar asker eşi olmak hem gurur veriyor hemde çok zor.Rabbim hepimizin eşlerini korusun.Bizleride yanısıraa...Bu adilerr iyice azdılar.Bizde doğudayız.Hergün eylem hergün patlama.Yapacak işleri yokki yaşlı yaşlı kadınlar yakında geberecek hala eylem peşindeler...Terörist leşi gelmiş çıkmış bağırıyor ben şehit annesiyim diyee...Allahtan korkmayacaksın öldürüp bırakacaksında olmuyor iştee malesefff....Rabbim akıl fikir versin...Nerde görülmüş vatan hainine şehit dendiği..Birde dua okuyorlar mevlüt veriyorlar.RABBİMMM çok büyük.Anaların eşlerin çocukların canını yakıyorlar.Minicik bebeği mezara gönderiyorlar bebek katilleri birde dua edip yok şehit verdik diyorlar.Böyle insanlık mı olur.İnsan beynini kullanır biraz

bende iyiii dolmuşum kızlarrrrr

bu arada allah size de kolaylık versin, oralarda yaşamak zor. sanki bu ülkenin toprağı değil gibi. dilerim güzel bi yere dönersiniz sonraki tayininizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…