• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

sağol bitanem darısı başına:69: canım başbaşa biz kalmak istemedik daha doğrusu tatil planlarımızı hep seneye attık..Buğrayla zor olur diye..yazın da çıkmadık zaten..arabayı da sattığımızdan bebişle perişan olmayalım dedik...gerçi bundan sonra da sıkışıklık olur belki, eve girdik de:1: çok anlayışlılar kuzum benimkiler sağolsun..görümcem sabahtan akşama işte, kayınpeder alışveriş vs.. o da gündüz evde yok..kayınvalidem de akşama kadar bizim için ne pişirsem ne yapsam diye çabalamakla meşgul:69: akşamüstü de oğlumuzu da alıp çıkıyoruz başbaşa dışarı...

ahhh ahh ciğerim paralanıyor bunları duyunca:)Allah daha da mutlu etsin kayınvalideciğinle canımcım:))bizimde az kaldı ayın 27 si son.canım çok yanıyor ya.Allah sabırlık versin bana.benimkide kasım sonu gelicek izine.ama nasıl ols abiz gezip ozamadığımızdan dlayı ben hemen ameliyatımı olucam.artık ağzım açık yatmaya başladım kızlar ya.bu sabah bir rahatsızlık hissettim uyandım resmen dilim damağımda uyuyorum ağzım kapanmasın diye.

çok sevindim canım, eviniz de hayırlı olsun.:nazar:
inşallah ailece eşinle güzel günlerde oturacaksınız canım, az kaldı.
sen nette fazla dolaşma o halde:34:

ben de başbaşa derken onu kastetmiştim, anladın sen beni:34:
iyilik canım işte aynen devam, eşim aramadı daha bugün.

çok sağol canım..kısmet işte, aklımızda yoktu aslında..oturmaktan ziyade yatırım amaçlı düşündük inşallah ödemede güçlük çekmeyiz:18: Allahımız isteyen herkese daha güzelini versin inşallah:69: evet çok giremiyorum nete:69: gerçketen sweetim zaman çok hızlı geçiyor..buraya gelince daha iyi farkettim..daha dün gibiydi minnoşu buralarda gezdiriyorduk..7 ay geçmiş meğerse....bir bakacaksın yaz olmuş..sonrası da yarıdan aza düştüğü için daha çabuk geçiyor:31::71:

oo cnm gözünüz aydın babanıza kavuşmuşsunuz çok sevindim inş. kısa zamanda temelli gelir birdaha ayrılmazsınız yeni evinizde hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun:71:

sağol çıtır gelinim:64: inşallah tatlıcım:71:

ahhh ahh ciğerim paralanıyor bunları duyunca:)Allah daha da mutlu etsin kayınvalideciğinle canımcım:))bizimde az kaldı ayın 27 si son.canım çok yanıyor ya.Allah sabırlık versin bana.benimkide kasım sonu gelicek izine.ama nasıl ols abiz gezip ozamadığımızdan dlayı ben hemen ameliyatımı olucam.artık ağzım açık yatmaya başladım kızlar ya.bu sabah bir rahatsızlık hissettim uyandım resmen dilim damağımda uyuyorum ağzım kapanmasın diye.

canım iyi düşün iyi olsun...inşallah beklediğin gibi olmaz, daha güzel geçer zamanın:6: ben de zaman zaman kasılıyordum off gitmesem mi diyordum ama iyi ki gelmişiz:69: az kaldı jelyyybbim az kaldııııı:71:

ayrıca jellbycim inan benim de özendiğim iç geçirdiğim başka "kaynanalar" yok değil:31: ama şunu da biliyorum ki kimse dört dörtlük değil...gerçi seninki çok farklı sanırım hatırlıyorum yazdıklarını...sıkma canını can sağolsun..öptm

kızlarrr nerdesiniz...
yine şehit haberi diyecek söz bulamıyorum.:43:
ayrıca yine ziyaretçi dolmuş alt taraf
noluyorrrrr?????

slm kızlarr nasılsınız benim düğün şafağı çok azaldı 12 gün kaldı:123: haftasonu tanışma yemeğindeydk serbest kıyafetti gittik ama işin kötüsü kimseyle tanışamadık herkez masasında oturdu yemeğini yedi kokteyl tarzı olsa daha güzel olurdu çalgılı falanda oynadı herkez:51:

ihlastan aldığımız temizlik robotum geldi ilk temizliğimiz yaptım kocişimle :62:

burdayııııııııım:)))kızlarrrrr kış geldi buralarda daha çok zaman geçiriyo olmamız gerekiyo artık:46:

selam canım, ben mesaiyle birlikte burdayım valla,
angeldan haber alabildin mi canım, merak ettim.
sen nasılsın,bebiş nasıl?

slm kızlarr nasılsınız benim düğün şafağı çok azaldı 12 gün kaldı:123: haftasonu tanışma yemeğindeydk serbest kıyafetti gittik ama işin kötüsü kimseyle tanışamadık herkez masasında oturdu yemeğini yedi kokteyl tarzı olsa daha güzel olurdu çalgılı falanda oynadı herkez:51:

ihlastan aldığımız temizlik robotum geldi ilk temizliğimiz yaptım kocişimle :62:

canım az kalmış, gecede eğlenmene de sevindim, ilk tecrübeni yaşamış oldun.
robot nasıldı memnun kaldın mı? ver paşana yapsın çok alıştırma:34:

alamadım sweetim ya yazmamış bir daha:(umarım kötü birşey yoktur...bebiş iyi şimdilik şükür teyzesi,büyümeye devam ediyoruz...

okyonuscum süpersin:Dmerakla bekliyoruz gelin halini,herşey gönlünce olsun canım benim...

bu arada sweetcim arkadaşının düğününde eklediğin resimleri gördüm,gözlerindeki o hüznü sillmeye çalış olurmu canım benim...biliyorum zor ama sayılı gün ve inşallah sağlıkla hemen geçecek...

Son düzenleme:

ilk tecrübeyi edindim:6:çok memnun kaldım canım süpürgeden halılar yeni olduğu için üzerindeki fazla tüyleri birçoğunu topladı paşamında süpürge çok ilgisini çekti salonu o süpürdü:1:

ilk tecrübeyi edindim:6:çok memnun kaldım canım süpürgeden halılar yeni olduğu için üzerindeki fazla tüyleri birçoğunu topladı paşamında süpürge çok ilgisini çekti salonu o süpürdü:1:

taze annecik teşekkürler en kısa zamanda hayırlısıyla gelinlikli fotolarımıda ekliycem:123: çarşamba günü gelinliğimi teslim alıcam duvak ve çiçeğimi seçicem :66:

alamadım sweetim ya yazmamış bir daha:(umarım kötü birşey yoktur...

okyonuscum süpersin:Dmerakla bekliyoruz gelin halini,herşey gönlünce olsun canım benim...

bu arada sweetcim arkadaşının düğününde eklediğin resimleri gördüm,gözlerindeki o hüznü sillmeye çalış olurmu canım benim...biliyorum zor ama sayılı gün ve inşallah sağlıkla hemen geçecek...

canımm,farketmişsin ben bile farkında değilim inan. en mutlu olduğum halim o işte. eskişehirdeydik,okuldan arkadaşlarımla karşılaştım, sen sevdiğim arkadaşlarım hepsi. ama yok işte, olmuyor malesef...inşallah gelecek canım, tek isteğim o.

Back