• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

felicity hep aşağıda adını görüyordum ama yazmıyordun, hoşgeldin canım. arayı açma.[/B][/QUOTE]

kk bağımlılık yaptı daha doğrusu bu topik:)) bakmadan günüm iyi geçmiyo pc açık sayfaya arada sırada bakıyorum...
nasılsın canım?

iyiym canım sağol, alışkanlık yapıyor çok fena benim de ilk işim burayı açmak oldu.:1::1:
sen nasılsın

selam kızlarrrr....
ben yarın kpss çalışmaya başlıyorum bu sefer kararlıyım
buraya uğrarsam falan çok kalırsam kovun beni tamammı:1:

iyiym canım sağol, alışkanlık yapıyor çok fena benim de ilk işim burayı açmak oldu.:1::1:
sen nasılsın

iyiyim desem yalan olur,eş özründen tayin oldum şehirde boş okul yok ewde oturuyorum,siz ewde otuun biz sizi aarız müsait pozisyon olunnca dediler milli eğitimden,allah bilir nereye göndercekler 1 saatlik 1.5 saatlik uzaklığa bile göndermişler geçen seneki öğretmenleri:58:

selam kızlarrrr....
ben yarın kpss çalışmaya başlıyorum bu sefer kararlıyım
buraya uğrarsam falan çok kalırsam kovun beni tamammı:1:

iyi çalışmalar canım, kolay gelsin

iyiyim desem yalan olur,eş özründen tayin oldum şehirde boş okul yok ewde oturuyorum,siz ewde otuun biz sizi aarız müsait pozisyon olunnca dediler milli eğitimden,allah bilir nereye göndercekler 1 saatlik 1.5 saatlik uzaklığa bile göndermişler geçen seneki öğretmenleri:58:

sanmam canım ya, 80 km ye kadar verebiliyorlarmış ama 1 saatlik yolu çok da dert etme. ben evden işe hergün 1saatte gidip bi saatte geliyorum trafikten. belki bi kaç okul gezersin bazen de öyle yapıyorlar sanırım.

teşekkürler canım.. sana da inşallah uygun bi okul gelir zorluk çekmezsin?
ne öğretmenisin canım?
fen ve teknoloji öğretmeniyim ...
iyi çalışmalar canım, kolay gelsin

sanmam canım ya, 80 km ye kadar verebiliyorlarmış ama 1 saatlik yolu çok da dert etme. ben evden işe hergün 1saatte gidip bi saatte geliyorum trafikten. belki bi kaç okul gezersin bazen de öyle yapıyorlar sanırım.

dağ başında bi okula vermesinler artık yeter yaa köy öğretmeni oldum şimdiye kadar soğuk sınıflarda ders anlattım,şöyle ewime yakın bi okul olsun istiyorum,35 40 yıllık öğretmenler görevde en verimli çağımızda biz bekletiliyoruz.

fen ve teknoloji öğretmeniyim ...

dağ başında bi okula vermesinler artık yeter yaa köy öğretmeni oldum şimdiye kadar soğuk sınıflarda ders anlattım,şöyle ewime yakın bi okul olsun istiyorum,35 40 yıllık öğretmenler görevde en verimli çağımızda biz bekletiliyoruz.
Desene branşdaşız, nerde görev yapıyorsunuz canım? Ben de bu yaz eş durumundan tayin isteyeceğim, bakalım nasıl olacak...

kızlar nasılsınız topik bomboş kalmış bugün bol bol gecelik ve iç çamaşırı aldım çok güzeller:69:yrn düğün şafağımız 15 :66: hayırlısı olsun bakalım heyecan git gide artıyor:27: ztn gelinliğin içine erkez jartiyer almış normal südyen alt aldım bari dedim telafi yapayım südyen aldım dedim güldü bana arkadaşlar :51:

kızlar nasılsınız topik bomboş kalmış bugün bol bol gecelik ve iç çamaşırı aldım çok güzeller:69:yrn düğün şafağımız 15 :66: hayırlısı olsun bakalım heyecan git gide artıyor:27: ztn gelinliğin içine erkez jartiyer almış normal südyen alt aldım bari dedim telafi yapayım südyen aldım dedim güldü bana arkadaşlar :51:

mutlulukla giy inşallah cicilerini canım.15gün sonra kavuşuyosun aşkına Allah mesut etsin canım

bende yüksekovadayım eşim görevde yalnız yalnız hürremi izliyorum:18:

mutlulukla giy inşallah cicilerini canım.15gün sonra kavuşuyosun aşkına Allah mesut etsin canım

bende yüksekovadayım eşim görevde yalnız yalnız hürremi izliyorum:18:

teşekkürler cnm inş. sende en kısa zamanda eşine kavuşursun

selam hanımlar, nasılsınız?
okyonuscum az kaldı, heyecan dorukta.
ben de her haftasonu bi düğüne gidiyorum bu aralar çok bereketli.

selam tatlım gün sayıyorum kocişime kavuşmak için:1: sen nasılsın tatlım

aynı canım işte, eşimin aramasını bekliyorum.gece ben uyuduğum için, gündüz de o uyuduğu için habersiz kalıyorum. senin paşanın izin durumları nasıl? balayında sıkıntı yok değil mi?

aynı canım işte, eşimin aramasını bekliyorum.gece ben uyuduğum için, gündüz de o uyuduğu için habersiz kalıyorum. senin paşanın izin durumları nasıl? balayında sıkıntı yok değil mi?

hep aklın eşinde tabi canım şu örevi hayırlısıyla bitsede kavuşsanız ne güzel olck bizim izin durumu belli oldu hallettik düğün 8 ekimde 6 ekimde izne ayrılıyor yol izni fln 29 ekimde biticek 8 ekimde çanakkalede düğün 15 ekimde burdurda düğün var bir kaç gün evimizde durcz sonra burdura gidicez ordaki düğünden sonra antalyaya balayına gidicez ordanda evimize dönücez:69:

Back