• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

iyiyim valla canım annemin evimden son demlerimizi yaşıyoruz oğluşumla.haftaya kayınvalide evinde olucaz.oğlumunda bir sürü sorunları çıktı.sünnet olması gerekiyormuş.babamızda yanımızda yok.ne yapıcaz bilmiyorum:((

canım çok geçmiş olsun, ihmal etmeyin, önemli olan oğlunun sağlığı, babası gelince de düğün falan yaparsınız isterseniz.
hem küçükken olması daha iyi, büyüyünce korkuyorlar yazık.

okyonuscum evin çok güzelmiş, geniş ferah ve kullanışlı. güle güle oturun tatlım,allah mesut etsin.:nazar::nazar:

canım çok geçmiş olsun, ihmal etmeyin, önemli olan oğlunun sağlığı, babası gelince de düğün falan yaparsınız isterseniz.

okyonuscum evin çok güzelmiş, geniş ferah ve kullanışlı. güle güle oturun tatlım,allah mesut etsin.:nazar::nazar:

teşekkürler canım çaya gelirsiniz bana kızlarla toplanıp pastalar börekler yaparım size :1:

saol canım.tabiki sğalık sorunu olmasaydı zaten yaptırmazdım babası gelmeden.ama elimizden gelen bir şey yok.
okyonus sen evinin resimlerinimi koydun bak ben kaçırmışım ya:(

saol canım.tabiki sğalık sorunu olmasaydı zaten yaptırmazdım babası gelmeden.ama elimizden gelen bir şey yok.
okyonus sen evinin resimlerinimi koydun bak ben kaçırmışım ya:(

evet canım resim ekledim kk ya albüm mobilyalarım geldi haftasonu yerleştirdik ama pek düzenim oturmadı yemek takmımı elektronik mutfak esyalarımı fln açmadım daha büyük eşyaları yerleştirdik diğerleriniben evime gidince halledicem artık büyük bir yük kalktı üzerimden evim kuruldu çok şükür :maşallah:

Son düzenleme:
kızlar gecen gün yazdım ama sanırım gören olmadı cumartesi günü tanışma yemeği varmış herkez eşleriyle katılmak mecburiyetindeymiş bizimde nikah olduğu için listede bizimde ismimiz varmış ne giyilir hiç bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz:44: sweetcim sen hem asker eşi hemde asker kızısın sen daha iyi bilirin sık sık bu ortamda bulunmuşsundur bn ilk defa katılıcm tedirgin ve heyecanlıyım :26:

kızlar gecen gün yazdım ama sanırım gören olmadı cumartesi günü tanışma yemeği varmış herkez eşleriyle katılmak mecburiyetindeymiş bizimde nikah olduğu için listede bizimde ismimiz varmış ne giyilir hiç bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz:44: sweetcim sen hem asker eşi hemde asker kızısın sen daha iyi bilirin sık sık bu ortamda bulunmuşsundur bn ilk defa katılıcm tedirgin ve heyecanlıyım :26:

canım sade düz dizde ya da diz altında bir elbise
altına da uygun bi topuklu giyebilirsin
saçlarına da fön çektir fazla abartamaya gerek yok:)

Son düzenleme:

canımcım yazıcaktım ben onu atlamışım sanırım, öncelikle rahat ol. kasıcak bi durum yok.
eşine aşkım deme komutanlarının yanında:1: insan ağzından kaçırıyor valla.
onun dışında sade ama şık bişeyler giy, hafif bir makyaj yap. fön çektirirsin.
tanışma yemeği olacağı için abiye giyenler de olur, siyah ya da lacivert bir elbise giymen uygun olacaktır.

Son düzenleme:
iyi akşamlar güzel asker eşlerineee:)) gerçi artık iyi geceler desem daha yeridir.. uzun zamandır bende yazamıyodum topik baya bi sakin bu aralar...
okyonus evini döşemişsin düğüne az kalmış gözün aydın canımm...
bu kıyafet derdi beni de gerdi.. 29 ekim resepsiyonunu ben şimdiden düşünmeye başladım:)) tecrübe edinsek sorun olmaz sanırım , ama görmedende insan tereddüt ediyo

canım sade düz dizde ya da diz altında bir elbise
altına da uygun bi topuklu giyebilirsin
saçlarına da fön çektir fazla abartamaya gerek yok:)

çok saol canım tecrübelerinizden yararlanayım boy farkımız var ben uygun bir babet giyeyim :1:fön çektiririm birde :34:

canımcım yazıcaktım ben onu atlamışım sanırım, öncelikle rahat ol. kasıcak bi durum yok.
eşine aşkım deme komutanlarının yanında:1: insan ağzından kaçırıyor valla.
onun dışında sade ama şık bişeyler giy, hafif bir makyaj yap. fön çektirirsin.
tanışma yemeği olacağı için abiye giyenler de olur, siyah ya da lacivert bir elbise giymen uygun olacaktır.

teşekkürler tatlım siyah sade elbisem yok aldırayım paşama :27:fön çektiririm dediğin gibi birde hafif makyaj yaparım ağzım çok alıştı umarım ismiyle seslenebilirim ben aşkımdan çok paşam bebeğim diyorum :1:

iyi akşamlar güzel asker eşlerineee:)) gerçi artık iyi geceler desem daha yeridir.. uzun zamandır bende yazamıyodum topik baya bi sakin bu aralar...
okyonus evini döşemişsin düğüne az kalmış gözün aydın canımm...
bu kıyafet derdi beni de gerdi.. 29 ekim resepsiyonunu ben şimdiden düşünmeye başladım:)) tecrübe edinsek sorun olmaz sanırım , ama görmedende insan tereddüt ediyo

hoşgeldin canım teşekkürler eksiğim yok gibi şimdilik büyük bir yük kalktı üzerimden :8: canım 29 ekim resepsiyonu demişsin bizdemi katılıcaz buna acaba balayı dönüşüne denk gelicek izinimiz bitmiş oluyor :26:

evet canım resim ekledim kk ya albüm mobilyalarım geldi haftasonu yerleştirdik ama pek düzenim oturmadı yemek takmımı elektronik mutfak esyalarımı fln açmadım daha büyük eşyaları yerleştirdik diğerleriniben evime gidince halledicem artık büyük bir yük kalktı üzerimden evim kuruldu çok şükür :maşallah:

güle güle our canım evinde.hep güzel anılarınız olsun inşallah.

:4:
çok saol canım tecrübelerinizden yararlanayım boy farkımız var ben uygun bir babet giyeyim :1:fön çektiririm birde :34:

teşekkürler tatlım siyah sade elbisem yok aldırayım paşama :27:fön çektiririm dediğin gibi birde hafif makyaj yaparım ağzım çok alıştı umarım ismiyle seslenebilirim ben aşkımdan çok paşam bebeğim diyorum :1:

paşam dediğini hiç düşünemiyorum okyonus:1::1::1::1:

ben eşimin yalancısıyım gideriz büyük ihtimalle. ben bekarken gidip gitmemem sorun değildi ama şimdi gitmeliyiz dedibakalım nolcak ???

evet en tecrübesizi biziz diğer kızlar en az bir yıllık evli onlar birkaç kezde olsa katılmışlardır kıdemlilerde çok var onlar yardımcı oluyor sağolsunlar

saolsunlar onlar banada çok yardımcı oldular .burası bizim için staj okulu :1:
ewinin resimlerini gördüm çok güzel olmuş güle güle oturun...tek takım almışsın sende benim gibi, taşınmada sorun yaşamak istemiyorum bend e

Back