amin cnm
amin cnm ekimdede düğünü varmışmekanı cennet olsun inşallah. hangi görüntüler?
:) eğer bebişler kilo verdiriyorsa tek bi sorunum var onuda aşar aşmaz hemen çocuk çalışmalarına başlayım o zaman canım :))
monacığım doğumgünün kutlu olsun,nice yıllara canm
kızlarrrrr yarın benim doğum günüm:)
ne zamandır istediğim bir saat vardı nette resmini falan göstermiştim eşime çok önceden
bugün temizlik yapıyorum toz alırken vestiyerin üstünde bir kutu gördüm
açtım hemen baktım istediğim saat:)
yani hediyeyi gününden önce bulmuş oldum
şimdi yarın hiç görmemiş gibi hareket etmem lazım ama başarabilirim inşallah
şu anda gördüm diye söylememek için kendimi zor tutuyorum
Canım doğum günün şimdiden kutlu olsun, beğendiğin saate kavuşacağına çok sevindim. Durumunuza da çok güldüm
ama canım hiç denize giremedim bugünde denizde hiç dalga yoktu öyle baktım baktım iç geçirdim balayında gircektim denize planlarım olmuycak sanırım
Hayırlı olsun yeni işin,mesleğin neydi?
Çok az kalmış canım düğüne de, amaaaaa benim eşimin gelmesinen daha az kaldıııııııııı
canım malesef hakkaride geçen ay olan patlamaya ait görüntüleri yayınlamak gibi bi salaklık yapılmış. sinir sistemi kaldırmıyor insanın.
ben şehit olan bayan astsubayı evli sanıyordum, yazık daha evlenmemişler mi...kesin minibüs sıkıştırmıştır onu resmi kıyafetli görünce. hiç iyi şeyler düşünmüyorum artık
inşaat teknikeriyim canım şantiye şefliği yapıcam hayırlı olur inş. hakkımda :44: düğünümüze az kaldı şafak 28eşin düğünden önce geliyor bizim düğüne birlikte katılırsınız
hayırlı olsun canım
inşaat teknikeriyim canım şantiye şefliği yapıcam hayırlı olur inş. hakkımda :44: düğünümüze az kaldı şafak 28eşin düğünden önce geliyor bizim düğüne birlikte katılırsınız
teşekkürler laceycim inşallah hepimiz için hayırlı olur...müdürümüz çok feci sene başı toplantısı yapıldı yanındaki yazan arkadaşa la ne bakıyon yazsana kaypak dedi düşünebiliyormusunuz okadar okul değiştirdim böyle bir müdür görmedim hayatımda...camların çoğu seçim zamanında krılmış hala yapılmamış baktıkça sinir oldum.okul taşımalı ya çocuklar atatürk posterine tebeşir atma yarışı yapıyorlarmış tablo tebeşir boyasıyla lekeli lekeli...çok farklı çok kinleniyorumm çoook
derin inan bende okulun açılmasını bekliyorum ..şoklardayım halaa farklı bir dünya buralar:SS
kızlar sivasta araba çarpması sonucu şehit olan astsubay benim eşimin arkadaşıydı ve face sayfasına bakıyorum daha 5 ağustosta nişanlısına "nice beraber yıllara" ve "ne kadar uzağa gitsemde gittiğim her yerde benimlesin" yazmış... kalbim o kadar acıdıki Allahım kimseyi eşinden sevdiğinden ayırmasın hepsine hayırlı uzun ömürler versin çok kötü oldum...
kızlarrrrr iş görşmesini ancak bugün yapabildik haftaya işe başlıyorummkocişimde çok sevindi hakkımızda hayırlısı olsun düğün şafağımızda yaklaştı kavuşucaz artık sonra balayımız var 5 gün antalyadayız
hayırdır nazcığım ne oldu :26:kızlar biraz zor bi dönemden geçiyorum hepinizden dua bekliyorum.
Evet canım son senemiz hatta benim burada son 2 ayım diyebilirim:)))mataraniciğim hoşgeldin yeni görev yerinde dilerim sağlık ve mutluluk içinde çalışırsın. yazdıklarından bunun pek mümkün olmadığı anlaşılıyor. sen onlarla hiç muhattap olma boşver. müdürünüz nasıl ,inşallah o biraz daha insancıldır.
derinciğim desene senin içinde sıkıcı olacak. neyseki doğum izni ve sonrasında evde olacaksın sizin bu sene son seneniz mi orada ?
teşekkürler laceycim inşallah hepimiz için hayırlı olur...müdürümüz çok feci sene başı toplantısı yapıldı yanındaki yazan arkadaşa la ne bakıyon yazsana kaypak dedi düşünebiliyormusunuz okadar okul değiştirdim böyle bir müdür görmedim hayatımda...camların çoğu seçim zamanında krılmış hala yapılmamış baktıkça sinir oldum.okul taşımalı ya çocuklar atatürk posterine tebeşir atma yarışı yapıyorlarmış tablo tebeşir boyasıyla lekeli lekeli...çok farklı çok kinleniyorumm çoook
derin inan bende okulun açılmasını bekliyorum ..şoklardayım halaa farklı bir dünya buralar:SS
Tatlım hoşgeldin, merak ediyordum ben de seni? Nasıl gidiyor hamilelik?
Ben ilk hafta rapor aldım, önümüzdeki hafta başlıyorum. Bizim okulda derslik sistemi var. Önümüzdeki hafta dersliğimi düzenlemek için başlıyorum.
Bizim okulun ortamı çok iyiydi, Özellikle 2009-2010 ikinci döneminde. Piknikler, okulun bahçesinde mangal partileri vs. Seminer dönemlerinde kahvaltılar, sinema seyretmeler. Çok güzeldi gerçekten. Herkes işini de eğlencesini de yapıyordu. Ama geçen yıl kötüydü, çok gruplaşma vardı. Ama asker eşleri olarak da az değildik okulda. 5-6 kişi vardık. Mesele asker eşi olmak değil elbette. Ne yerliler vardı ki hem düşünce hem davranış olarak daha iyiydi.
Bakalım bu yıl nasıl olacak? Birsürü yeni gelen var, geçen gittiğimde gördüm.
kuzummmmm hoşgeldinnnnn.
biz de salı günü döndük bitti tatil
hepimiz kürkçü dükkanında bulduk kendimizi yine
off çekilmiyordur oraların sıcağı da kuzum ya
ama serinler artık.
yine maraton başladı yani, ben de iyiyim kuzum temizlikle falan uğraşıyorum
1.5 aydır evden uzak kalınca ee uğraştırıyor baya:)
Hoş bulduk tatlım...evet ya geldik evlere ikimizin eşi de evi çok harika bırakmış desene:))) Biraz daha serin tabi temmuzdaki gibi değil kuzum. Bu arada doğum günün yeniden kutlu olsun tatlım,,iyiki doğdun:)))
bakın bakalım:):)günaydın kızlar bugün paşama damatlık bakıcazmonacım doğum günün kutlu olsun tatlım sevdiklerinle nice mutlu yıllara
Günaydın kızlar
evime döndüm artık
evin hali perişan,eşim 10 gün bekarlığın tadını çıkartmış
bugün temizlik günü
monacığım doğum günün kutlu olsun şeker
okyonusum yeni işine çok sevindim hayırlı olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?