Asker Eşleri

amin cnm

amin cnm ekimdede düğünü varmış mekanı cennet olsun inşallah. hangi görüntüler?

canım malesef hakkaride geçen ay olan patlamaya ait görüntüleri yayınlamak gibi bi salaklık yapılmış. sinir sistemi kaldırmıyor insanın.
ben şehit olan bayan astsubayı evli sanıyordum, yazık daha evlenmemişler mi...kesin minibüs sıkıştırmıştır onu resmi kıyafetli görünce. hiç iyi şeyler düşünmüyorum artık

Canım doğum günün şimdiden kutlu olsun, beğendiğin saate kavuşacağına çok sevindim. Durumunuza da çok güldüm

Canım doğum günün şimdiden kutlu olsun, beğendiğin saate kavuşacağına çok sevindim. Durumunuza da çok güldüm

teşekkür ederim canım...
evet canım komik oldu karşısına çıkıp şımarık bi çocuk gibi gördüm ki gördüm ki diye bağırmak istiyorum

ama canım hiç denize giremedim bugünde denizde hiç dalga yoktu öyle baktım baktım iç geçirdim balayında gircektim denize planlarım olmuycak sanırım

Hayırlı olsun yeni işin, mesleğin neydi?
Çok az kalmış canım düğüne de, amaaaaa benim eşimin gelmesinen daha az kaldıııııııııı

Hayırlı olsun yeni işin, mesleğin neydi?
Çok az kalmış canım düğüne de, amaaaaa benim eşimin gelmesinen daha az kaldıııııııııı

inşaat teknikeriyim canım şantiye şefliği yapıcam hayırlı olur inş. hakkımda :44: düğünümüze az kaldı şafak 28 eşin düğünden önce geliyor bizim düğüne birlikte katılırsınız

bayan değil canım erkek astsubay. önümüzdeki ay evleneceklermiş. sivasta oldu bu olay. ama bende şüpheleniyorum açıkçası. kasten yapılmış olabilir.

hayırlı olsun canım

kızlar biraz zor bi dönemden geçiyorum hepinizden dua bekliyorum.

şok oldum canım ,birde bu adam eğitimci olacak. halimiz içler acısı. Allah sana sabır versin ,insanda ne sinir kalır nede şevk.

haberi biraz önce okudum ,çok üzüldüm. Allah rehmet eylesin

hayırlı olsun okyonuscuğum düğüne de sayılı günler kaldı

kızlar biraz zor bi dönemden geçiyorum hepinizden dua bekliyorum.
hayırdır nazcığım ne oldu :26:

Evet canım son senemiz hatta benim burada son 2 ayım diyebilirim:)))

Canım ya anlıyorum seni ben nerdeyim diyorsun sürekli((

canım merhaba sende hoşgeldin. levent nasıl? İyi hamilelik her şey yolunda çok şükür:) sen branş öğretmeni olduğun için derslk sistemi var galiba. benimde var bi sınıfım şu an bütün camları inmiş durumda bizimde geçen sene daha iyiydi şimdi onlar gitti hep yenilerde il içinden falan gelmiş 2 tane yeni atama var onlarda seminerdeymiş okul açılınca gelecekelrmiş umarım onlar selamlaşacak tarzda insanlardır:...

Hoş bulduk tatlım...evet ya geldik evlere ikimizin eşi de evi çok harika bırakmış desene:))) Biraz daha serin tabi temmuzdaki gibi değil kuzum. Bu arada doğum günün yeniden kutlu olsun tatlım,,iyiki doğdun:)))

günaydın kızlar bugün paşama damatlık bakıcaz monacım doğum günün kutlu olsun tatlım sevdiklerinle nice mutlu yıllara

Günaydın kızlar
evime döndüm artık
evin hali perişan,eşim 10 gün bekarlığın tadını çıkartmış
bugün temizlik günü
monacığım doğum günün kutlu olsun şeker
okyonusum yeni işine çok sevindim hayırlı olsun tatlım

Hoş bulduk tatlım...evet ya geldik evlere ikimizin eşi de evi çok harika bırakmış desene:))) Biraz daha serin tabi temmuzdaki gibi değil kuzum. Bu arada doğum günün yeniden kutlu olsun tatlım,,iyiki doğdun:)))

sorma tatlım missssler gibi ev:):)
tekrar teşekkür edeyim ozaman ben de:)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün paşama damatlık bakıcaz monacım doğum günün kutlu olsun tatlım sevdiklerinle nice mutlu yıllara
bakın bakalım:):)
teşekkür ederim canım:)

hoşgeldin ozaman canım:)
aynen, eşini evde bırakıp tatile giden herkes aynı durumda sanırım:)
tşekkür ederim canım:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…