Asker Eşleri

yazıyı okudum blues hepsi safsata inanma,yok böyle bişey...

her söylenene de inanma hele bu dönemde,askerler gibi eşlerinide karalayanlar olacaktır...böyle bişey hiç yaşamadım yaşayan olacağınıda sanmıyorum...

Zaten benim takıldığım da bu. Ben kendimi ezdirmem ve olay çıkar. Tabii ki saygı gösteririm ama herkese. Kimseye özel muamele yapamam yani. Aile sicili zedelenir falan yazınca acaba var mı ki böyle şeyler dedim. Yaşadıkça görücez bakalım. Haklısınız tabi, beterin beteri var, Allah korusun.

bence siz önce evlenin o zaman zaten göreceksiniz neyin ne olduğunu. bu kadar önyargıyla asker eşi olmanız sizi ve eşinizi üzecektir sadece.

selam kızlar....
bayram yoğunluyla giremedim hiç.
güzel dolu dolu bir bayram geçirdik nasıl geçti anlamadım valla kendimi evde buldum bu sabah
izin de bitti bayram da hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun...

tuncelideki şehitlerimize de çok üzüldüm, nasıl bişeydir bu ya
komiser ve eşine nasıl üzüldüm ya((
allah belalarını versinnnnn!!!!

Canım tabiki polis teşkilatında, kaymakam falan onların eşleri de vardır. Ben öyle bi durumla karşılaşmadım.Ama tanık oldum.

Önemli olan insan olmak.

hoşgeldin monacım, tatili bitirdin sonunda, özledik seni

hoşgeldin monam...seninde geçmiş bayramın mübarek olsun...

ben artık haber izleyemiyorum inan

Merhaba
Bende 2 yıllık bir asker eşiyim. 2 senedir kendi evimizde oturuyoruz daha doğrusu eşimin ailesinin evi ve bizim için sıfırdan yaptılar. seneye doğu tayini bekliyoruz. başlardan lojmanda oturalım diye düşünmüştük ama geçen hafta lojmanda oturan bir tanıdıklarımıza gittik eşimle. lojmanın hali içler acısıydı pek hoşumuza gitmedi . acab her lojman böyle kötü müdür? birde lojmanda oturmanın avantaj ve dezavantajları nelerdir görmüş yaşamış tecrübeli arkadaşlar paylaşırsa çok memnun olurum.

geçmiş olsun canım bol bol vitamin al ve dinlen...
çok adaletsizce ya bizde masraf yaptık ama full yapılı binalarda var ben gercekten ücretsiz sanıodum askerlere lojmanlarını
malesef canım herkes böyle zannediyo ama ücretsiz değil bilindiği gibi...
kesinlikle katılıyorum sana canım... bende ilk bu önyargıyla gelmiştim lojmana ama çok şükür şuana kadar hiç böyle bişeyle karşılaşmadım umarım karşılaşmamda. eğer karşılaşırsamda o insan o an benim için biter

hoşgeldin canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun. bende çok üzüldüm ve dün hiç haber seyretmedim eşimede seyrettirmedim. bu şer....sizler iyice azıttı köpeklerrr...

merhaba canım bende 1 yıldır lojmanda oturuyorum bizim binalarda eski ama biz oturmadan önce tadilat yapmışlar ben memnunum. kantin gazino hemen dibimizde. güvenlik açısından içim rahat çünkü eşimin nöbetçi olduğu günlerde dışarda olsak eminim çok korkardım. gerçi lojmanda bile yeni yeni alıştım yalnız uyumaya. çocuklar için bahçesi güvenli herkes rahat rahat çocuğunu bahçeye gönderebiliyr. eşler arasında rütbecilik olayı ile bu zamana kadar hiç karşılaşmadım umarım bundan sonrada karşılaşmam. kışın evimiz sıcacık oluyor bu yöndende rahatım yani ben hiç bir kötü yanını görmedim açıkçası. bu arada ben batıdayım. doğudaki lojmanlar hakkında bilgim yok ama ben burada çok rahatım. inşallah tayin zamanımıza kadarda bu rahatlık devam eder.

bende doğudaki lojmanı anlatıyım :)
batı olmadığı için öyle onarım-tadilat işi falan beklememek lazım.
gerçi bu iş doğu-batıdan çok içinde oturanların kişliğiyle ilgilidir diye düşünürüm hep.
biz lojmanı aldığımızda o kadar pisti ki 4 kat boya bile temizlemeye yetmedi inanın.

hele o mutfak dolaplarının üstü öyle bir yağ tabakası halindeydi ki, beni en çok onlar zorladı.

mutfak dolapları, kapılardaki izler, lekeler gerçekten hoş görünmeyen şeyler bunlar.insanı insanlardan soğutan görüntüler.
yerdeki kablo sabit kalsın diyekoli bantı yapıştırmışlar misal.e be düşünce sistemi olmayan insan, ne vardı orayı temiz bıraksaydın.
hele ki doğuda pek çok kişi böyle şeylere özen göstermemekle birlikte sanki düşene bi tekme de onlar vuruyomuş gibi oluyor.

mutfak tezgahındaki silikonlar genelde öyle aşınmıştır ki, su sızdırmaya başlar artık.bu yüzden de dolapların içi nemlenir ve kötü kokar.bu da başına dert olur.
pvc sistemleri de su sızdırmaya başlamıştır, hele o ap ayrı bi dert olur.

yani güzel güzel otursan ne var, senden sonraki de rahat etse, seni kötü çağrışımlarla hatırlamasa arkandan dua edip iyi dileklerde bulunsa ne var. ama yok.

bunun dışında genellikle çoğu yer güvenli olur nizamiye dolayısıyla.

hele şu lojmana seçilecek heyet beni öldürdü.hala seçilemedi ki ilaçlatalım lojmanı.
öyle böcekler var ki sinirlerim zıplıyo gördükçe.

allah herkese kolaylık versin.

bizde şuan batıdayız birde sıfır evden çıkıp eski pis bir eve gitmek baya etkileyecek gibi beni. yani evin içine çok önem veririm eski pis bir evde temizlik bile yapmak istemem ama ev yeni olunca hep temizleyesim geliyor. güvenlik açısından bende lojmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama birde şu lojman efsaneleri var anlatılan. yok rütbeli eşleri kötü davranıyormuş işte dedikodu oluyormuş bunun gibi bir sürü şey. gerçi ben çalıştığım için pek gelip gitmeye vaktim olmaz sanırım ama tabikide komşuluk güzel bişey.

valla açıkçası lojmanlar genelde bakımsız olurlar. ben bile evin işini tam anlamıyla 3 haftada anca bitirmiştim.

Güzel bir özet olmuş canım, eklemeler yapılabilir tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…