özlemcim tahmin edebiliyorum, aklım sende hep. hakkari lafı geçince seni düşünüyorum.
sen sokakta yürümeye korkarken insanlar maça gidip şehit düştüler. inanılır gibi değil. keşke birisi gitmeyin deseymiş,...off offf gencecik insanlar gitti yine.
malesef öyle canım,
eşimin olduğu yerin lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor.
haberlerde duyucam diye ödüm kopuyor.
kandili üfürdük de ne değişti,adamlar şehir merkezinde yaşıyor. barındırıyorlar içlerinde.
offf sormayın yaa inanın markete bile giderken acaba ne zaman ensemden kurşun yicem diye düşünüyorum...eşimle sürekli etrafımıza bakarak yürüyoruz,gel hava alalım diyor,amaaann havası batsın diyorum,korkunç bir yer kızlar yemin ediyorum yaşanmaz burda....geçen akşam orduevine yemeğe gittik,ben de dalmışım,arkamdan asker masaya cola bırakacakmış,ben de görmedim,tam colayı koyduğu sırada bi sıçradım,önümde ne varsa döküldü yerlere, herkes bize baktı,korkudan ölüyordum resmen...her gece,her sabah eşime sıkı sıkı sarılıyorum,kızıp bağırdığı zaman hiç bişe demiyorum,allahım ya bişe olursa ona diye bi daha göremezsem onu diye,sürekli manyakça fikirler,kapı çalınca sıçrıyorum allahım kara haber mi diye....offffff.....daha neler neler anlatılmaz yaşanır......................
canım Allah yardımcınız olsun. dikkatli olun.. inşallah bu vatanın her karış toprağı bu köpeklerden arınacak.kendi ülkemizde kendi toprağımızda bize bunları yaşatanlar kahrolsun,allah belalarını versin,tunceli hakkari şırnak türk toprağıdır buralar bizim ama nefret ettirdiler allahın cezası köpekler
geçmiş olsun canım.günaydın kızlar,özimm bayramda griple boğuşuyodum giremedimsweetcim bi bakmışsın kavuşmanıza iki ay kalmış size nasıl dua ediyorum bilemezsiniz kızlar...
ya bu topiğe girip benim eşimde askerde yazanlarada kılım bi oku kardeşim yaaa
inşallah güzel sonuçlanır iş görüşmen canımselam kk nın güzelleri nasılsınızyarın işi görüşmem var çok heyecanlıyım benim için dua edermisiniz hayırlısı olsun bakalım cuma gece 11 gibi başvuru yaptım dün öğlen aradılar 64 villalık bir proje ve şantiye şefi arıyorlar dün konuştuk pazartesi yüz yüze görüşmeye çağıdılar hakkımda hayırlısı olur inş.:18:
malesef öyle canım,
eşimin olduğu yerin lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor.
haberlerde duyucam diye ödüm kopuyor.
kandili üfürdük de ne değişti,adamlar şehir merkezinde yaşıyor. barındırıyorlar içlerinde.
Ben de asker eşi olacağım Allah kısmet ederse. Bazen bu beni çok düşündürüyor... Sizler memnun musunuz acaba hanımlar? Allah her şeyin hayırlısını versin.
Sizin gibi tepki gösteren birileri daha oldu ben de ona göre açıklamamı yapmıştım okusaydınız tekrar gündeme gelmemiş olurdu. İnanın çok şaşkınım. Ben böyle bir önyargı görmedim. Askeriyenin size sağladığı şartlardan memnun olup olmadığınızı sormak bu kadar mı kötüydü? Ben sevgilimin en başından asker olduğunu biliyodum. Ve bunu tabii ki kabul ettim zaten etmesem ilişkim devam etmezdi ki. Olay bu değil ama neden bu şekilde anlaşıldı anlam veremedim. Ben sizin asker eşleri olarak hayatınızdaki eksi ve artılardan bahsedersiniz diye düşünmüştüm. Yoksa kalkıp da evliliğinizden, eşinizden memnun musunuz diyecek değilim. Soru biraz yanlış anlaşılmış. Ama ben bu topicte bu işin en büyük eksisini görmüş bulundum. Eşler arasındaki feci önyargı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?