selam kızlar, evime döndüm aldım çayımı oturdum bilgisayarımın başına. özledim sizleri.
tuncelide şehit olan iki askerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.
merhaba sweetciğim acısıyla tatlısıyla bir bayram daha geçti. dilerim tatilin güzel geçmiştir diyeceğim ama biliyorum ki eşinsiz olmuyor malesef
son dakika haberlerinde gördüm bende ,Allahtan rahmet dilemek ,ailelerinede sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor malesef elden
günaydın kızlar nabersiniz bakalım izin bitti eve döndük çok şükür herkes napıo
günaydın kızlar nabersiniz bakalım izin bitti eve döndük çok şükür herkes napıo
evet ablacım pek tatil olmadı malesef, eşimden haber beklemekle geçti. inşallah birlkte kutlayacağımız bayramlarımız olur eşimle de. elden başka bişey gelse keşke...
selam kk nın güzelleri nasılsınızyarın işi görüşmem var çok heyecanlıyım benim için dua edermisiniz hayırlısı olsun bakalım cuma gece 11 gibi başvuru yaptım dün öğlen aradılar 64 villalık bir proje ve şantiye şefi arıyorlar dün konuştuk pazartesi yüz yüze görüşmeye çağıdılar hakkımda hayırlısı olur inş.:18:
Ben de asker eşi olacağım Allah kısmet ederse. Bazen bu beni çok düşündürüyor... Sizler memnun musunuz acaba hanımlar? Allah her şeyin hayırlısını versin.
Ben de asker eşi olacağım Allah kısmet ederse. Bazen bu beni çok düşündürüyor... Sizler memnun musunuz acaba hanımlar? Allah her şeyin hayırlısını versin.
günaydın kızlar,özimm bayramda griple boğuşuyodum giremedimsweetcim bi bakmışsın kavuşmanıza iki ay kalmış size nasıl dua ediyorum bilemezsiniz kızlar...
ya bu topiğe girip benim eşimde askerde yazanlarada kılım bi oku kardeşim yaaa
yaa bi de onlar var dimi, acemi erliği bile meslek sanan zeki türk kadını dolu...topiği değil başlığını bile okumuyorlar sanırım.
özlemciim görünmüyosun hiç, naptın bakiyim bi ara ayrıntılı konuşalım hakkaride bayram nasıl geçiyormuş
madecim geçmiş olsun canım
napayım kuzum yaa sıkıntıdan patlıyorum sürekli evdeyim...bayram yaşadım mı bilmiyorum yani,eşim 2.gün nöbetçiydi taa 3.gün gece geldi malum ortalık karışık...senin nasıl geçti, eşinsiz ne kadar iyi geçebilirse artık
bu arada tuncelide halı sahada maç yapan polislere saldırdı köpekler,komiserin eşi de şehit oldu...allah belalarını versin adilerrrrrr......
napayım kuzum yaa sıkıntıdan patlıyorum sürekli evdeyim...bayram yaşadım mı bilmiyorum yani,eşim 2.gün nöbetçiydi taa 3.gün gece geldi malum ortalık karışık...senin nasıl geçti, eşinsiz ne kadar iyi geçebilirse artık
bu arada tuncelide halı sahada maç yapan polislere saldırdı köpekler,komiserin eşi de şehit oldu...allah belalarını versin adilerrrrrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?