Asker Eşleri

ayy ne güzel ya harika heyecanlar okyonusum,gelinlik provalarına düğünde giyeceğin iç çamaşırın ve gelinlik ayakkabınla git okyonuscum...

ölçüler alınırken çok heyecanlandım gerçekten çok güzel duygular canım gelinlik iç çamaşırımla gitti söylemişti böyle gelceksin diye boy provasına gelinlik ayakkbınla gel dedi bende babet tarzı bişialıcam eşim kısa topuklu giymiycem dedim tmm ozaman gerek yok dedi sandaletle gidicem ya bide paşamın bedenine göre bir damatlık ayarlasaydık şimdi kiğılıya umut bağladım olur beden ayarlıcaz dediler

ayy allah onları başımızdan eksik etmesin,hepsi aynı sanırım

bulursunuz ya merak etme,sarara baktınız mı?

slm kızlar buğün düğün için elbisemi ayakkabılarımı aldım kardeşim de assb.ayın 3 de düğünü var biletimi de aldım bayramda memlekette olacağım sonrada düğün koşuşturması

evet cnm kesinlikle harika bir şiir eşimle nişanlıyken hep dinblerdim ve ona özlemim dahada artardı :) o zamanlar bide şırnaktaydı.
canım duymamazlıktan gel boşver canını sıktığına değmez çünkü canını sıksanda sıkmasanda o eleştiriye devam edecek. en azından en üzme tatlı canını bi kulağından girsin diğerinden çıksın. şimdiden Allah sabır versin.

canım benim perdelerimde aynı senin tarif ettiğin gibi kırık bayaz ve pullu tül perde gerçekten salonda çok güzel duruyo. eski sayfalarda okuduğumdan hatırlıyorum sanırım eşyaları bellonadan almışsın. bende bellonanın Hera Majr Takm
Bellona Mobilya - Life Yatak Odası Takımı ve
Bellona Mobilya - Life Yemek Odası Takımı genel olarak krem kahve ağırlıklı evim. geçen sene aynı heyecanlar bendede vardı bence tadını çıkar

aranızda en erken ben giriyorum topiğe kızlar sabahın seherinde ve ben ne zaman baksam ziyaretçi kaynıyo burası anlamıyorum sabah sabah bu ilgiyi...

şimdide yine ziyaretçi bu ne demek acaba?

bende o tarz düşünüyorum canım bakalım cuma günü seçicem perde başlıcaklar dikmeye baktım mobilyalarına çok güzeller güle güle kullan benim mobilyalarda eylülün 15 ine kadar gelcek krem açık kahve beyaz agırlıklı benimkilerde:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…