Amin canım
bizde uzağız ama üçü de üşenmeden 8 saatlik yoldan geliyorlar
dün akşam karışık dolma yaptım sadece,eşime de et yemeği yaptıracağım çünkü sebze yemiyorlar hanımlar benimde bulantım çok etle uğraşamam
çorba,börek,tatlı
bunlar bile çok ama eşime dua etsinler
heaa ajda pekkaaaannnda gidiomusss basın toplantısı yapıveemiş...
8 saatlık yol mesafesi miayy yok artıkk peki bunların kalcak yerleri var mı yoksa sizdemi kalıcaklar yatılı bi kaçgun :18:
canım bu hamile halinde dolmayı opup başlarına koymaları lazım,neyseki eşin yardımcı olacakmısumarım eşin imalarlada olsa gorumcelerine iş yaptırabilir azcıkta olsa..
canım ya hamile hamile ben yağ kosundan ölmüştüm hamileliğimde kim gelirse gelsin onu sokarım mutfağa hazır bişeyler alsaydınız bel ağrısı mide bulantısı hamileye olur mu eziyet
canım benim Allah yardımcın olsun.
benimde 4 tane görümce var maşallah 3ü çok anlayışlı severim 3ünüde ama diğer büyük görümce beni bu sene hayal kırıklığına uğrattı resmen eşimi benden kıskandı yaaaa varmı böle bişey... almanyadan geliyo. görür o bende onun izin zamanlarına izin yazdırırmıyım eşime...
angelım ellerine sağlık, becerikli gelinsin valla, işten gel bi sürü hazırlık yap hamile halinle. kıymetini bilsinler bence.
kızlar siirtte şehit olan astsubayın eşini gördüm az önce tvde, eşiyle sabah konuşmuş, gece haberini almış...
ölümü o kadar yakından hissettim ki onu görünce...allahım sen koru eşlerimizi, aklıma mukayyet ol
benım de o dıkkatimi cektı canım,sırf gittim demek için gidiyor yani işin ucunda rant olmasa gitmezdi zaten..sesine diyecek bir şeyim yok ama basın toplantısında duygularını değil metinde yazanları okudu içinde hiç duygu hissetmedim bence bak ne vicdanlı sanatçı somaliye gidip ordakilere destek verecen densin diye popularitesi artsın diye gidiyor benim düşüncem
gorumcelerın senden kucuk bekar anlasılan.. bayrama kaçgun kaldıkı az daha bekleselermiş neyse artık gelmişlerdir çoktan.. umarım sinirlerini çok yıpratmazlar,her ne yapacaksan öncelik bebegını dusunerek yap canım.. heh eşinin senın yanında olmasına sevındım :) eşin sana sahip cıktıktan sonra gerisi vız gelsin tırs gitsin canım takma kafama tmmCanım kalabilecekleri tek yer benim evim malesef
pazar akşamı gidecekler,abilerini özlemişler de (!)
eşim sağ olsun kimseye ezdirmez beni,ima etmez direk söyler zaten tatlım
ama ben ne için geldiklerini bildiğimden dolayı huzursuzum
bende aynı şeyleri bu gıttıgımde yasadım ve gorumcem bunu yuzume soyledi;eşim niye etrafımda pır donuyomus bakimm niye ailesiyle-yanı gorumcmle-ilgilenmıyomus bakim..ben buna bı turlu fırsat vermıyormusum yaaa vahvah.. sanki adaın boynuna zincir bagladım kendıme cekıp druyorum töbee yarabbim..canım benim Allah yardımcın olsun.
benimde 4 tane görümce var maşallah 3ü çok anlayışlı severim 3ünüde ama diğer büyük görümce beni bu sene hayal kırıklığına uğrattı resmen eşimi benden kıskandı yaaaa varmı böle bişey... almanyadan geliyo. görür o bende onun izin zamanlarına izin yazdırırmıyım eşime...
kendileri demekki canım yeterı kadar ilgi alakayı kocalarından göremıyorlar-evliler için- sonrada eslerımızın bıze olan ilgi ve alakaları gözlerine batıyor haliyle..çekemiyorlar.. bende dua edıyorum bana ne yasatıysa aynısını onada bı baskası yasatsın dıyeamin canım inşallah
böyle kıskançlıkları çocuk bile yapmaz
ne düşünüp böyle davranıyorlar anlam veremiyorum
Bu başlığı yeni gördüm ben de yeni evlendim ve aranıza katıldımm kızlar :) eşim subay, ben ingilizce öğretmeniyim..
selam kızlar, güzel bir haftasonu diliyorum.
günaydın kızlaarr günaydın bitaneminik buğra nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?