arkadaşlar ayaz paşa uyandı.anne artık yanıma gel diyor anne anne diye bağırıyor.hepiniz kendinize iyi bakın.umarım sabaha kadar güzel haberler alırız.
evet canım , özellikle eşim göreve gittiği zaman daha kötü oluyorum. sadece o zamnlar bile ilaç alsam yeter diyorum. ama beni anlayacak bir doktor bulmam lazım. tatillerde eşimi bırakıp anneme bile gitmiyorum çünkü onunla olamadığım zaman mutlu olamıyorum . annemde bildiği için hiç ısrar etmez , onlar gelir çoğu zaman .ama eşimde öyledir . bana düşkün olduğu için belkide ben böyleyim. sadece ben bir kademe daha abartıyorum. Dilerim hepimiz eşlerimizle ömür boyu mutluluk içinde yaşarız.okulum için tebrik edenlere çok teşekkürler...umarım güzel insanlarla karşılaşırım...lacey ddurumun benmki gibi ciddi saırımçok zor dimi...servise binince eşim deli oluyorummm (
ahh ahh şu alttaki kısımda mononunda ismi olsaydı keşkee59:
hatta altta değilde bizle şuracıkta yazışsaydı:))
şafak 7
bu arada forumu okurken öğretmen olan asker eşlerinin en güzel yerlere tayini yapıldığı gibi birşey okudum..
ay çok güldüm...evet annem 30 yıllık öğretmenlik hayatında hiç merkezde çalışamadı hatta annemin en iyi çalıştığı yer merkeze 1 saat uzak mesafedeki köy okuluydu....
evet gerçekten en güzel okullarda çalışıyolar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?