şşş swetxım lütfen kendine aklına mukayyet et ol lütfen.. ucaklar bak ordaymıs sakin ol sakince dusun...
eşin senı arayıncaya kadar aramada olur mu..
sevgili kazen biz neyle uğraşıyoruz acaba...neyden korkuyoruz dersin....
vaveylanın eşinin şehit düştüğünü hepimiz biliyoruz zaten, halimize şükredip bir daha kimsenin, eşlerimizin şehit olmaması için dua ediyoruz.
Bence korkmayin kotuye yormayin ! Aslan gibi oradalar Aslan gibi donecekler ..... Insanlar neler yasiyor bunuda bilin istedim ....
Sizden ricma konu baslik disina cikmasin gecmis sayfalari okuduysaniz ne demek istedigimi anlarsiniz ....
kızlar tüylerim diken diken gözyaşlarımı tutamıyorum..düşen helikopter.................kamuraneşimin devresi..çok iyi biridir..çok severiz....bebekleri var hatta eşimin en son gelmesinde davet ettiler gidemedik...ama ankarada çok görüştük off Allahım şifa ver lütfen
kızlar tüylerim diken diken gözyaşlarımı tutamıyorum..düşen helikopter.................kamuraneşimin devresi..çok iyi biridir..çok severiz....bebekleri var hatta eşimin en son gelmesinde davet ettiler gidemedik...ama ankarada çok görüştük off Allahım şifa ver lütfen
iyi geceler herkese, arada sırada damdan düşer gibi yazıyorum ama yazmadan duramadım.
sweet, jely kızlar eşleriniz akşam arazide görevde ya da karakol bahçesinde hazır kıta olarak bekliyorlarsa teli o yüzden açmıyorlardır. 2 yıl boyunca bende sizlerin yaşadığını yaşadım. tek farkımız ben eşimin yanındaydım. ama eşim günlerce görevden gelmezdi. evim sivildeydi, pencereden bakınca karakol görünürdü. eşimden haber alamadığım zamanlarda sabaha kadar karakola bakardım. bölük komutanının odasının ışıkları yanıyorsa kesin bir olay var demekti. sabaha kadar gözümü kırpmadan sandalyede otururdum. eşim gece aramazdı nedeni ise arazide telin ışığı belli olur, bizi farkederler diyeymiş. siz de hemen kötü şeyler düşünmeyin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?