selam kızlar pek iyi değilim mala bağlamış durumdayım...destekleriniz için çok teşekkür ederim..başım çatlıyor şu anda ev harabe,her yer birbirinde elim kolum tutmuyor...dün bakkala indim binanın altındaki adama dedimki şampuan alcaktım,göz göre göre yok dedi bana tersledi...allah belalarını versinn..şimdi helilkopterler uçuyor ben de derinin paylaştığı yazıdaki öğretmen gibi ohh diyorum seslerini duyunca uyumuyor askerimiz diyorum...kafayı yicem.. dün sweet,angel ve okyanusla konuşurken ses bombası patladı hemen çıkmak zorunda kaldım...ramazanın bitmesini beklicez bakalım bi savaş çıkması an meselesi..çıksın da zaten görsünler günlerini..
slm bayanlar eşim 24 gündür yok.çok çaresizim.rabbim tüm askerlerimize güç kuvvet versin.allah yardımcıları olsun.2.5 yaşında bi oğlum var babası aradığında baba yok evde diyor tabi için sızlıyor.sizler ne durumdasınız.şu razaman da allah görüyo ya tüm asker eşlerine sabır versin.
canım benim batmandayım ben inş tez zamanda kavuşuruz.
içim daralıyor soysuz it sürüleri yüzünden, ama elbet tükenecek soyları çıkacaksa çıksa şu savaşta kökünden temizleseler kazısalar köklerini
şu an diyarbakır kulp ilçesinin bi karakoluna gittiler 24 gün oldu. evet diyarbakırlıyım ama eşim uzman çavuş
kızlar eşlerinize sağ salim kavuşursunuz inşallah. dualarım sizinle...
Allahım sen askerimizi polisimizi koru. o köpeklere fırsat verme Yarabbim.
selam kızlar , yazılan her cümlede yüreğim sızlıyorözlemciğim ,elden gelen malesef hiçbirşey yok malesef. inşallah eşin 2 yılı sağlıkla tamamlayıp bitirecek görevini. yazdıklarını okuyunca burası Türkiye mi dedim resmen. ülkemizin doğusunu ,güneydoğusunu cehenneme ceviren zihniyetin dilerim bir an önce yok olmasını ve bütün it sürülerinin ve onlara yandaşlık yapanlarında yok olmasını diliyorum.Allah orada kahramanca görev yapan asker ve polislerimiz korusun.
selam kızlar , yazılan her cümlede yüreğim sızlıyorözlemciğim ,elden gelen malesef hiçbirşey yok malesef. inşallah eşin 2 yılı sağlıkla tamamlayıp bitirecek görevini. yazdıklarını okuyunca burası Türkiye mi dedim resmen. ülkemizin doğusunu ,güneydoğusunu cehenneme ceviren zihniyetin dilerim bir an önce yok olmasını ve bütün it sürülerinin ve onlara yandaşlık yapanlarında yok olmasını diliyorum.Allah orada kahramanca görev yapan asker ve polislerimiz korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?