Asker Eşleri

selam kızlar pek iyi değilim mala bağlamış durumdayım...destekleriniz için çok teşekkür ederim..başım çatlıyor şu anda ev harabe,her yer birbirinde elim kolum tutmuyor...dün bakkala indim binanın altındaki adama dedimki şampuan alcaktım,göz göre göre yok dedi bana tersledi...allah belalarını versinn..şimdi helilkopterler uçuyor ben de derinin paylaştığı yazıdaki öğretmen gibi ohh diyorum seslerini duyunca uyumuyor askerimiz diyorum...kafayı yicem.. dün sweet,angel ve okyanusla konuşurken ses bombası patladı hemen çıkmak zorunda kaldım...ramazanın bitmesini beklicez bakalım bi savaş çıkması an meselesi..çıksın da zaten görsünler günlerini..

acil çıkmak zorunda kalmıştın merak ettim seni hakkınızda hayırlısı olsun Allah korusun dua ediyorum sizin için kolay bir durum değil ama sen güçlüsün atlatıcaksın bu zor günler geçicek feraha kavuşucaksın cnm işte zaman ve sabır evinide taşırsın inş. hayırlısıyla öpüyorum seni kocaman hbrdar et bizi merakta bırakma

Allah sabır versin kızlar artık tv açıp haberleri seyredemiyorum bıktım artık hergün şehit haberlerini görmekten canım yanıyo bu haksızlığa dayanamıyorum.. Rabbim tüm askerlerimizi eşlerimizi korusun inşallah. ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm, kızgınım, kırgınım... :'(

slm bayanlar eşim 24 gündür yok.çok çaresizim.rabbim tüm askerlerimize güç kuvvet versin.allah yardımcıları olsun.2.5 yaşında bi oğlum var babası aradığında baba yok evde diyor tabi için sızlıyor.sizler ne durumdasınız.şu razaman da allah görüyo ya tüm asker eşlerine sabır versin.

canım hangi sehirdesiniz Allah sabır versin tez zamanda kavuşursun inş. eşine Allah askerlerimizi korusun bize bağışlasın

içim daralıyor soysuz it sürüleri yüzünden, ama elbet tükenecek soyları çıkacaksa çıksa şu savaşta kökünden temizleseler kazısalar köklerini

hoşgeldin dilemin, allah kavuştursun seni de. diyarbakırlısın sanırım. benim de eşim oralarda.

içim daralıyor soysuz it sürüleri yüzünden, ama elbet tükenecek soyları çıkacaksa çıksa şu savaşta kökünden temizleseler kazısalar köklerini

ah canım keşke kazınsa kökleri bukadar kişinin canını yakıyorlar herkez diken üzerinde bir it soyu yüzünden:120:

canlarım benim sürekli dua edelim onlara dua edelimki eşimiz vatan uğrunda dağlarda bekleyen kınalı kuzular allahın yolunda daha da kuvvetlensinler.off çok doluyum

şu an diyarbakır kulp ilçesinin bi karakoluna gittiler 24 gün oldu. evet diyarbakırlıyım ama eşim uzman çavuş

allah razı olsun hepinizden allaha emanet olun kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar

kızlar eşlerinize sağ salim kavuşursunuz inşallah. dualarım sizinle...

Allahım sen askerimizi polisimizi koru. o köpeklere fırsat verme Yarabbim.

kızlar eşlerinize sağ salim kavuşursunuz inşallah. dualarım sizinle...

Allahım sen askerimizi polisimizi koru. o köpeklere fırsat verme Yarabbim.

amin canım dertsiz senin eşin yanındamı siz hangi şehirdesiniz?

selam kızlar , yazılan her cümlede yüreğim sızlıyor özlemciğim ,elden gelen malesef hiçbirşey yok malesef. inşallah eşin 2 yılı sağlıkla tamamlayıp bitirecek görevini. yazdıklarını okuyunca burası Türkiye mi dedim resmen. ülkemizin doğusunu ,güneydoğusunu cehenneme ceviren zihniyetin dilerim bir an önce yok olmasını ve bütün it sürülerinin ve onlara yandaşlık yapanlarında yok olmasını diliyorum.Allah orada kahramanca görev yapan asker ve polislerimiz korusun.

amin ablacım, çok güzel yazmışsın. ellerine sağlık.
sen nasılsın, özledik seni.

sağol ablacım yaa varya bu şehri ateşe verseler içim yanmaz...allah topunu kahretsin...it sürüleri....

Slm kızlar nasılsınız diyeceğim ama biliyorum hepimizin içi yanıyor
haberleri izlemek istemiyorum artık
yukardakilerin pişkinliklerini ve şehit cenazelerini gördükçe bu tezatlık sinirlerimi alt üst ediyor
çok doluyum,elimden birşey gelmiyor,içimi kusamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…