kızlar size bişey danışmak istiyorum...biz evi taşicaz...eşim diyoki ailemin yanında kal,kayınvalidenin evi büyük eşyalarımızı bir odaya koy,sana da bir oda versinler dior.en azında hem birikim yaparız hem de içim rahat eder diyor...kayınvalidemle de konuştum onlarda çok istiyor,kararınıza saygılıyız diyorlar..ben de diyorum ki kayınvalideme yakın bir ev tutayım tek başıma oturayım...ama emin değilim yalnız kalabilirmiyim diye...ki ev tutsam bile hiç bir birikim yapamayız..çünkü ben formasyon başvurusu yapcam eğer çıkarsa zaten başka ilde misafirhanede ya da ordu evinde idare etcem eşyamda kaynanada kalcak...ama formasyon alamazsam kpss kursuna gidip düz memurluğa hazırlancam eşimin memleketinde...yani çok kararsızım sizce formasyon alamazsam kursa gitcem ama kayınvalidemde kalayım yoksa kendime ev mi tutayım..lütfen fikir verin bana...ha bu arada kayınvalidem ve kayınpederim iyi insanlar yaptığıma ettiğime karışmazlar ama benim zaten psikolojim bozuk olacak en ufak bişeye alınırım diyorum...eşimde diyoki söz veriyorum sana eğer 2 gün sonra yok annenle babanın yanında huzur bulamadım dersen hemen ev tutarız diyor...kafam darmadağın...