• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

kızlar size bişey danışmak istiyorum...biz evi taşicaz...eşim diyoki ailemin yanında kal,kayınvalidenin evi büyük eşyalarımızı bir odaya koy,sana da bir oda versinler dior.en azında hem birikim yaparız hem de içim rahat eder diyor...kayınvalidemle de konuştum onlarda çok istiyor,kararınıza saygılıyız diyorlar..ben de diyorum ki kayınvalideme yakın bir ev tutayım tek başıma oturayım...ama emin değilim yalnız kalabilirmiyim diye...ki ev tutsam bile hiç bir birikim yapamayız..çünkü ben formasyon başvurusu yapcam eğer çıkarsa zaten başka ilde misafirhanede ya da ordu evinde idare etcem eşyamda kaynanada kalcak...ama formasyon alamazsam kpss kursuna gidip düz memurluğa hazırlancam eşimin memleketinde...yani çok kararsızım sizce formasyon alamazsam kursa gitcem ama kayınvalidemde kalayım yoksa kendime ev mi tutayım..lütfen fikir verin bana...ha bu arada kayınvalidem ve kayınpederim iyi insanlar yaptığıma ettiğime karışmazlar ama benim zaten psikolojim bozuk olacak en ufak bişeye alınırım diyorum...eşimde diyoki söz veriyorum sana eğer 2 gün sonra yok annenle babanın yanında huzur bulamadım dersen hemen ev tutarız diyor...kafam darmadağın...

kızlar size bişey danışmak istiyorum...biz evi taşicaz...eşim diyoki ailemin yanında kal,kayınvalidenin evi büyük eşyalarımızı bir odaya koy,sana da bir oda versinler dior.en azında hem birikim yaparız hem de içim rahat eder diyor...kayınvalidemle de konuştum onlarda çok istiyor,kararınıza saygılıyız diyorlar..ben de diyorum ki kayınvalideme yakın bir ev tutayım tek başıma oturayım...ama emin değilim yalnız kalabilirmiyim diye...ki ev tutsam bile hiç bir birikim yapamayız..çünkü ben formasyon başvurusu yapcam eğer çıkarsa zaten başka ilde misafirhanede ya da ordu evinde idare etcem eşyamda kaynanada kalcak...ama formasyon alamazsam kpss kursuna gidip düz memurluğa hazırlancam eşimin memleketinde...yani çok kararsızım sizce formasyon alamazsam kursa gitcem ama kayınvalidemde kalayım yoksa kendime ev mi tutayım..lütfen fikir verin bana...ha bu arada kayınvalidem ve kayınpederim iyi insanlar yaptığıma ettiğime karışmazlar ama benim zaten psikolojim bozuk olacak en ufak bişeye alınırım diyorum...eşimde diyoki söz veriyorum sana eğer 2 gün sonra yok annenle babanın yanında huzur bulamadım dersen hemen ev tutarız diyor...kafam darmadağın...

özlemcim ben genelde kayınvalide yanında kalma olayına karşı çıkarım. ama sen iyi insanlar karışmazlar diyosun. eşin de destek. istediğin zaman kafan bozulursa evine çıkarsın canım. bence maddi manevi faydası olabilir sana. şu anda tek maaşla ayrı bi ev masrafı olur sizin için. sana sakin ve sessiz bi ortam sağlayabilecekler mi? eve giren çıkan çok mu? çoluk çocuk falan gelip gider mi? bunlar seni gerebilir canım yaşadığım için söylüyorum, insan kimseye halini anlatmak dahi istemiyor. asker eşi olan annem dışında beni kimse anlamıyor mesela. acıyarak bakıyorlar.
yalnızlıktan kesinlikle korkma ayrıca kendi evine çıkarsan da, hiç bi sıkınıtı yaşamıyorum ben. çok daha rahatım ama bünye meselesi ben severim yalnızlığı. ders çalışman için de iyi olabilir aslında. formasyon olayın belli olunca düşün istersen tatlım.

Canım formasyon işi olmazsa,ders çalışman için rahat ve sakin bir yer olması gerekiyor senin için.Bu ortamı sağlayabilirler ve bir süre sonra onlara ayak uydurmanı isteyebilirler mi bunları da düşün.Birikim yapmak için iyi bir seçenek ama önemli olan da senin rahatlığın.Evde tek başına kalabilirsin zaten aynı şehirde olacaksınız,birşeye ihtiyacın olduğunda yanında olurlar.Sen nerde nasıl rahat ve huzurlu olacaksan orayı tercih et bence kuzum

özlemcim ben genelde kayınvalide yanında kalma olayına karşı çıkarım. ama sen iyi insanlar karışmazlar diyosun. eşin de destek. istediğin zaman kafan bozulursa evine çıkarsın canım. bence maddi manevi faydası olabilir sana. şu anda tek maaşla ayrı bi ev masrafı olur sizin için. sana sakin ve sessiz bi ortam sağlayabilecekler mi? eve giren çıkan çok mu? çoluk çocuk falan gelip gider mi? bunlar seni gerebilir canım yaşadığım için söylüyorum, insan kimseye halini anlatmak dahi istemiyor. asker eşi olan annem dışında beni kimse anlamıyor mesela. acıyarak bakıyorlar.
yalnızlıktan kesinlikle korkma ayrıca kendi evine çıkarsan da, hiç bi sıkınıtı yaşamıyorum ben. çok daha rahatım ama bünye meselesi ben severim yalnızlığı. ders çalışman için de iyi olabilir aslında. formasyon olayın belli olunca düşün istersen tatlım.

evet canım çok haklısın ama anlayışlı insanlar gelenleri gidenleri pek yok, ki olsa bile bana iyi bir ortam hazırlayacaklarını biliyorum zaten dersaneye gitcem sürekli ders çalışcam kendi odamda olcam...tabi ben de yalnızlığı sevdiğim için tereddüt ediyorum en azından kafam attımı kapımı kitler yalnız kalırdım kendi evimde bunlar beni düşündürüyor işte...yani zaten yaşamadan bilemez insan...10 güne kadar gidecek ev sonrasına bakacaz artık...inşallah formasyon alırım da onla oyalanırım başka şehirde...

özlemcim kayınvalideni ve kayınpederini en iyii tanıyan sensin rahat edebileceğini düşünüyosan neden olmasın...ben annemlerin yanında kalıyorum bazen keşke evimde olsam diyorum inan...yalnız kalabilecekmisin?daha çok sıkılırmısın?bunlarıda düşün derim...

İyi akşamlar kızlar napıyonuz? Özlemim konuştuk gerçi ama burdan da bi kez daha yazayım dedim,bence kayınvalidenlerde idare et. zaten beklediğin şeyler var onlarda belli olsun o zaman daha netleşir her şey kuzum. İnşallah gönlünden geçenler olur inşallah...

özlemcim şimdi öyle olursa şöyle olur böyle olursa şöyle olur diye demeçler vermek yerine yaşa ve gör derim:1: her ikisinin de artıları ve eksileri var....ben zaman zaman aaaahhh aaaaahhh keşke ev tutsaydık eşimin durumu belli olduğunda, bir buçuk sene kaldı demeyip taşısaydık diyorum...bazen de amaaaan kim uğraşacaktı şimdi evin derdiyle oh keyfim tıkırında diyorum:35: ama yani ikisinin arası bazen bir saat bile olabiliyor:31: yani eşinden ayrı yaşamaya başlayınca ruh halin de alt üst oluyor ister istemez..gerçi benim durumlar daha farklı bebiş falan......sen en iyisi evi koydur bir odaya, bir süre bak durumlara..olmadı ev tutarsınız ...evinin orada olması güzel..bizim ev depoda, kira ödüyoruz iki yıla vurunca az para değil...hadi kirasından geçtim bir sürü stres olduk aksilikler oldu falan...... bitanem herşey gönlünce olsun:70:

amin ablacım, çok güzel yazmışsın. ellerine sağlık.
sen nasılsın, özledik seni.

sağol sweetciğim, oğluşun dersheneye hazırlık turlarıyla uğraşıyoruz. bazen girip okuyorum ama kelimelerle ifade edilemeyecek şeyler geçiyor içimden moralim bozulup çıkıyorum. Allah hepinizin sabrını arttırsın canım. özellikle eşlerinden ayrı olan sizlerin sabırlarınıza hayranım.inşallah zaman su geçip hepiniz eşlerinize sağsağlim kavuşursunuz:70:

sağol ablacım yaa varya bu şehri ateşe verseler içim yanmaz...allah topunu kahretsin...it sürüleri....

ahh özlemciğim , inan şu anda bunu yapmak isteyen binlerce Türk var bu ülkede. zannetmesinler ki biz istediğimizi yapıp ,herşeyi yaparız. herşeyin bir sonu varrr :47::47:

özlemciğim arkadaşlar yazmışlar bütün ayrıntılarıyla. galiba 2 kişi yaşıyorlar kayınvalidenler.bana kalırsa da bir süre birlikte yaşa. hem senin içinde iyi olacaktır. herzaman yalnızlıkta çekilmez zaten. bu arada kendine hedefler de koymuşsun. birde evle ilgilenmezsin hiç olmazsa. kendini tamamen hedeflerine odaklarsın. hem eşinin içide rahat olur.dilerim olmaz ama baktın olmadı sorunlar çıktı ,ayrı eve çıkarsın

Son düzenleme:
özlemcim bir dene bence de kayınvalidenler de kalmayı.zaten yakından tutarsın evi yine yalnız bırakmakmazlar yemeğe çağırırlar yalnızsın diye yada sana gelirler yalnız bırakmazlar 2 ayrı ev gibi görünse de tek ev gibi olursunuz boşuna kira yakıt vs verirsin bence kavınvalidenlerde kal kiraya vereceğin parayı başkent ünivt.ver formasyonunu al

Kızlar bugün itibariyle tekrar kpss çalışmaya başladım
70 puan almıştım ve o puan atanmam için yeterli değil
ben de eğitim bilimleri ile startı verdim gkgyden de sadece tarih ve anayasa çalışacağım
matematiğime güveniyorum zaten aldığım puan da onun etkisi çok büyük
doğumdan önce eğitimi bitirip tekrar yapmam lazım
gazam mübarek olsun:52:

ben de eğitim bilimleri ile startı verdim gkgyden de sadece tarih ve anayasa çalışacağım

kolay gelsin canım, inşallah bu sınavda daha iyi bir puan alıp atanırsın:16::16:

angelcim kolay gelsin..bebek gelmeden ders işinin zor kısmını halletmeye bak derim:37: ben de geçen sınavdan 72 almıştım,keşke çalışsaymışım...belki hazırlanırım 2012ye kurum avukatlıkları için..ama çok zor... oğlumla hiç gözüm kesmiyor:37: artık 30 35imde atanırım ben anca:27:

canım benim bende tekrar başladım kpss maratonuna benim süpürgesiz cadı büyüdü artık haftasonları babasına sepetleyip birde kurs düşünüyorum...
gazamız mübarek olsun :27:

angelcim kolay gelsin..bebek gelmeden ders işinin zor kısmını halletmeye bak derim:37: ben de geçen sınavdan 72 almıştım,keşke çalışsaymışım...belki hazırlanırım 2012ye kurum avukatlıkları için..ama çok zor... oğlumla hiç gözüm kesmiyor:37: artık 30 35imde atanırım ben anca:27:

ah canım sen daha gençsin anlaşılan ben yaşlandım be güzelim benim bu seferki sınav son şansım :27: yaştan giremicem doğru düzgün bir yere :37:

kpss maratonuna bende katılıcam bu yıl ama önce evlilik marotonunu halledicem :27: sabah mesaiye gittiğinde bende azcık ders çalışırım diye umuyorum gece pek çalışamam kanımca :51:Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

Birtanem oğluşun biraz daha büyüsün rahat rahat hazırlanırsın
eşin de sizinle olacak zaten o zaman fırsat bulup çalışıp atanırsın canım
sen şimdi en zor ve en güzel mesleği yapıyorsun :71:

ah canım sen daha gençsin anlaşılan ben yaşlandım be güzelim benim bu seferki sınav son şansım :27: yaştan giremicem doğru düzgün bir yere :37:

27yim laksu:26: son şas değildir..yaş problemi yok artık biliyosun..kaldırıldı ya da yükseltildi diye biliyorum..sen ne mezunuydun canım

canım benim bende tekrar başladım kpss maratonuna benim süpürgesiz cadı büyüdü artık haftasonları babasına sepetleyip birde kurs düşünüyorum...
gazamız mübarek olsun :27:

canım inşallah bu defa hepimiz için son sınav olur
ben de deneme sınavlarına girerim diye düşündüm
hem iş hem ev biraz zor olacak ama yapmak zorundayım keşke bu yıl az da olsa çalışsaymışım diyorum 70 puanı görünce hayırlısı artık

Back