Asker Eşleri

27yim laksu:26: son şas değildir..yaş problemi yok artık biliyosun..kaldırıldı ya da yükseltildi diye biliyorum..sen ne mezunuydun canım

harita ama bizde yaş sınırı 35 oldu özel şartlar içinde geçiyo...ben sınava girerken 32 olucam açıklanması tercihler derken bi bakcam 33 olmuşum...yani son şans nayse napalım vatan sağolsun....dicez ve piskopata bağlıcaz:37:

kpss maratonuna bende katılıcam bu yıl ama önce evlilik marotonunu halledicem :27: sabah mesaiye gittiğinde bende azcık ders çalışırım diye umuyorum gece pek çalışamam kanımca :51:Allah yardımcımız olsun

canım sen bu dönemlerin keyfini çıkar sonra düşünürsün kpss canavarını
paşan işteyken rahatça çalışırsın :34:

Kızlar bugün itibariyle tekrar kpss çalışmaya başladım
70 puan almıştım ve o puan atanmam için yeterli değil
ben de eğitim bilimleri ile startı verdim gkgyden de sadece tarih ve anayasa çalışacağım
matematiğime güveniyorum zaten aldığım puan da onun etkisi çok büyük
doğumdan önce eğitimi bitirip tekrar yapmam lazım
gazam mübarek olsun:52:

Hadi bakalım hayırlı olsun canım,en iyisi ya şimdi çekersin özel sektörüde doğumdan sonra çok zor olur. İnşallah gönlünden geçen olur:34:

Birtanem oğluşun biraz daha büyüsün rahat rahat hazırlanırsın
eşin de sizinle olacak zaten o zaman fırsat bulup çalışıp atanırsın canım
sen şimdi en zor ve en güzel mesleği yapıyorsun :71:

inşallah bitanecim aahh aaahhh geçsin şu 11 ay:31: evet haklısın valla annelik kadar zor meslek yok..hep derim çalışsaydım da ücretsiz izin alıp ben bakardım diye.....beni sıkan sadece önümü görememek, belirsizlik:37: ben 2006 mezunuyum canım 1 sene avukatlık stajımı yaptım..staj bitmeden hoooop evlendim:69: sonra başarısız deneyimlerim oldu....ama suç bende..saldım kendimi aşka meşke eve gezmeye tozmaya...eşimle kavuşunca toz pembe hayallerde yüzdüm hep:1: sonra oğluşumun geleceğini öğrendik ardından tayin:33:asker eşi olmak düzensiz hayata merhaba demekmiş bunu öğrendim...ama sorsan pişman mısın diye..asla:69::69::69:

çok öpüyorum sizi canımcım sevgiler:70:

canım inşallah bu defa hepimiz için son sınav olur
ben de deneme sınavlarına girerim diye düşündüm
hem iş hem ev biraz zor olacak ama yapmak zorundayım keşke bu yıl az da olsa çalışsaymışım diyorum 70 puanı görünce hayırlısı artık

bende 74 aldım hiç çalışamadım tam haırlanmaya başladım dershaneye gidiyordum kayınvalidem rahatsılandı...
çok ağırlaştı içim elvermedi onun orda tek başına çaresi kalmasına kursu bıraktım biim cadıyı aldım kocişe bye deyip kayınvaldemlere gittim...
3 ay onlarda kaldım ve kayınvaldem dahada ağırlaştı ve onu kaybettik...cenaze işleri mevlütler derken 6aya yakın oralarda kaldım bu aradada tayin çıktı ev topla antalyaya gel ev bul temizle yerleştir.derken sınav günü geldi çattı bende boş bir şekilde girdim sınava....hani pişmanmıyım ders çalışmayıp oralarda kaldığım için değilim aslında en azından annem gibi gördüğüm en a onun kadar değer verdiğim bir insanın son nefesinde onunla olmakda güeldi...:97:canım annecim allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun seni çok seviyorum....:69:

olur inşallah laksucum:70: güzel düşünelim ki olsun:34:

ah benim minicik okyonusum..öyle olmuyo işte tatlişkom..sende nasıl kendimi görüyorum bilsen:1: paşan işe gidiyo ve sen öğlene kadar onu ne kadar çok sevdiğini, akşama kadar da ona ne yemek yapsam nasıl karşılasam nasıl planlar yapsam ayyyyyyyyyyy aşııııııkıııııııımmmmm diye iç geçirişlerini düşünüyosun:69: :60:

bende 74 aldım hiç çalışamadım tam haırlanmaya başladım dershaneye gidiyordum kayınvalidem rahatsılandı...
çok ağırlaştı içim elvermedi onun orda tek başına çaresi kalmasına kursu bıraktım biim cadıyı aldım kocişe bye deyip kayınvaldemlere gittim...
3 ay onlarda kaldım ve kayınvaldem dahada ağırlaştı ve onu kaybettik...cenaze işleri mevlütler derken 6aya yakın oralarda kaldım bu aradada tayin çıktı ev topla antalyaya gel ev bul temizle yerleştir.derken sınav günü geldi çattı bende boş bir şekilde girdim sınava....hani pişmanmıyım ders çalışmayıp oralarda kaldığım için değilim aslında en azından annem gibi gördüğüm en a onun kadar değer verdiğim bir insanın son nefesinde onunla olmakda güeldi...:97:canım annecim allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun seni çok seviyorum....:69:

allah rahmet eylesin canım
malesef bazen planlarımızın dışında gelişiyor hayat
ama olsun umudumuz hala var bu defa olacak :65:

laksucum başın sağolsun ama ne mutlu sana.....hayatta bazı şeyler işten aştan daha önce gelir...seni çok takdir ettim arkadaşım:70:

hepiniz öptm sevgiyle kalın iyi geceler:71:

olur inşallah laksucum:70: güzel düşünelim ki olsun:34:

ah benim minicik okyonusum..öyle olmuyo işte tatlişkom..sende nasıl kendimi görüyorum bilsen:1: paşan işe gidiyo ve sen öğlene kadar onu ne kadar çok sevdiğini, akşama kadar da ona ne yemek yapsam nasıl karşılasam nasıl planlar yapsam ayyyyyyyyyyy aşııııııkıııııııımmmmm diye iç geçirişlerini düşünüyosun:69: :60:

ay canım demek senin geçmişteki halinim :1:şimdiden diyor zten bana kek fln yaparsın aşkım gece çayda demlersin yer içeriz besle beni bende alırım kiloları paşayı beslicem diye :1: gerçekten şuan tek düşüncem evlilik onun yanında olabilmek:69: cumada hayırlısıyla nikahımız var :97:sonra düğün sonra evimizdeyiz:69:bir hafta sonra bir düğün daha ordanda balayı:66:

özlemcim şimdi öyle olursa şöyle olur böyle olursa şöyle olur diye demeçler vermek yerine yaşa ve gör derim:1: her ikisinin de artıları ve eksileri var....ben zaman zaman aaaahhh aaaaahhh keşke ev tutsaydık eşimin durumu belli olduğunda, bir buçuk sene kaldı demeyip taşısaydık diyorum...bazen de amaaaan kim uğraşacaktı şimdi evin derdiyle oh keyfim tıkırında diyorum:35: ama yani ikisinin arası bazen bir saat bile olabiliyor:31: yani eşinden ayrı yaşamaya başlayınca ruh halin de alt üst oluyor ister istemez..gerçi benim durumlar daha farklı bebiş falan......sen en iyisi evi koydur bir odaya, bir süre bak durumlara..olmadı ev tutarsınız ...evinin orada olması güzel..bizim ev depoda, kira ödüyoruz iki yıla vurunca az para değil...hadi kirasından geçtim bir sürü stres olduk aksilikler oldu falan...... bitanem herşey gönlünce olsun:70:

demeç derken neyi kastettin bilmiyorum ama kafam çok karışık canım sadece fikir almak istedim sizden...düşünüyorum en azından düşünmeye gayret ediyorum...umarım allah yardımcımız olur..sen de en kısa zamanda eşine kavuşursun..

kızlar yüksekovada serpil diye bir arkadaşımız vardı hatırlıyor musunuz? onun eşi araziye de çıkıyordu. ne zamandır ondan haber yok merak ediyorum aranızda onunla konuşan var mı?

günaydın hanımlar,
kpss ile atanmak isteyen arkadaşlara başarılar diliyorum, dilerim hepinizin gönlünden geçen puanlar gelir, kadrolar açılır ve atanırsınız eşlerinizin yanına:34:

Back