Asker Eşleri

yatarkende o pijamanın üç dakka ömrü vardır demi kardişşşpijama sağlığa zararlıdır:94:

canım annemlerin evde olcaz ertsi sabah mevlüt olcak öğledn sonrada gelin çıkıcak işte evimize gitçez geliboluya pijama o gece zararlı olmaz evde olur zararlı her odada deniz görüyor yatağımda deniz görücek amanınn:78:

benimki yıllar önce bi gece kampüste aşka gelip kucaklamıştı beni, merdiven varmış meğer görmemiş benimki de,üst üste yuvarlanmıştık hey gidi gençlik

ahh ah nasıl güzeldi beeeee,ayağım şişmişti sen eğilme derdi ayakkabılarımı bağlardı:)gerçi şimdide göbüş yüzünden bağlıyo...ayyyyyyy canım kocam çok seviyorum yaaa

okyonuscum sen eve geçince bittin o zaman,
süpriz yumurta gelir hemen benden söylemesi,
o kadar romantizm çok tehlikeliii

okyonuscum sen eve geçince bittin o zaman,
süpriz yumurta gelir hemen benden söylemesi,
o kadar romantizm çok tehlikeliii

ah cnm 2. kutu doğum kontrol hapındayım düğüne kadar 3 kutu biticek bişi olmaz diye umuyorum olmadı bir süre oda korunur

Son düzenleme:
kıslar ben geldim bücür cadıyla oynaştık evi temizledik ve burdayım....abooo gız neler olmuş böyle pijama mevzusu almış gitmiş ortalığı....

anah ziyaretçiler bide ben galiba birileri gelene kadar ziyaretçileri ben ağırlıcam ev sahibi olarak.... huuuu ziyaretçiler okurkene çay kava bişey iççenizmi yok öyle bedavaya okumak....:84:

Kara Kuvvetleri Komutanlığına 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu,
Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Donanma Komutanı Oramiral Emin Murat Bilgel,
Hava Kuvvetleri Komutanlığına Hava Lojistik Komutanı Orgeneral Mehmet Erten,
Jandarma Genel Komutanlığına ise Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Orgeneral Bekir Kalyoncu atandı.

onu bizim burdada yapıyorlar.gelini önce sandalyeyle kalırıyorlar.sonrada damat kucaklıyor:)

ooo kalabalıklaşınca ziyaretçinin biri kaçmış kızlar az evvel cadıyla bakkala gittik neyse asansöre bindik apartmandan bir komşumuzda asansöre bindi iyigünler dedik kızımla birlikle oda suratımıza öyle baktı sadece kızımda kadına insanlar birbirlerini görünce iyigünler günaydın meraba falan der sen nassıl insansın dedi kadının suratını görmeliydiniz...çok utandım kızımın verdiği tepkiden hemen indik asansörden 10kata merdivenle çıktık kızımın eve girdiğimizdeki tepkisi insanlara yanlış yaptığını söyleyince neden ben cezalandırılıyorum hadi buyrun 4 yaşındaki çocuğa anlatın baklım nasıl anlatırsınız...:26:

aferim ufaklığa.ağzına sağlık onun.annesi çocuk doğru söylüyor neden onu cezalandırıyorsun çocuk haklı:)

ya canım merdivenden çıkmayı ceza olarak algıladı serseri bitim ben nasıl anlatayım ona kadınla muhattab olmamak için asansörden indiğimi

çok tatlılar ya ne kadar akıllılar.onun büyüdükçe nasıl öğrendiğini neleri keşfettiğini hayranlıkla izliyorum.ama bazende insanı çileden çıkartıyorlar.daha benimkisi konuşmaya başlamadı.birde sorular sormaya başlayınca ben ne yapıcaksam :)

önceleri çok sevinoyusun evet bişeyler öğrenmiye başlıyo diye ama ya sonra....
çıldırıyorsun çünkü hiç susmuyo senden kendince en doğru cevabı alana kadar aynı soruyu sorma yeteneğine sahib oluyolar ve sen bi süre sonra piskopata bağlıyosun

ah benimki de doğsa da konuşmaya başlasa
bıcır bıcır

haha kızlar müdürüm firardaoruç ağız bide yalan söylüyo koskoca adam ya ben öğleden sonra gelmiycem de demi,sanki ne diyeceksem ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…