yatarkende o pijamanın üç dakka ömrü vardır demi kardişşşpijama sağlığa zararlıdır:94:
benimki yıllar önce bi gece kampüste aşka gelip kucaklamıştı beni, merdiven varmış meğer görmemiş benimki de,üst üste yuvarlanmıştık hey gidi gençlik
benimki yıllar önce bi gece kampüste aşka gelip kucaklamıştı beni, merdiven varmış meğer görmemiş benimki de,üst üste yuvarlanmıştık hey gidi gençlik
okyonuscum sen eve geçince bittin o zaman,
süpriz yumurta gelir hemen benden söylemesi,
o kadar romantizm çok tehlikeliii
okyonuscum sen eve geçince bittin o zaman,
süpriz yumurta gelir hemen benden söylemesi,
o kadar romantizm çok tehlikeliii
kıslar ben geldim bücür cadıyla oynaştık evi temizledik ve burdayım....abooo gız neler olmuş böyle pijama mevzusu almış gitmiş ortalığı....
kına çıktığı zaman bindallı giyiliyor sonra onu çıkartıp saten pijama giyiliyor kına yakılıyor damat kucagına alıyor gelini odaya taşıyor benimki ufak tefek inş. beni kaldırıp taşıyabilir askerleri taşı alıştırma yap diyorum kızıyor
ooo kalabalıklaşınca ziyaretçinin biri kaçmış kızlar az evvel cadıyla bakkala gittik neyse asansöre bindik apartmandan bir komşumuzda asansöre bindi iyigünler dedik kızımla birlikle oda suratımıza öyle baktı sadece kızımda kadına insanlar birbirlerini görünce iyigünler günaydın meraba falan der sen nassıl insansın dedi kadının suratını görmeliydiniz...çok utandım kızımın verdiği tepkiden hemen indik asansörden 10kata merdivenle çıktık kızımın eve girdiğimizdeki tepkisi insanlara yanlış yaptığını söyleyince neden ben cezalandırılıyorum hadi buyrun 4 yaşındaki çocuğa anlatın baklım nasıl anlatırsınız...:26:
aferim ufaklığa.ağzına sağlık onun.annesi çocuk doğru söylüyor neden onu cezalandırıyorsun çocuk haklı:)
ya canım merdivenden çıkmayı ceza olarak algıladı serseri bitim ben nasıl anlatayım ona kadınla muhattab olmamak için asansörden indiğimi
çok tatlılar ya ne kadar akıllılar.onun büyüdükçe nasıl öğrendiğini neleri keşfettiğini hayranlıkla izliyorum.ama bazende insanı çileden çıkartıyorlar.daha benimkisi konuşmaya başlamadı.birde sorular sormaya başlayınca ben ne yapıcaksam :)
önceleri çok sevinoyusun evet bişeyler öğrenmiye başlıyo diye ama ya sonra....
çıldırıyorsun çünkü hiç susmuyo senden kendince en doğru cevabı alana kadar aynı soruyu sorma yeteneğine sahib oluyolar ve sen bi süre sonra piskopata bağlıyosun
haha kızlar müdürüm firardaoruç ağız bide yalan söylüyo koskoca adam ya ben öğleden sonra gelmiycem de demi,sanki ne diyeceksem ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?