anam bana bi yardımcı oluwerinnasıl
daybuyday | Alışverişe özel teklifler
SaOLLL
asıl sen nasılsın heyecanlı davşan:)
hoşbulduk canımm serinletmedimi kızın seni
iyiyim canım yrn kına için saten pijama fln alıcam gelinlil için moda eviyle anlaşıcam modeli begendim sonundaevimizin elektiriği açılıyor bugün
kızlar bende değiştirdim avatarımı
at sepete:)parası süperrr
aldım walla bir de çizgili laciwertini aldım
kızlar bende değiştirdim avatarımı
aa pijama neden?
kredi kartıyla alaydın kocana süprüz olur
kına çıktığı zaman bindallı giyiliyor sonra onu çıkartıp saten pijama giyiliyor kına yakılıyor damat kucagına alıyor gelini odaya taşıyor benimki ufak tefek inş. beni kaldırıp taşıyabilir askerleri taşı alıştırma yap diyorum kızıyor
kına çıktığı zaman bindallı giyiliyor sonra onu çıkartıp saten pijama giyiliyor kına yakılıyor damat kucagına alıyor gelini odaya taşıyor benimki ufak tefek inş. beni kaldırıp taşıyabilir askerleri taşı alıştırma yap diyorum kızıyor
canım çok değişik adetler var oralarda, bi arkadaşımın fotoğraflarını gördüm geçenlerde, aynen dediğin gibi damat kucaklamıştı kızı valla, çok sevimlilerdi
nasıl yaaaasaten pijamayla kucağına alıp taşımak mı kayıp gitme kız kucağından sonra
aa evet biliyorum edirnede de yapılıyodu
heyt beeeeee gençken taşıyabilirdi de şimdi omurgasında kalıcı hasar vermek istemem:)sırtına atardı çuval gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?