• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Cumartesi de açtın ayni konuyu

Açıklama kısmını okursanız anlarsınız neden açtığımı
2 kere açmamın amacı yeni üye oldun buraya ve olmadı diye tekrar açmıştım sonrasında gördüğümde de silmeye uğraştım silemedim öyle kaldı

Açıklama kısmını okursanız anlarsınız neden açtığımı
2 kere açmamın amacı yeni üye oldun buraya ve olmadı diye tekrar açmıştım sonrasında gördüğümde de silmeye uğraştım silemedim öyle kaldı
Aciklama kismi diye bir kisim goremiyorum. Bildigim kadariyla yok. Konu silemezsiniz yasak. Ayni konuyu tekrar tekrar açmak da yasak sanırım.

Aciklama kismi diye bir kisim goremiyorum. Bildigim kadariyla yok. Konu silemezsiniz yasak. Ayni konuyu tekrar tekrar açmak da yasak sanırım.
Ben bilmediğim için böyle oldu kusura bakmayın ilk defa girdiğim için bilsem zaten 2 kere açma gereği duymazdım olmadı diye 2 kere yaptım ben sonrasında fark ettim ilk yaptığımın olduğunu

Ben bilmediğim için böyle oldu kusura bakmayın ilk defa girdiğim için bilsem zaten 2 kere açma gereği duymazdım olmadı diye 2 kere yaptım ben sonrasında fark ettim ilk yaptığımın olduğunu
Ben de bir sorun yaşamayin diye yazdim. Ayni konudan devam edin sormak istediklerinizi konuyu acarken yazin. Insanlara daha kolay ulasirsiniz bu şekilde.

Mesela eşi bingölde gorev yapan var mi gibi.

Benim için bir kusur yok, site kurali. Engel yememeniz icin, iletisimi kolay saglayabilmeniz icin, gereksiz mesguliyet oluşmamasi icin.

Back