• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker eşiyim doğuda hamile kalmak hakkında neler düşünüyorsunuz?

Doğu tayinimizin bitmesini bekliyimmi? (2 sene)

• Evet bekle...

• Hayır hemen deneyin.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hastane Evet tam teşekküllü hastane mesale yok burda cok cok iyi Dr larda yok devlet hastanesinde özellikle ama şimdi gideceğiniz yere bağlı birazda. Mesela burda burda özel kadın doğumcular var o konuda rahat. Güvenlik Evet insan genede kafası rahat edemiyo. Özellikle şu nöbetlerde mesela ben sabahı sabah edıyorum.bol bol dua ediyorum sağ salim gelsin diye. Biz doğudayız fakat burası doğu gibi değil güvenliği cok iyi. O konuda şanslıyız. İnsallah sizinde iyi bir yer cıkar. Umarım tez zamanda da anne olursun. Bende olurum inşallah :anne:

Insallah canim. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. :anneadayı:

Arkadaşlar merhaba eşim asker 1 senelik evliyim. 2 ay sonra doğuya gidiyoruz. Artık çocuk istiyorum. Malum ailem kimsem burda yok hemde çocukları çok sevoyorum. Artik anne olmak istiyorum ama amalum doğu da hastane şartları yaşam şartları hamilelik nasıl olur. Bide bekledikçe çocuğumuzun olmamasından korkuyorum. Bilgisi olan asker eşi olan varmı?

Bence beklemelisin özellikle ilk doğusuysa eşinin üst bölgesi çıkar cok yüksek ihtimalle.Bizim 2.sark geldi yine ben gidemeyeceğim 5.bolgeler sıkıntılı ama ben kalsamda kendım büyütürüm dersen sen bılırsın canım .Ben eşimin Doğudan donecegı yıl hamıle kaldım eşim geldıgınde oğlum 6aylıktı falandı.

Bence beklemelisin özellikle ilk doğusuysa eşinin üst bölgesi çıkar cok yüksek ihtimalle.Bizim 2.sark geldi yine ben gidemeyeceğim 5.bolgeler sıkıntılı ama ben kalsamda kendım büyütürüm dersen sen bılırsın canım .Ben eşimin Doğudan donecegı yıl hamıle kaldım eşim geldıgınde oğlum 6aylıktı falandı.
5. Bölge çıkacak büyük ihtimal :(

Canım bence düşunmelisin. İlla doğumu orada yapacaksın diye birşey yok ki doğum yaklaştıkça memelketine gidersin orada alışverişini yaparsın. Hem hep evde olacağın için bebeğini büyütürsün tam ilgiyle.

Canım bence düşunmelisin. İlla doğumu orada yapacaksın diye birşey yok ki doğum yaklaştıkça memelketine gidersin orada alışverişini yaparsın. Hem hep evde olacağın için bebeğini büyütürsün tam ilgiyle.

Teşekkürler canım benimde %90 fikrim öyle dusunuyorum su an

Su an belli değil canım ama şırnak diyarbakır oralar çıkacak büyük ihtinal esimde korkuyo nasıl ev taşıcan falan diye iste ama bende güveniyorum kendime istiyorum

Bu hurafeleri kim ćikariyor allah aşkina dogu deyince neden bir korku neden.
Boyle seyler gorunce hem sinirleniyor hem uzuluyorum insanliğin geldigi noktaya egede marmarada hec mi dr ihmali yik yanlis tedavi den yatalak kalan vefat eden yok.
Bir suru ornek verebilirim.
Konu doğu bati kuzey guney olmamali insan mi değilmi olmali.

Egede dogdum buyudum.
Eş tayini nedeniyle dogudayim hatta bahseettiginiz iki şehirden birinde.
5 yildr burdayim.
Bebis icin tedavimi de burda oldum.
Küretaj ımida .
Dış gebeligimide.
Doğumumuda ve çok da güzel yetistiriyorum çocumu yani hıc zorluk ckmeden sunu bulamadim bunu bulamadim derdi yok yani hersey cebinizdeki para kadar yakin:21:

Hersey tv de anlatildigi gibi degil.
Ve insanlari:KK200::KK200::KK200::dondurma:

Bu hurafeleri kim ćikariyor allah aşkina dogu deyince neden bir korku neden.
Boyle seyler gorunce hem sinirleniyor hem uzuluyorum insanliğin geldigi noktaya egede marmarada hec mi dr ihmali yik yanlis tedavi den yatalak kalan vefat eden yok.
Bir suru ornek verebilirim.
Konu doğu bati kuzey guney olmamali insan mi değilmi olmali.

Egede dogdum buyudum.
Eş tayini nedeniyle dogudayim hatta bahseettiginiz iki şehirden birinde.
5 yildr burdayim.
Bebis icin tedavimi de burda oldum.
Küretaj ımida .
Dış gebeligimide.
Doğumumuda ve çok da güzel yetistiriyorum çocumu yani hıc zorluk ckmeden sunu bulamadim bunu bulamadim derdi yok yani hersey cebinizdeki para kadar yakin:21:

Hersey tv de anlatildigi gibi degil.
Ve insanlari:KK200::KK200::KK200::dondurma:

Yok Canım sen beni yanlış anladin doğu degil konu dagda bi yerde ulasim imkani kısıtlı bi yer olursa veya hastene yetersiz uzak olursa diye korkusu batidada böyle yerler var ilk defa gitcegimiz icin ve işleyiş nasil bilmediğimiz için

Canım meraba bende doğudayım şu an iş gereği ve 5,5 aylık hamileyim.tedirginliğini anlamaya çalışıyorum ama bir de şöyle düşün. Sonuçta burdakilerde insan,burdakilerde hamile kalıyor çocuk doğuruyor. batıda da olumsuzluklar oluyor hersey Allah' ın takdiri. Yani sırf doğuda olacaksın diye bebek hayalini erteleme derim. ve sana şunu söyleyim iç anadolunun bir ilçesi memleketim. orda kadın doğum doktoru olmadığından ben doğumu burda yapmayı düşünüyorum. Doğunun dışındaki heryer mükemmel değil maalesef

Canım meraba bende doğudayım şu an iş gereği ve 5,5 aylık hamileyim.tedirginliğini anlamaya çalışıyorum ama bir de şöyle düşün. Sonuçta burdakilerde insan,burdakilerde hamile kalıyor çocuk doğuruyor. batıda da olumsuzluklar oluyor hersey Allah' ın takdiri. Yani sırf doğuda olacaksın diye bebek hayalini erteleme derim. ve sana şunu söyleyim iç anadolunun bir ilçesi memleketim. orda kadın doğum doktoru olmadığından ben doğumu burda yapmayı düşünüyorum. Doğunun dışındaki heryer mükemmel değil maalesef

Çok haklisin canim. Inan ayni cümleleri bende eşime cevremdekilere kuruyorum. Ordada insanlar çocuklar bebekler yaşıyor. Diyorum ama ışte insanlar anlamiyor. Eşim sadece cesaret edemiyor. Ilk defa gidecegi için beni bile götürmek istemedi. Ama ben gelicem dedim simdide anne olmak istiyorum. Bu benim en doğal hakkim dedim . ama erkekler böyle konularda kadinlar gibi cesur cesaretli olamiyolar sanırım:(

Çok haklisin canim. Inan ayni cümleleri bende eşime cevremdekilere kuruyorum. Ordada insanlar çocuklar bebekler yaşıyor. Diyorum ama ışte insanlar anlamiyor. Eşim sadece cesaret edemiyor. Ilk defa gidecegi için beni bile götürmek istemedi. Ama ben gelicem dedim simdide anne olmak istiyorum. Bu benim en doğal hakkim dedim . ama erkekler böyle konularda kadinlar gibi cesur cesaretli olamiyolar sanırım:KK43:
Benim eşimde beni getirmek istemedi ama o zaman evliliğin ne anlamı var dedim ve eş durumu tayiniyle geldim :halay:Tabiki en doğal hakkın. İnşallah en kısa zamanda nasip olur hayırlısıyla. Biz şuan şanslıyız imkanlar eskiye göre çok iyi içimize kurt düştümü soluğu hastanede alıyoruz. Eşine de ki eskiden analarımız doktor yüzü görmeden doğuruyolarmış, Onlarda insandı, onlarında bebişleri kıymetliydi :anne:

Benim eşimde beni getirmek istemedi ama o zaman evliliğin ne anlamı var dedim ve eş durumu tayiniyle geldim :halay:Tabiki en doğal hakkın. İnşallah en kısa zamanda nasip olur hayırlısıyla. Biz şuan şanslıyız imkanlar eskiye göre çok iyi içimize kurt düştümü soluğu hastanede alıyoruz. Eşine de ki eskiden analarımız doktor yüzü görmeden doğuruyolarmış, Onlarda insandı, onlarında bebişleri kıymetliydi :anne:

1. Içim su an rahatladi canim düşüncelerime destek veren insanlari görünce yanlis düşünmediğimi görüyorum:KK71::KK4:

Asker polis eşleri arasında meşhur bi söz vardır çocuk doğu da büyütülür diye:anneadayı: bende doğudayım bulunduğum yerin devlet hastanesinin ebelerinden bi tanesi albay eşi bi tanesi de özel haraketcinin eşi ki onun dışında da özeller var gebelik düşünüyorum bende mesela gittiğim doktorum eğitimini amerika almış istanbula ankaraya seminerlere giden biri demek istediğim bu konu da hangi şehir olursa tereddüt etmeyin Allah iyilerle karşılaştır hep :KK200:

:KK9::KK71:

Asker polis eşleri arasında meşhur bi söz vardır çocuk doğu da büyütülür diye:anneadayı: bende doğudayım bulunduğum yerin devlet hastanesinin ebelerinden bi tanesi albay eşi bi tanesi de özel haraketcinin eşi ki onun dışında da özeller var gebelik düşünüyorum bende mesela gittiğim doktorum eğitimini amerika almış istanbula ankaraya seminerlere giden biri demek istediğim bu konu da hangi şehir olursa tereddüt etmeyin Allah iyilerle karşılaştır hep :KK200:

Amin canim benim bende denemeye karrat verdim eşimle konusucam:)

Back