• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker eşiyim doğuda hamile kalmak hakkında neler düşünüyorsunuz?

Doğu tayinimizin bitmesini bekliyimmi? (2 sene)

• Evet bekle...

• Hayır hemen deneyin.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

izm3506

Baby loading...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
812
295
18
Arkadaşlar merhaba eşim asker 1 senelik evliyim. 2 ay sonra doğuya gidiyoruz. Artık çocuk istiyorum. Malum ailem kimsem burda yok hemde çocukları çok sevoyorum. Artik anne olmak istiyorum ama amalum doğu da hastane şartları yaşam şartları hamilelik nasıl olur. Bide bekledikçe çocuğumuzun olmamasından korkuyorum. Bilgisi olan asker eşi olan varmı?

Ben asker esi degilim ama esim memur isi geregi doğunun en ucra köşesindeydim kızımı orada doğurdum.....

Doğumun kontrollerin nasıldı peki canım kiyafet almak mama almak gibi seylerde zorlandin mi?
Bulundugum şehirde 1 ozel hastane vardi cook sansliydim dr izmirden gelmisti cok ilgili bir dr...once her ay kontrol etti sonra ayda 2 kere gidiyordum... hersey yolunda gecti şükür..

Ailem memlekete gel burada dogumu yap dediler... ama bu benim ve esim icin cok zor olacakti insanin evi gibisi yok...

Kiyafet konusunda nettwn alis veris yaptim biraz.. ustelik calisiyordum 2 elbise diktirdim terzide yetiyor zaten...

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Bulundugum şehirde 1 ozel hastane vardi cook sansliydim dr izmirden gelmisti cok ilgili bir dr...once her ay kontrol etti sonra ayda 2 kere gidiyordum... hersey yolunda gecti şükür..

Ailem memlekete gel burada dogumu yap dediler... ama bu benim ve esim icin cok zor olacakti insanin evi gibisi yok...

Kiyafet konusunda nettwn alis veris yaptim biraz.. ustelik calisiyordum 2 elbise diktirdim terzide yetiyor zaten...

Bende öyle düşünüyorum canım illaki hastane olur diye düşünüyorum. Ki asker eslerinin cogu doğuya gidince hamile kaliyomus diye duydum. Hem orda zaman daha çabuk gecer hemde bana mesagale olur diye dusunuyorum. Zaten doğuda her yerde teror var askeri alanlarda hamile kalanlar olduğuna gore imkanalr var diye düşünüyorum. Ama eşimi ikna edemiyorum :( eminim cocuk olunca iyki olmus dicek ama cesaret edemiyo iste

Bende öyle düşünüyorum canım illaki hastane olur diye düşünüyorum. Ki asker eslerinin cogu doğuya gidince hamile kaliyomus diye duydum. Hem orda zaman daha çabuk gecer hemde bana mesagale olur diye dusunuyorum. Zaten doğuda her yerde teror var askeri alanlarda hamile kalanlar olduğuna gore imkanalr var diye düşünüyorum. Ama eşimi ikna edemiyorum :KK43: eminim cocuk olunca iyki olmus dicek ama cesaret edemiyo iste
Gidince arkadas cevre edindikce fikri degisecektir..ben doguyu yasadigim yeri cok ozluyorum cunku insanlik olmemis oralarda...

Gidince arkadas cevre edindikce fikri degisecektir..ben doguyu yasadigim yeri cok ozluyorum cunku insanlik olmemis oralarda...

Insallah öyle olur. O islerle uğrasiyo pek yokluğunu anlamiyor ama ben evde tek olduğum için bide anne baba olmadigi icin çok boslukta hissrdiyorum kendimi. Zaman zaman psikolojim bozuldu ağlama krizleri bile geçirdiğim oldu.bide calisiyodum isidr birakinca tamamen evde çöktüm :( :(

Insallah öyle olur. O islerle uğrasiyo pek yokluğunu anlamiyor ama ben evde tek olduğum için bide anne baba olmadigi icin çok boslukta hissrdiyorum kendimi. Zaman zaman psikolojim bozuldu ağlama krizleri bile geçirdiğim oldu.bide calisiyodum isidr birakinca tamamen evde çöktüm :KK43: :KK43:
Orada halk egitim kurslarina git canim, eve kapanma tabiii merkezde mi olursun onu bilemiyorum... biz merkezdeydik o yuzden imkanlarim iyiydi...bende kizimi dogurunca eve kapandim is hayatini biraktim bende o zaman coook zorlandim evde olmaktan..

Doğu gorevindeyiz
Bulunduğum ilcede bir özel bir devlet hastanesi var
Çok şükür hiçbir sorun yaşamadık
En büyük sehirde olursunuz, öyle bir derde düşersiniz kin prof lar çare bulamaz, küçük bir ilcede yasar sini hastanesi olmadan, hastaneye işin düşmez.

Doğu gorevindeyiz
Bulunduğum ilcede bir özel bir devlet hastanesi var
Çok şükür hiçbir sorun yaşamadık
En büyük sehirde olursunuz, öyle bir derde düşersiniz kin prof lar çare bulamaz, küçük bir ilcede yasar sini hastanesi olmadan, hastaneye işin düşmez.

Çok doğru söylüyorsunuz. Ben simdiden hamile kalmak isyorum. Oraya gittigimizde hemen doğum yapip en azindan biraz büyüsün istiyorum. Sanirim ikna etmem gerek.

Arkadaşlar merhaba eşim asker 1 senelik evliyim. 2 ay sonra doğuya gidiyoruz. Artık çocuk istiyorum. Malum ailem kimsem burda yok hemde çocukları çok sevoyorum. Artik anne olmak istiyorum ama amalum doğu da hastane şartları yaşam şartları hamilelik nasıl olur. Bide bekledikçe çocuğumuzun olmamasından korkuyorum. Bilgisi olan asker eşi olan varmı?
Bende asker eşiyim. Doğudayız bizde yeni evlendik 7 aylık. Küçük bir şehir yaşadığımız yer fakat özel klinikler var. Hatta biz cocuk planlaması için özel klinikten destek alıyoruz çokta memnunum. Hatta cocugumuz olursa nasip ederse Rabbim burda doğuda büyütüp öylr batıya geçmeyi düşünüyoruz. Çünkü yaşam doğuda gercekten batıya göre daha iyi hem maddi hem manevi. Bence hiç korkmayın :anneadayı:

Bende asker eşiyim. Doğudayız bizde yeni evlendik 7 aylık. Küçük bir şehir yaşadığımız yer fakat özel klinikler var. Hatta biz cocuk planlaması için özel klinikten destek alıyoruz çokta memnunum. Hatta cocugumuz olursa nasip ederse Rabbim burda doğuda büyütüp öylr batıya geçmeyi düşünüyoruz. Çünkü yaşam doğuda gercekten batıya göre daha iyi hem maddi hem manevi. Bence hiç korkmayın :anneadayı:
Yaaa su an cok mutlu oldum gerçekten doguda olan arkadaslarimlada iletisim halindeyim sürekli onlarda ayni şeyi söylüyorlar:) insallah bende bi bebek sahibi olurum bian önce isteyen herkese versin rabbim

Yaaa su an cok mutlu oldum gerçekten doguda olan arkadaslarimlada iletisim halindeyim sürekli onlarda ayni şeyi söylüyorlar:) insallah bende bi bebek sahibi olurum bian önce isteyen herkese versin rabbim
İnsallah Allah isteyen her kadına nasip eder anneliği. Hatta ben doğuluyum eşim adanalı fakat benim doğduğum şehirde görev yapıyo eşim ama eşim burdan hiç gitmek istemiyor o kadar cok sevmiş ve o kadar rahat buluyo. Hayatın tadını çıkarın ;)

İnsallah Allah isteyen her kadına nasip eder anneliği. Hatta ben doğuluyum eşim adanalı fakat benim doğduğum şehirde görev yapıyo eşim ama eşim burdan hiç gitmek istemiyor o kadar cok sevmiş ve o kadar rahat buluyo. Hayatın tadını çıkarın :KK66:

Doğunun insanlarının iyiliğini o kadar çok duysum ki canım benim korkum o değil zaten. Hem hastene yetersizliği hemde güvenlik açısından. Insallah iyi bir yere düşeriz. Bende anne olmak istiyorum bian önce

Oradaki doktorlar daha tecrübeli :KK53:

Doğunun insanlarının iyiliğini o kadar çok duysum ki canım benim korkum o değil zaten. Hem hastene yetersizliği hemde güvenlik açısından. Insallah iyi bir yere düşeriz. Bende anne olmak istiyorum bian önce
Hastane Evet tam teşekküllü hastane mesale yok burda cok cok iyi Dr larda yok devlet hastanesinde özellikle ama şimdi gideceğiniz yere bağlı birazda. Mesela burda burda özel kadın doğumcular var o konuda rahat. Güvenlik Evet insan genede kafası rahat edemiyo. Özellikle şu nöbetlerde mesela ben sabahı sabah edıyorum.bol bol dua ediyorum sağ salim gelsin diye. Biz doğudayız fakat burası doğu gibi değil güvenliği cok iyi. O konuda şanslıyız. İnsallah sizinde iyi bir yer cıkar. Umarım tez zamanda da anne olursun. Bende olurum inşallah :anne:

Back