- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
-
- Konu Sahibi Sakura1011
gitmedik evet zaten esimde gitmiyoNasıl yapmadı öyle böyle saçma bir olaymı olur,o kart senin en doğal hakkın,kart hakkın olduğunu bilmemende ilginç doğrusu eşin hiç mi anlatmadı sana bunu.Hiç orduevine filanda gitmediniz demi.
Uzman mıgitmedik evet zaten esimde gitmiyo
Neden peki,kartın olmayınca giriş yapamazsın ancak misafir olarak girebilirsin oraya.gitmedik evet zaten esimde gitmiyo
Sormak istedimde sormadım bunu kesin uzman .Uzman mı
Uzmanlar giremiyor sanki Ordu evlerine emin değilim amaNeden peki,kartın olmayınca giriş yapamazsın ancak misafir olarak girebilirsin oraya.
Sormak istedimde sormadım bunu kesin uzman .
Şimdi baktım evet giriş yokmuş uzmanlara ne saçma bir uygulama buda.Uzmanlar giremiyor sanki Ordu evlerine emin değilim ama
Onu bilmiyorumŞimdi baktım evet giriş yokmuş uzmanlara ne saçma bir uygulama buda.
Kartları mutlaka vardır eşlerinin yoksa nasıl ispat edilebilir ki .
Olmaması mümkün değil herhalde,çıkartmamış daha öyle yazdı.Onu bilmiyorum
Illa ordu evine gitmek zorundamiyizNeden peki,kartın olmayınca giriş yapamazsın ancak misafir olarak girebilirsin oraya.
Sormak istedimde sormadım bunu kesin uzman .
Benim eşim asker değil ama dayım askerdi. Ordu evine gittik, tanınmış kişi kartı istiyoruz diye başvuru yaptık. birkaç dilekçe verdiler, onları doldurup fotoğraflarımızla birlikte teslim ettik. Evraklarımız Ordu evinden tugaya gitti, oradaki komutan onaylayınca biz para yatırdık. Kartlar da ankaradan geldi. bu süreç 2 ay filan sürdü. Bizim Kartlarımızın kullanım süresi 1 yıl.
siz ve çocuklarınız direkt hak sahibisiniz. Sizin prosedürünüz tahminimce daha kısadır. Ayrıca ordu evine neden gitmiyorsunuz anlamadım. pek çok yönden avantajı va
Bu arada orduevine uzmanlar alinmiyomus demek ki uzmanlari insan yerine koyan yok halbuki en cok sikintiyi ceken onlarOlmaması mümkün değil herhalde,çıkartmamış daha öyle yazdı.
Uzmanları ordunun kendisi bile sevmiyorsa demek…Şimdi baktım evet giriş yokmuş uzmanlara ne saçma bir uygulama buda.
Kartları mutlaka vardır eşlerinin yoksa nasıl ispat edilebilir ki .
Elbette değilsin..Illa ordu evine gitmek zorundamiyiz
Gidememeleri bile üzücü .Uzmanları ordunun kendisi bile sevmiyorsa demek…
cunku esim surekli gorevdeydi bir turlu cikartamadik
Uzmanları ordunun kendisi bile sevmiyorsa demek…