- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
-
- Konu Sahibi Sakura1011
Askeri kimlik kartından mı bahsediyorsunuz.Kizlar eşi Askeri Personel olup Eşden dolayi Askeri Kart Kullanan varmi varsada avantaji neler ve basvuru icin ne lazim
evetAskeri kimlik kartından mı bahsediyorsunuz.
Orduevine gidebilirsiniz mesela kuaförde var kafeteryasıda vardır.
evet yok cikartcak ne kadar surede geliyor kartSizin askeri kartınız yokmu eşiniz çıkartmadımı yoksa.
1 ay civarıevet yok cikartcak ne kadar surede geliyor kart
adresemi geliyor peki1 ay civarı
İş yerine geliyoradresemi geliyor peki
Bana şunu açıkla önce istersen.evet yok cikartcak ne kadar surede geliyor kart
2 çocuk var kart yok bu kadar tesadüf olamaz demi.Yeni mi asker oldu eşiniz bilir aslında
size birsey aciklamak zorunda degilim evet 2 cocugum var 2cocuk olunca hemen kartmi cikarmam lazim bilip bilmeden konusmayinBana şunu açıkla önce istersen.
2 çocuğunmu var senin,şayet varsa neden bu zamana kadar eşin kart çıkartmadı sana aradan kaç zaman geçmiş kartın olmaması ilginç değilmi.Hiç mi eşin seni orduevine filan götürmedi gitmediniz mi.
2 konun var biri 14 aylık bebek,diğeri 36 günlük bebek.
36 gunluk bebegim bi bakin kizlar
kizlar 36 gunluk bebegimin yuzu kirmiziya donuk elleri beyaz yuz rengi hep boyle mi kalir ne zaman vucudun rengi gelirwww.kadinlarkulubu.com
14 aylik kiz bebek boyu
Hanimlar merhaba benim 14 aylik olcak doktor kontrolumuzde 76 cm cikti ve kisa dedi cokmu kisa sizin bebeklerinz nasilwww.kadinlarkulubu.com
Biliyorum ki ki soruyorum demi,nikah olduktan sonra resmi olarak kart başvurusu yapılır.s
size birsey aciklamak zorunda degilim evet 2 cocugum var 2cocuk olunca hemen kartmi cikarmam lazim bilip bilmeden konusmayin
cunku esim surekli gorevdeydi bir turlu cikartamadikBiliyorum ki ki soruyorum demi,nikah olduktan sonra resmi olarak kart başvurusu yapılır.
Bunca zaman sonra o kartın çıkmaması ilginç, sadece neden bu kadar geç kalındı diyorum.
Umarım anlatabilmişimdir..
Görevde olması kartın çıkmasına engel değil,o nikah kıyıldımı direk başvuruyu yapacaktı diyorum çok geç kalmışsınız.cunku esim surekli gorevdeydi bir turlu cikartamadik
anladim ama esim yapmamis bende eslere kart verildigni bilmiyodumGörevde olması kartın çıkmasına engel değil,o nikah kıyıldımı direk başvuruyu yapacaktı diyorum çok geç kalmışsınız.
Nasıl yapmadı öyle böyle saçma bir olaymı olur,o kart senin en doğal hakkın,kart hakkın olduğunu bilmemende ilginç doğrusu eşin hiç mi anlatmadı sana bunu.Hiç orduevine filanda gitmediniz demi.anladim ama esim yapmamis bende eslere kart verildigni bilmiyodum