aSkiTo Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2007 13.324 33 206 - Yurtdışı 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #41 allah tamamina erdirsin insallahh.. aksiniz hicc bitmesinn
On41 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2009 4.154 12 116 39 Kocaeli 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #42 canım seni istemeye geldiklerinde de paylaşmıştın galiba :) hatırlıyorum.. çoook tatlı olmuşsun. Allah tamamına erdirsin.darısı başımıza inş.
canım seni istemeye geldiklerinde de paylaşmıştın galiba :) hatırlıyorum.. çoook tatlı olmuşsun. Allah tamamına erdirsin.darısı başımıza inş.
GONULNURU ღ°•.♥.•°αукυ
 Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2009 310 0 96 41 Ankara 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #43 Tatlım tebrik ederim allah tamamına erdirsin bu mutluluğun hiç bozulmasın inş
HaZaNNN__ ♥รєשﻮเlเ Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 1.517 0 116 40 Ankara 10 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #44 aSkiTo .!.: allah tamamina erdirsin insallahh.. aksiniz hicc bitmesinn Genişletmek için tıkla... Amin Aşkitom, çok teşekkür ederimm. on41 .!.: canım seni istemeye geldiklerinde de paylaşmıştın galiba :) hatırlıyorum.. çoook tatlı olmuşsun. Allah tamamına erdirsin.darısı başımıza inş. Genişletmek için tıkla... Evet tatlım eklemiştim, Beğenmene sevindim. Darısı başına şirinem a.s. GONULNURU .!.: Tatlım tebrik ederim allah tamamına erdirsin bu mutluluğun hiç bozulmasın inş Genişletmek için tıkla... Amin bacımm aminn, mutluluk hep bizimle olsun :kedi:
aSkiTo .!.: allah tamamina erdirsin insallahh.. aksiniz hicc bitmesinn Genişletmek için tıkla... Amin Aşkitom, çok teşekkür ederimm. on41 .!.: canım seni istemeye geldiklerinde de paylaşmıştın galiba :) hatırlıyorum.. çoook tatlı olmuşsun. Allah tamamına erdirsin.darısı başımıza inş. Genişletmek için tıkla... Evet tatlım eklemiştim, Beğenmene sevindim. Darısı başına şirinem a.s. GONULNURU .!.: Tatlım tebrik ederim allah tamamına erdirsin bu mutluluğun hiç bozulmasın inş Genişletmek için tıkla... Amin bacımm aminn, mutluluk hep bizimle olsun :kedi:
speedy-gonzales Carpe Diem Kayıtlı Üye 11 Mart 2008 56.543 4.466 873 10 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #45 hAZANCIM Allah tamamıne erdirsin
HaZaNNN__ ♥รєשﻮเlเ Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 1.517 0 116 40 Ankara 10 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #46 speedy-gonzales .!.: hAZANCIM Allah tamamıne erdirsin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür Ederimm canımmm, Darısı tüm bekarlara :kedi: opuyorumnanaktan
speedy-gonzales .!.: hAZANCIM Allah tamamıne erdirsin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür Ederimm canımmm, Darısı tüm bekarlara :kedi: opuyorumnanaktan
HaZaNNN__ ♥รєשﻮเlเ Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 1.517 0 116 40 Ankara 10 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #47 eylos_25 .!.: resimler daha büyük olsaydı iyi olurdu mutluluklar......... Genişletmek için tıkla... Bende istedim, bende istedim emme yüklenmedi şekerim :gitme: denizyıldızı .!.: Allah tamamına erdirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim tatlım a.s. Meryem03 .!.: Rabbim hic ayirmasin ömür boyu mutlu olursunuz insallah Genişletmek için tıkla... Aminnnn Meryemcimm, Aminnn. Sende hep mutlu ol canım benimmm opuyorumnanaktan asutaha .!.: mutluluklar dilerim... allah tamamına erdirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım, Aminnn :içelim: MATMAZEL87 .!.: mutluluklar canım sizeeee Genişletmek için tıkla... :asigim: Saol güzelimm.
eylos_25 .!.: resimler daha büyük olsaydı iyi olurdu mutluluklar......... Genişletmek için tıkla... Bende istedim, bende istedim emme yüklenmedi şekerim :gitme: denizyıldızı .!.: Allah tamamına erdirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim tatlım a.s. Meryem03 .!.: Rabbim hic ayirmasin ömür boyu mutlu olursunuz insallah Genişletmek için tıkla... Aminnnn Meryemcimm, Aminnn. Sende hep mutlu ol canım benimmm opuyorumnanaktan asutaha .!.: mutluluklar dilerim... allah tamamına erdirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım, Aminnn :içelim: MATMAZEL87 .!.: mutluluklar canım sizeeee Genişletmek için tıkla... :asigim: Saol güzelimm.
Kxoxmxuxr Prenses Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2007 4.249 1 116 Diğer 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #48 Allah bi yastıkta kocatsın tamamına erdirsin tatlışım
HaZaNNN__ ♥รєשﻮเlเ Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 1.517 0 116 40 Ankara 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #49 Kömür Prenses .!.: Allah bi yastıkta kocatsın tamamına erdirsin tatlışım Genişletmek için tıkla... Aminnn canımmm aminnn. Sende bir ömür mutlu olursun inşallah :1hug:
Kömür Prenses .!.: Allah bi yastıkta kocatsın tamamına erdirsin tatlışım Genişletmek için tıkla... Aminnn canımmm aminnn. Sende bir ömür mutlu olursun inşallah :1hug:
JulieoftheWolves & Gülümse & Pro Üye 29 Aralık 2007 3.385 1.073 698 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #50 ömür boyu mutluluklar opuyorumnanaktan sağlık,huzur ve aşk dolu yıllarınızda birliikte yaşlanın inşaAllah :asigim:
ömür boyu mutluluklar opuyorumnanaktan sağlık,huzur ve aşk dolu yıllarınızda birliikte yaşlanın inşaAllah :asigim:
revindell SatanistKesenPsikopatCat Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2009 2.428 20 358 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #51 allah bozmasın bacım mutluluğun hep daim olsun
lost87 Uyanalım Gaflet Uykusundn Kayıtlı Üye 1 Haziran 2008 2.313 24 358 Diğer 17 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #52 tebrik ederim mutluluklar diliyorum çok güzel çıkmışsınız zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
vuslat_umay Nirvana Kayıtlı Üye 2 Haziran 2009 409 0 641 19 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi HaZaNNN__ #53 gülüm allah mutlu mesut etsin allah ağzınızın tadını bozmasın