• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
26
Güzel giden bir ilişkimiz var sevgilim. Fakat bir yere giderken bana haber vermiyor bu benim canımı sıkıyor gerçekten. Bir de bir sosyal sitede profili eski sevgilisiyleydi ama o çoktan o profili silmişti. Bir gün ona cevap vermedim şu profil olayı yüzünden. Sonra bizim profilimizi yaptı. Ama hala sorunlar bitmiş değil, bir yere giderken bana haber verilmiyor. Ne yapayım kızlar canım yanıyor? Bana haber ver giderken deyip kendisi haber vermiyor ya

Bir yere giderken banada haber ver demekten başka ne yapılır bilmiyorum
Genelde bu gibi davranışlar dayatılmaz düşünülür sizi yanında götürmek istemiyorsa bende gelicem demenin manası nedir?

Güzel giden bir ilişkimiz var sevgilim. Fakat bir yere giderken bana haber vermiyor bu benim canımı sıkıyor gerçekten. Bir de bir sosyal sitede profili eski sevgilisiyleydi ama o çoktan o profili silmişti. Bir gün ona cevap vermedim şu profil olayı yüzünden. Sonra bizim profilimizi yaptı. Ama hala sorunlar bitmiş değil, bir yere giderken bana haber verilmiyor. Ne yapayım kızlar canım yanıyor? Bana haber ver giderken deyip kendisi haber vermiyor ya
niye haber versin ki ? ben bunu anlamadım... sende haber vermek sorunda degilsin... bunu da anlamadım...

Ohooo ben 19 yasindayken başka dertlerim vardi. Okul geleceğim ne yapacagim hayallerim. Sevgilim varsada derdimiz guzel vakit gecirmekti. Yeni nesilmi çok hızlı benmi çok tuhaftım acaba.

Bende acinca buyuk bi ask hikayesi okuyacagiz sandim ama cocukca muhabbet cikti.Yok sen haber ver yok ben veriyim .Yok resmini koydun koymadin.Ama her yasin iliskideki muhabbeti farkli oluyor ben de boyle oldugum 18 lik yaslarimi ozluyorum :)
Evet ya tek derdimiz bu olaydi iyiydi

haber vermiyo diye canın mı yanıyo? yuh diyorum.
herkesin derdi kendine göre büyüktür diyen biriyim ama harbiden yuh.

sende haber vermiceksin. bu kadar basit.

Back
X